Kylie Jenner & Travis Scott Tanpa Baju Berkongsi Pelukan Romantik Matahari Terbenam Di Pantai: FotoLihat galeri
Kylie Jenner24, dan Travis Scott31, kelihatan lebih jatuh cinta berbanding sebelum ini dalam foto romantik baharu yang dikongsi Kylie pada 5 Mei. Dalam foto itu, yang diambil di tempat yang tidak dinamakan pantai, ibu dan bapa kepada dua anak itu kelihatan berpelukan antara satu sama lain dalam pelukan penuh kasih sayang ketika matahari terbenam di belakang mereka di atas lautan. Travis menumpukan sepenuhnya pada Kylie sepanjang masa dengan lengannya di pinggang dan kepala disandarkan ke arahnya. Kylie merangkul lehernya dan menyandarkan kepalanya ke tepi.

Rapper “Antidote” itu tidak berbaju dan memakai sepasang jeans biru. Seluar boxer Calvin Klein hitamnya mengintai dari seluarnya yang kelihatan longgar. Kylie memakai gaun putih ketat separas lantai dan mempunyai kunci panjang, berombak, coklat gelap mengalir di belakangnya. Dia menambah aksesori dengan gelang perak di pergelangan tangan kirinya.

Foto-foto manis itu muncul ketika pasangan bahagia itu menjadi pusat khabar angin pertunangan. Walaupun tiada apa-apa yang disahkan, orang dalam Kar-Kenner EKSKLUSIF diberitahu HollywoodLife bahawa Kylie “menyatakan dengan sangat jelas kepada Travis bahawa dia mahukan keluarga yang sempurna, dan dia mahu berkahwin dengannya.” Sumber itu menyambung, “Dia mahukan ini sepanjang hidupnya, dan dia rasa dia benar-benar layak. Dia mahu melangsungkan perkahwinan impian dan, selepas dua anak bersama, ini adalah langkah logik seterusnya.”

Travis Scott Kylie Jenner
Travis Scott dan Kylie Jenner telah dikaitkan sejak 2017 (Foto: SplashNews)

Travis dan Kylie menyambut anak kedua mereka bersama-sama, seorang bayi lelaki, pada Februari 2022. Mereka telah mengesahkan kehamilan mereka pada September 2021 berikutan spekulasi kuat dalam kalangan peminat. Hanya lebih seminggu selepas kelahiran bayi No. 2, mereka mengumumkannya nama dia ialah Wolf Webster. Walau bagaimanapun, mereka berakhir menukar nama kerana ia “tidak berasa seperti itu dia” dan belum mendedahkan nama baharu itu sehingga berita ini ditulis. Rapper dan bintang realiti melahirkan anak perempuan pertama mereka bersama-sama, Stormipada Februari 2018 selepas tidak sampai setahun berkenalan.

Rapper dan bintang realiti itu tidak menikmati hubungan yang mudah, kerana mereka berpisah pada satu ketika pada 2019. Walau bagaimanapun, mereka sentiasa bekerjasama untuk ibu bapa bersama Stormi. Khabar angin pendamaian telah berlaku pada Jun 2021 selepas pasangan itu dilihat bersama beberapa kali, tetapi orang dalam EKSKLUSIF diberitahu HollywoodLife itu tidak berlaku. “Kylie tahu hubungan dengan Travis tidak akan berfungsi dengan jadual sibuk dan gaya hidup muziknya,” jelas mereka.

“Dia tidak mahu bersama orang lain atau berkencan, tetapi dia tidak boleh memberikan apa yang dia perlukan sekarang. Mungkin pada masa hadapan ia akan berubah, tetapi buat masa ini mereka gembira dengan cara hubungan mereka berfungsi.” Walau bagaimanapun, Khloe Kardashian37, mengesahkan kedua-duanya adalah“sangat pasangan” pada Disember 2021. Jelas sekali keadaan telah berubah, dan mereka nampaknya memihak kepada lovebird.We would like to thank the writer of this write-up for this remarkable web content

Kylie Jenner & Travis Scott Tanpa Baju Berkongsi Pelukan Romantik Matahari Terbenam Di Pantai: Foto


You can find our social media accounts as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/