Krisis Filem Pertama Zaslav: Apa Yang Perlu Dilakukan Dengan Ezra Miller, Pelancaran Francais $200M ‘Flash’ Bintang Erratic Warner Bros

Walaupun ia tiada dalam kalendar keluaran Warner Bros sehingga 23 Jun 2023, The Flash menjadi CEO Warner Bros Discovery David Zaslavkrisis filem pertama, kerana liputan yang semakin meningkat mengenai insiden tingkah laku yang tidak menentu dan ganjil yang melibatkan bintang filem itu, Ezra Miller.

Zaslav telah menyatakan dengan jelas keinginannya untuk mengembangkan DC Universe kepada skala MCU dan mempunyai semua ramuan untuk melangkah ke hadapan dalam The Flashtermasuk kepulangan Michael Keaton sebagai Batman bersama dengan lakonan semula oleh Ben Affleck, bajet $200 juta dan pengarah hangat dalam Andy Muschietti, yang menyampaikan filem blockbuster Ia untuk studio. Ketua Pegawai Eksekutif Warner Bros Discovery menggunakan kegemarannya yang terkenal untuk pengurusan mikro dengan menolak lampu hijau Wonder Twins kerana terlalu niche. Zaslav perlu membuat keputusan tidak lama lagi tentang apa yang perlu dilakukan dengan gambar yang telah siap itu The Flashdan perkara yang perlu dilakukan dengan pelakon muda yang kelihatan mempunyai isu luar set yang serius.

Tarikh akhir telah mendengar bahawa studio telah cuba mendapatkan bantuan untuk Miller, tetapi tajuk berita yang membimbangkan terus bertimbun. Bolehkah anda menghantar potensi liabiliti dalam lawatan publisiti global dan minta pelakon itu memainkan francais studio yang besar?

Zaslav mempunyai beberapa pilihan dan dia akan membuat salah satu daripadanya tidak lama lagi. Antaranya: Dia boleh menarik balik promosi besar-besaran filem musim panas 2023, mengehadkannya kepada beberapa P&A dan tiada lawatan publisiti. Atau dia boleh menurunkannya kepada penstriman dengan HBO Max dan mencatat penurunan nilai. Atau condong ke arah menjadikan filem itu popular dan kemudian jatuhkan Miller jika mereka tidak dapat menyelesaikan masalah. Warner Bros melakukan itu apabila ia jatuh Johnny Depp daripada watak Grindelwald dalam Binatang Hebat francais, selepas tuntutan mahkamah UK yang tidak berjaya dipublikasikan dengan baik oleh pelakon itu; studio itu menggantikan Depp dengan Mads Mikkelsen.

“Tiada kemenangan dalam ini untuk Warner Bros,” satu sumber studio memberitahu kami. “Ini adalah masalah yang diwarisi untuk Zaslav. Harapannya ialah skandal itu akan kekal pada tahap rendah sebelum filem itu ditayangkan, dan berharap yang terbaik akan berlaku.” Dalam rancangan Zaslav untuk menjadikan DC sebuah bahagian yang sangat berjaya seperti Marvel di bawah studionya yang baru distrukturkan, dengan bos baharunya sendiri, Miller yang mengenal pasti bukan binari, kami dengar, bukanlah sebahagian daripada rancangan itu yang akan diteruskan di alam semesta masa depan tanpa mengira sama ada. ada lagi dakwaan atau tidak.

Pusingan terbaharu tajuk berita yang tidak menarik datang dua kali dalam dua minggu terakhir untuk Miller yang berusia 29 tahun. Binatang Harian melaporkan bahawa terdapat perintah pencegahan gangguan sementara minggu ini daripada seorang kanak-kanak berusia 12 tahun dan seorang ibu di Greenfield, MA terhadap pelakon itu selepas Miller didakwa mengancam keluarga dan bertindak tidak wajar terhadap kanak-kanak bukan binari itu.

Minggu lalu, ibu bapa kepada seorang remaja berusia 18 tahun bernama Mata Besi Tokata memfailkan kertas kerja meminta hakim mengeluarkan perintah perlindungan terhadap pelakon itu bagi pihak anak mereka, berkata Miller merapikan dan mencuci otak Tokata.

“Ezra menggunakan keganasan, ugutan, ancaman keganasan, ketakutan, paranoia, khayalan dan dadah untuk menguasai seorang remaja muda Tokata,” baca pemfailan itu, yang diperoleh oleh pelbagai gerai.

