Khloe Kardashian ‘berhubungan dengan lelaki misteri’ selepas Tristan Thompson

Khloe Kardashian akhirnya berpindah selepas hubungannya dengan penipu bersiri Tristan Thompson.

Bintang The Kardashians berusia 37 tahun itu dikatakan sedang menikmati percintaan baharu dengan seorang lelaki misteri, walaupun dikatakan masih di peringkat awal.

Menurut sumber, Khloe ‘berasa sangat baik dengan lelaki misteri barunya,’ ORANG laporan.

Menurut laporan itu, lelaki terbabit ialah pelabur ekuiti persendirian yang diperkenalkan oleh kakak Kim Kardashian semasa majlis makan malam ‘beberapa minggu lalu.’

DailyMail.com juga telah mengesahkan dengan sumber yang rapat dengan bintang itu bahawa dia sedang melihat seseorang yang baru – dan itu tidak bercakap dengan Tristan, 31, sejak Disember melainkan ia melibatkan keibubapaan bersama anak perempuan mereka True yang berusia empat tahun.

Percintaan baru! Khloe Kardashian ‘di peringkat awal hubungan dengan lelaki misteri’ apabila dia akhirnya berpindah dari penipu bersiri Tristan Thompson (Gambar minggu lalu)

Minggu lalu, ibu kepada satu anak itu menepis khabar angin yang mendakwa dia terlibat dengan ‘pemain NBA lain.’

‘Pasti TIDAK Benar!!!’ Khloe menulis di media sosial, sambil menambah: ‘Saya tidak melihat jiwa. Saya gembira memberi tumpuan kepada anak perempuan saya dan diri saya buat sementara waktu.’

Tetapi nampaknya Khloe mungkin bermain malu-malu sementara percintaan baharunya di peringkat awal, sebelum memberikan apa-apa.

Jika keadaan berjalan lancar, ia akan menjadi hubungan utama pertama Khloe sejak menamatkan hubungan dengan Tristan, yang dilihat bersamanya pada hujung minggu, menghadiri persembahan tarian anak perempuan mereka True.

Teruskan: Ia akan menjadi hubungan utama pertama untuk Khloe sejak menamatkan hubungan dengan bekas penipu bersirinya Tristan Thompson, dengan siapa dia berkongsi anak perempuan True (Pic; minggu lepas)

Teruskan: Ia akan menjadi hubungan utama pertama untuk Khloe sejak menamatkan hubungan dengan bekas penipu bersirinya Tristan Thompson, dengan siapa dia berkongsi anak perempuan True (Pic; minggu lepas)

Hubungan Khloé dan Tristan berakhir untuk selamanya pada Disember 2021 selepas dia dituduh melahirkan anak dengan wanita lain, Maralee Nichols.

Dia kemudian mengaku telah melakukan hubungan seks dengan Nichols, sebelum mengakui pada Januari bahawa ujian paterniti menunjukkan bahawa dia adalah bapa kepada anaknya.

Khloe baru-baru ini mengakui bahawa menonton skandal yang ditayangkan semula di The Kardashians adalah ‘bentuk terapi’ untuknya.

Dia membuat pengakuan itu sambil disertai oleh ibunya Kris Jenner dan kakaknya Kendall Jenner pada acara For Your Emmy Consideration untuk siri realiti Hulu baharu keluarganya pada hari Rabu.

Ibu bapa tunggal: Khloe menyiarkan gambar comel anak perempuannya True pada hari Isnin

Ibu bapa tunggal: Khloe menyiarkan gambar comel anak perempuannya True pada hari Isnin

‘Ia tidak mudah, tetapi ia juga, saya fikir, satu bentuk terapi untuk saya pada masa yang sama, dan saya suka melihat bagaimana seluruh keluarga saya bertindak balas terhadap sesuatu,’ katanya, menurut Hanya Jared.

‘Perkara-perkara kecil itu sangat bermakna bagi saya, dan saya suka melihat perkara itu, bagaimana seluruh keluarga – bukan tentang situasi ini, tetapi apa-apa situasi – bagaimana kita semua berkumpul di antara satu sama lain pada masa yang sukar bagi kita.’

Kemarahan Khloé atas pendedahan bahawa Tristan telah melahirkan seorang anak baru-baru ini dipaparkan di The Kardashians, dan dia dilihat mendapat panggilan telefon awal pagi yang tegang mengenai berita daripada kakaknya Kim.

Dia memuji krew dan pelakon The Kardashians kerana membantu membuatnya cukup selesa untuk berkongsi detik-detik intim dengan dunia.

Meletakkan dirinya kembali ke sana: Khloe telah mempamerkan fizikalnya yang luar biasa di IG

Meletakkan dirinya kembali ke sana: Khloe telah mempamerkan fizikalnya yang luar biasa di IG

‘Kami sangat bertuah dan berbesar hati melalui itu, dan [showrunner] Danielle [King] bersama kami di padang setiap hari,’ katanya. ‘Jika kami tidak berasa selamat atau selesa untuk menceritakan kisah kami, atau merasakan kami boleh terdedah… Ya, kami tahu ia akan ditayangkan di skrin besar suatu hari nanti, tetapi anda boleh menjadi diri anda yang mentah dan terbuka apabila anda mempunyai pasukan yang hebat di sekeliling anda.’

Dia juga menyatakan bahawa ahli keluarga semua mempunyai sempadan tentang perkara yang mereka tidak benarkan untuk difilemkan atau disiarkan, tetapi ada yang lebih tertutup daripada yang lain.

Khloe melayari Instagram pada hari Sabtu dengan beberapa gambar promosi yang merajuk untuk label Good Americannya, sambil menggegarkan pakaian renang terhangat jenama itu.

Si cantik itu menyiarkan beberapa gambar yang memikat pada Storiesnya, termasuk salah seorang daripadanya dalam pakaian renang kuning nipis, menampakkan belahan badannya yang cukup besar dan perut yang dipotong.

Dia menggegarkan rambut coklat ultra panjang untuk penggambaran, dua rantai perut emas yang menyerlahkan pinggangnya yang langsing, dan gelang lutsinar yang besar.

Bintang itu juga mempamerkan perut papan basuhnya dalam satu lagi bikini merah jambu berkilauan, yang disertakan dengan baju sejuk yang sepadan.

We wish to say thanks to the writer of this short article for this incredible material

Khloe Kardashian ‘berhubungan dengan lelaki misteri’ selepas Tristan Thompson


Explore our social media accounts as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/