Kourtney Kardashian, Travis Barker menuntut perasmi ‘Elvis’ untuk ‘perkahwinan’ Vegas

Kourtney Kardashian dan Travis Barker nampaknya semua bergegar mengenai butiran majlis “perkahwinan” Las Vegas mereka.

Halaman Enam telah mengetahui bahawa kedua-duanya tidak akan komited bertukar nazar di One Love Wedding Chapel sehingga pemilik Marty Frierson mengunci seorang penyamar Elvis Presley untuk merasmikan.

Frierson memberitahu kami bahawa berikutan Grammy 2022 hari Ahad di MGM Grand Garden Arena, dia menerima panggilan sekitar 12:30 pagi daripada seseorang di kem pasangan itu.

“’Kami mempunyai seorang selebriti yang datang dari anugerah [show] dan ingin memastikan anda terbuka. Kami melihat ulasan anda. Anda sebuah gereja bertaraf lima bintang, jadi kami tahu ia bagus – tetapi bolehkah anda mendapatkan kami Elvis?’” Frierson teringat ketika ditanya. “Jadi saya seperti, ‘Ia agak lewat, tetapi biar saya lihat apa yang boleh saya lakukan.’”

Dia memberitahu kami bahawa Kardashian, 42, dan Barker, 46, sangat bertegas tentang “Presley” merasmikan sehingga mereka “tidak mahu menempah” tanpa pengesahan.

“Jadi saya membuat beberapa panggilan,” kata Frierson, menjelaskan bahawa dia mempunyai beberapa penyamar Elvis di tangan – walaupun tidak semua daripada mereka sedang bertugas 24/7.

Kourtney Kardashian dan Travis Barker.
Pemilik gereja tempat Kravis berkata “Saya lakukan” bercakap dengan Halaman Enam tentang permintaan saat akhir mereka.
Imej Getty

Akhirnya, dia mendapatkan pegawai yang diidamkan dan menyampaikan maklumat itu kepada perhubungan kedua-duanya.

Bimbang bahawa ini semua boleh menjadi semacam “gurauan,” Frierson kemudian memberitahu wakil pasangan itu bahawa mereka perlu menempah perkhidmatan mereka dan membayarnya dalam talian, sama seperti orang lain. Mereka mewajibkan dan memaklumkan Frierson bahawa mereka akan berada di gerejanya pada jam 1:45 pagi

Kami diberitahu semua orang, termasuk “Presley,” tiba tepat pada masanya tanpa sebarang masalah. Frierson berkata Kardashian dan Barker – siapa datang berpakaian dalam pakaian yang sama yang mereka pakai pada Grammys – ditemani oleh empat orang lain, yang merakam semuanya “dari setiap sudut” menggunakan iPhone mereka.

Frierson juga memberitahu Halaman Enam bahawa burung kekasih itu membeli dua jambangan bunga ros segar daripadanya yang mereka gabungkan menjadi satu jambangan besar.

“Selepas mereka berkahwin, mereka berjalan keluar ke jalan masuk, melemparkan sejambak dan memecut,” dia berkongsi, sambil menambah bahawa One Love sejak itu telah dikerumuni peminat yang tidak sabar-sabar untuk mengambil gambar pertubuhan itu dan menyentuh gubahan bunga yang ditinggalkan bintang. .

Kourtney Kardashian dan Travis Barker dilihat berpegangan tangan di New York pada Oktober 2021
Burung sejoli itu “meluncur laju” sejurus selepas bertukar ikrar di kapel Las Vegas.
Imej GC

Frierson memberitahu kami bahawa gerejanya tersedia untuk perkahwinan yang sah, upacara komitmen dan pembaharuan ikrar tetapi tidak mendedahkan perkhidmatan yang dibeli pasangan itu.

“Mereka datang dengan sampul putih, itulah yang diberikan oleh Clark County, tetapi saya tidak berurusan dengan bahagian itu,” jelasnya. “Petugas menjaga bahagian itu.”

Halaman Enam secara eksklusif melaporkan awal Selasa bahawa Clark County merekodkan lesen dan sijil perkahwinan tidak menunjukkan bahawa Kardashian dan Barker pernah memohon atau menerimanya.

“Mereka mengadakan majlis, tetapi di atas kertas ia belum sah,” kata orang dalam kepada kami.

Wakil untuk Kardashian dan Barker tidak segera membalas permintaan Halaman Enam untuk komen.

We would love to say thanks to the writer of this article for this outstanding material

Kourtney Kardashian, Travis Barker menuntut perasmi ‘Elvis’ untuk ‘perkahwinan’ Vegas


Visit our social media accounts along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/