Ibu bapa remaja berusia 18 tahun itu mendakwa kedua-duanya bertemu di Standing Rock Reservation di North Dakota ketika anak mereka baru berusia 12 tahun. Ibu bapa mendakwa Miller memberi Tokata alkohol dan dadah, menerbangkan kanak-kanak itu ke London dan ke tempat-tempat seperti Vermont, New York, California dan Hawaii. Minggu lalu Miller memadamkan akaun Instagramnya dalam menghadapi saman puak North Dakota; pelakon itu didakwa mengejek pihak berkuasa tentang keberadaan mereka.

Tokata menyiarkan video di Instagram mempertahankan Miller.

“Ia bukan urusan sesiapa dan tiada siapa yang berhutang cerita atau hasil,” kata Tokata dalam video dua minit itu. “Ini adalah hidup saya dan ini adalah keputusan saya dan saya kecewa dengan ibu bapa saya dan akhbar – dalam segala hal.”

Sebelum berita terbaru mengenai dakwaan ibu bapa Tokata terhadap Miller, pelakon itu telah ditangkap dua kali di Hawaii kerana berdebu di bar karaoke pada Mac diikuti dengan penahanan kerana serangan tahap kedua di kediaman sebulan kemudian, kerana didakwa membaling kerusi ke arah seorang wanita di parti persendirian yang dihadiri Miller, memotong dahinya. Semasa kejadian pertama, Peronda Hilo Jabatan Polis Hawaii melaporkan bahawa Miller menjadi “gelisah” apabila pelanggan mula menyanyikan “Shallow” daripada Seorang Bintang Lahir.

“Miller mula menjerit cabul dan pada satu ketika meraih mikrofon daripada seorang wanita berusia 23 tahun yang menyanyi karaoke (kelakuan tidak teratur) dan kemudian menerjang seorang lelaki berusia 32 tahun bermain dart (kesalahan gangguan). Pemilik bar meminta Miller untuk bertenang beberapa kali tetapi tidak berjaya.” Pelakon itu telah ditangkap, dan didakwa atas kedua-dua kesalahan dengan ikat jamin ditetapkan $500. Jaminan diberikan dan Miller dibebaskan.

Dua hari kemudian, pasangan yang tinggal bersama Miller di sebuah asrama memfailkan perintah sekatan terhadap pelakon itu selepas Miller pulang dari bar karaoke, dan didakwa mengancam untuk “mengebumikan” mereka. Miller dilaporkan telah mencuri pasport isteri dan dompet suami. Menjelang pertengahan April, perintah sekatan telah digugurkan.

Insiden yang lebih membimbangkan berlaku pada April 2020: Sebuah video menjadi tular yang kelihatan menunjukkan Miller mencekik seorang wanita dan mencampakkannya ke tanah di sebuah bar di Reykjavik, Iceland, kejadian yang berlaku selepas Miller berhadapan dengan peminat yang mendesak. Miller telah diiringi keluar dari tempat itu.

Dilahirkan di Wyckoff, NJ, kerjaya Miller mula berkembang dengan giliran pada Showtime Californication dan memainkan watak seorang remaja pembunuh sosiopatik dalam filem Lynne Ramsay yang mendapat pengiktirafan kritikal Kita Perlu Bercakap Tentang Kevin. Kredit terkenal lain diikuti Kelebihan Menjadi Wallflower dan Eksperimen Penjara Stanford sebelum Miller mendapat watak The Flash dalam Zack Snyder Batman lwn Superman. Miller, yang mempamerkan tenaga dan jenaka yang tajam, mengulanginya Liga Keadilan. Miller juga bekerja dengan Warner Bros dalam Binatang Hebat trilogi sebagai Credence Barebone.

Warner Bros setakat ini enggan mengulas mengenai Miller atau di mana insiden yang semakin meningkat ini akan meninggalkan studio dan masa depan pelakon itu. Tarikh akhir telah menghubungi wakil undang-undang Miller dan akan mengemas kini sekiranya mereka mempunyai sebarang kenyataan tentang perintah sekatan baru-baru ini terhadap pelakon itu.We want to give thanks to the author of this write-up for this outstanding content

Krisis Filem Pertama Zaslav: Apa Yang Perlu Dilakukan Dengan Ezra Miller, Pelancaran Francais $200M ‘Flash’ Bintang Erratic Warner Bros


Find here our social media accounts as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/