Khloé Kardashian Menipu ‘Despicable’ Tristan Thompson Yang Kecurangannya ‘Meruntuhkan’ Cinta Mereka

Khloé Kardashianreaksi menyayat hati kepada Tristan Thompson menipunya sekali lagi telah didedahkan apabila kamera realiti keluarganya dilancarkan.

Semasa perlawanan akhir musim Khamis Orang KardashiansKhloé, 37, akhirnya mengetahui kebenaran tentang skandal paterniti Tristan selepas kakaknya Kim Kardashian terbongkar kertas undang-undangnya episod lepas.

Pemain NBA itu melahirkan seorang anak dengan Maralee Nichols pada Disember 2021. Pada masa kandungan kanak-kanak itu, dia masih dalam hubungan dengan Khloé. (Pasangan itu telah menjalin hubungan on- again, off- again sejak 2016 dan mengalu-alukan anak perempuan betul pada 2018.)

“Saya mengetahui apa yang Tristan lakukan dengan seluruh dunia,” kata Khloé kepada kamera dalam pengakuan. “Ihsan adalah tidak melakukannya. Tetapi baiklah, jika anda melakukannya, anda tidak akan menjadi seorang—kepala di hadapan seluruh dunia? Ia hanya satu tamparan tambahan di muka saya. Ia memalukan , Saya malu.”

“Saya memainkan semula setiap acara, setiap gerak isyarat yang hebat, setiap perjalanan, setiap tarikh… semua itu adalah pembohongan,” sambungnya. “Saya rasa tidak benar-benar dalam badan saya sendiri, perkara-perkara ini hanya berlaku dan saya akan melalui pergerakan. Tetapi apabila perkara berlaku kepada anda beberapa kali, anda agak menjadi kebal terhadapnya, yang sangat menyedihkan.”

tirstan thompson dan khloe kardashian

Jerritt Clark/Getty ; Vivien Killilea/Getty Tristan Thompson dan Khloé Kardashian

BERKAITAN: Khloé Kardashian Mengaku Dia ‘Tidak Selesa’ Menonton Drama Paterniti Tristan Thompson Terbongkar

Dalam pengakuan lain, Khloé mendedahkan lebih banyak tentang keadaan patah hatinya. “Semuanya adalah satu tindakan pengkhianatan, semuanya adalah pembohongan. Ini manipulasi, itu penipuan. Adakah Tristan mempunyai setiap peluang untuk memberitahu saya? Ya. Adakah Tristan akan memberitahu saya jika tidak ada bayi yang terlibat? Sama sekali tidak. Dan itu menunjukkan banyak tentang wataknya. Semuanya adalah keji.”

“Tiada apa-apa yang boleh dikatakan atau dilakukan yang akan membuatkan saya berasa lebih baik,” tambahnya. “Semua kerja, tenaga, perbualan, semua batu bata yang kami letakkan [for] asas ini – semua untuk itu hanya [have] puting beliung akan melalui dan segala-galanya akan dirobohkan.”

Semasa Khloé meluangkan masa sendirian memproses berita yang memusnahkan itu, keluarganya berkumpul untuk mesyuarat, di mana mereka berkongsi kemarahan dan kekecewaan mereka atas tindakan Tristan.

“Khloé adalah gadis paling kuat yang saya kenal, tetapi kadang-kadang gadis paling kuat yang anda kenali tidak begitu kuat sepanjang masa dan saya tidak mahu dia pergi ke tempat yang dia tidak mempunyai sesiapa untuk bercakap kerana dia berasa seperti dia perlu kuat,” katanya Kris Jenner. “Dia terus pulih dan memaafkan demi anak perempuannya.”

“Ia adalah kurang rasa hormat. Ini adalah seseorang yang mempunyai corak kelakuan buruk, seseorang yang berbohong kepadanya sejak Jun,” Kris, 66, menyambung. “Ini bukan sesuatu yang boleh dibatalkan. Jika dia dalam corak ini, kenapa dia perlu terus menderita? Itu yang melukakan hati saya.”

“Kekurangan kejujuran adalah apa yang berlaku untuk saya. Adalah kurang menyakitkan untuk mengatakan kebenaran daripada mengetahui di internet,” Kourtney Kardashian berkata, sambil menambah dalam pengakuan bahawa “kami telah memberi Tristan begitu banyak peluang [and] Saya berasa sangat kecewa.”

Kim, 41, juga marah, memberitahu keluarganya, “Saya letih mengambil jalan yang tinggi… separuh daripada saya mahu meletakkan [him] pada letupan.”

Khloe Kardashian, Tristan Thompson

Khloe Kardashian, Tristan Thompson

Gambar Jerritt Clark/Getty Tristan Thompson, Khloe Kardashian

Kemudian dalam episod itu, Khloé berasa bersedia untuk bercakap tentang situasi itu dan bertemu dengan Kim. Semasa perbualan mereka, Khloé mendedahkan bagaimana ia “f—ed” bahawa masyarakat sering “menyalahkan” wanita dalam keadaan di mana pasangan mereka menipu.

