Kevin Feige Janji Peminat MCU: Saga Seterusnya Akan Jelas Apabila Fasa Empat Hampir Berakhir

The Marvel Fasa Empat Cinematic Universe telah menyertakan filem box office seperti filem “Spider-Man: No Way Home” dan “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” dengan kutipan berbilion dolar ($942 juta di seluruh dunia), ditambah dengan penyertaan pertama MCU ke dalam televisyen. dengan hits seperti “WandaVision” dan “Loki.” Tetapi kekurangan Fasa Empat untuk majoriti peminat MCU ialah rasa dorongan naratif dan perpaduan. Sebagai KepelbagaianAdam B. Vary tulis bulan lepas“Daripada peningkatan inkremental Saga Infinity, masih belum tahu ke mana Fasa Empat menuju – jika, memang, ia menuju ke mana-mana arah.”

Setakat ini, MCU mempunyai segelintir penyangkut tebing berjuntai yang nampaknya tidak mempunyai sebarang kaitan antara satu sama lain dan nampaknya tidak membina ke arah permainan akhir yang menyatukan francais: Terdapat Doctor Strange bekerjasama dengan Clea untuk membetulkan pencerobohan dalam multiverse, terdapat Arishem daripada “Eternals” meletakkan planet ini dalam percubaan, terdapat setitik simbiote makhluk asing Venom yang tinggal di alam semesta yang sama dengan Peter Parker Tom Holland, dan sebagainya.

Menurut presiden Marvel Studios Kevin Feige, kejelasan tentang hala tuju MCU akan bermula dalam “bulan-bulan akan datang.” Bos MCU memberitahu Jumlah majalah Filem bahawa walaupun petunjuk tentang masa depan MCU telah dimasukkan ke dalam tajuk Fasa Empat sedia ada, pelan permainan yang lebih besar untuk francais akan mula terbentuk secara lebih langsung dengan tajuk Fasa Empat yang tinggal.

“Memandangkan kita menghampiri penghujung Fasa Empat, saya rasa orang ramai akan mula melihat ke mana arah saga seterusnya ini,” janji Feige. “Saya rasa sudah ada banyak petunjuk, yang sekurang-kurangnya jelas kepada saya, ke mana arah keseluruhan saga ini. Tetapi kami akan berterus terang tentang perkara itu dalam beberapa bulan akan datang, untuk menetapkan rancangan, jadi khalayak yang ingin melihat gambaran yang lebih besar boleh melihat sedikit, kecil, sedikit lagi peta jalan.”

Filem Fasa Empat yang akan datang termasuk “Thor: Love and Thunder,” “Black Panther: Wakanda Forever,” “Ant-Man and the Wasp: Quantumania,” “Guardians of the Galaxy Vol. 3” dan “The Marvels.” Di sisi televisyen, MCU kini menyiarkan “Ms. Marvel,” dan mempunyai “She-Hulk: Attorney at Law” dan “Secret Invasion” dalam perjalanan, antara tajuk lain. Dengan “Cik. Marvel” ketua Iman Vellani membintangi filem kedua “Captain Marvel” (“The Marvels”) dan Jonathan Majors Kang the Conqueror membuat debutnya dalam “Ant-Man” seterusnya (watak itu merupakan varian daripada penjahat “Loki” He Who Remains ), peminat MCU telah pun bersiap sedia untuk mendapatkan lebih banyak tisu penghubung antara ansuran.

Terdapat juga but semula “Fantastic Four” yang sedang dibangunkan. Penolong “Spider-Man: No Way Home” Jon Watts pada asalnya diumumkan sebagai pengarah filem itu, tetapi baru-baru ini telah digugurkan daripada projek itu. John Krasinski memulakan kerjaya dalam MCU sebagai ketua Fantastic Four Reed Richards dalam “Doctor Strange in the Multiverse of Madness,” walaupun Marvel belum mengesahkan sama ada dia akan meneruskan peranan itu. Membawa masuk Fantastic Four membuatkan beberapa peminat MCU tertanya-tanya sama ada saga seterusnya akan menjadi adaptasi daripada Buku komik “Perang Rahsia”. jalan cerita.

KepelbagaianAdam B. Vary ditawarkan satu lagi rangkaian penghubung yang boleh menyatukan Fasa Empat: “Pemerhati MCU telah menyedari bahawa beberapa wira-wira muda — atau watak yang menjadi wira-wira dalam komik Marvel — telah diperkenalkan sejak setengah tahun lalu, termasuk America Chavez (Xochitl Gomez) dalam ‘ Multiverse of Madness,’ Kate Bishop (Hailee Steinfeld) dalam ‘Hawkeye,’ Kid Loki (Jack Veal) dalam ‘Loki,’ Eli Bradley (Elijah Richardson) dalam ‘Falcon and Winter Soldier,’ Billy Maximoff (Julian Hilliard) dan Tommy Maximoff (Jett Klyne) dalam ‘WandaVision,’ dan, tahun depan, Cassie Lang (Kathryn Newton) dalam ‘Quantumania.’ Bersama-sama, watak-watak ini membentuk Young Avengers dalam komik. Salah seorang musuh mereka – dan, anehnya, ahli – ialah Kang Sang Penakluk.”

Sekiranya Feige mahu menutup lebih banyak rancangannya untuk masa depan MCU, kemungkinan besar ia akan berlaku semasa San Diego Comic-Con pada bulan Julai atau Ekspo D23 pada bulan September.

We would like to thank the author of this article for this amazing content

Kevin Feige Janji Peminat MCU: Saga Seterusnya Akan Jelas Apabila Fasa Empat Hampir Berakhir


Our social media profiles here , as well as other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/