“Tiada belas kasihan,” kata Khloé. “Tiada rasa kemanusiaan.”

Komennya menimbulkan kemarahan Kim, yang kemudiannya dengan marah membidas semua “troll—ing di internet yang membuatkan Khloé berasa seperti sekeping s—” yang paling besar dalam pengakuan.

“Saya akan mencari setiap seorang daripada anda, dan tidak mengancam anda di TV, tetapi ia adalah salah. Ia sangat salah,” kata pengasas KKW Beauty itu. “Kerana kamu semua tidak faham bahawa apabila kamu mempunyai anak, kamu akan melakukan apa sahaja untuk mencuba dan membuatnya berjaya. Dan saya sangat berbangga dengan siapa Khloé sehingga dia mahu memberikan hubungannya peluang kedua, walaupun selepas [Tristan] menggodanya dan memalukan s— daripadanya.”

BERKAITAN: Khloé Kardashian Mahu Tristan Thompson ‘Bergembira,’ Mengatakan Terdapat ‘Banyak Sisi Baik Padanya’

Walaupun masih patah hati, Khloé mendedahkan kepada Kim pada penghujung episod bahawa dia telah menghubungi Tristan berikutan berita itu tetapi tidak banyak yang berjaya, kerana “ia lebih menjerit pada akhir saya.”

“Tidak banyak yang perlu dibincangkan pada pendapat saya,” katanya. “Ia menjijikkan. Kita semua sudah selesai. Saya tidak membeli tiket ke sarkas f—ing ini, tetapi entah bagaimana saya melihat semua badut ini berlakon di hadapan saya. Saya mahu bayaran balik, kembali kepada pengirim. , saya tidak mahu berada di rancangan ini.”

“Entah bagaimana badut ini terus datang kembali dengan kereta badut sialan ini, dan tidak kira apa yang dia katakan, tiada apa yang akan memberi saya jawapan yang saya cari atau penutupan,” katanya.

khloe kardashian, thompson sejati

khloe kardashian, thompson sejati

BACKGRID Khloé Kardashian dan Benar

BERKAITAN: Khloé Kardashian Mengatakan Dia Tidak ‘Rasa Sunyi’ sebagai Ibu Tunggal: ‘Saya Taksub dengan Gadis Saya’

Khloé juga menyatakan bahawa dia berhasrat untuk memastikan perkara biasa yang mungkin untuk anak perempuan mereka.

“True FaceTimes dia setiap malam. Saya tidak bercakap, dia bercakap dengan True,” jelasnya. “Dan True tidak akan pernah tahu apa-apa yang salah dalam buku saya, pernah. Saya pernah melakukan ini sebelum ini. Saya tahu bagaimana untuk melakukannya.”

Selepas Kim menunjukkan bagaimana Tristan berikrar untuk “pergi ke terapi” dan “mula membetulkan diri saya,” dia berkata, “Jika itu adalah saya, dan saya benar-benar cuba untuk menebus diri saya dan cuba menjadi orang yang lebih baik, saya pasti akan terus d— dalam seluar saya.”

“Anda akan berfikir!” seru Khloé. “Anda sama ada memakai kondom, mendapatkan vasektomi, atau anda tidak f— orang rawak yang anda temui di negeri lain. Ia bukan sains roket.”

Jangan sekali-kali terlepas cerita — daftar untuk Surat berita harian percuma PEOPLE untuk sentiasa mendapat maklumat terkini tentang perkara terbaik yang ditawarkan oleh ORANG, daripada berita selebriti yang menarik kepada cerita menarik minat manusia.

Dalam pengakuan, Kim menambah tentang kakaknya: “Dia akan merindui kawan baiknya. Dia akan merindui pemikiran, dan harapan, mereka akan datang bersama dan ia akan menjadi penyesuaian, terutamanya apabila anda mempunyai anak. Anda tiada pilihan selain untuk mengambil jalan yang tinggi, walaupun ia membunuh anda.”

Walaupun segalanya, Khloé berkata dia “bersyukur atas kejelasan itu.”

“Saya rasa dibenarkan dalam satu cara kerana saya terus berkata, ‘Kawan-kawan, ada sesuatu yang tidak kena di sini,'” katanya sambil menambah dalam pengakuan, “Saya akan meneruskan apa sahaja dan segala-galanya, seperti yang saya lakukan pada masa lalu.”

Musim 1 daripada Orang Kardashians kini sedang distrim di Hulu.

We would like to give thanks to the author of this short article for this amazing material

Khloé Kardashian Menipu ‘Despicable’ Tristan Thompson Yang Kecurangannya ‘Meruntuhkan’ Cinta Mereka


Visit our social media profiles along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/