Ladang Ezra Miller mempunyai senjata api, peluru ‘terlentang’ semasa menerima rumah ibu dan anak-anak

Rakaman video telah mencadangkan bahawa ladang Vermont Ezra Miller adalah persekitaran yang tidak selamat untuk ibu dan tiga anaknya yang mereka tinggal.

Menurut sumber tempatan, pihak Kilat pelakon telah melayan wanita berusia 25 tahun itu dan anak-anaknya, berumur satu hingga lima tahun, sejak pertengahan April.

Miller dan wanita itu nampaknya bertemu di Hawaii, tempat pelakon itu melawat pada bulan Mac dan semasa di sana mengumpul beberapa tangkapan.

Dalam laporan terbaru oleh Batu yang berguling, dua sumber yang mempunyai pengetahuan tentang situasi semasa telah menyatakan kebimbangan mereka terhadap keselamatan kanak-kanak di harta tanah Miller seluas 96 ekar, dengan mendakwa terdapat senjata tanpa pengawasan terletak di sekeliling rumah.

Satu sumber mengimbas kembali kejadian apabila salah seorang kanak-kanak itu – berumur satu tahun – didakwa memasukkan peluru sesat ke dalam mulutnya.

Bapa kanak-kanak itu memberitahu outlet bahawa Miller didakwa membeli penerbangan keluar dari Hawaii untuk wanita itu dan anak-anaknya, tanpa pengetahuannya, dan dia tidak pernah melihat atau mendengar daripada mereka sejak itu.

“Saya akan melalui neraka dan kembali,” kata bapanya. “Saya berasa tidak enak di perut saya… Saya mahu pergi mendapatkan anak-anak saya, mereka bermakna dunia kejam kepada saya.”

(Imej Getty)

Ibu dan anak-anak itu kelihatan masih tinggal di ladang itu, menurut gambar yang dimuat naik ke Instagram ibu baru-baru ini pada Isnin (20 Jun). Selain itu, kedua-dua sumber mengesahkan melihat empat keluarga di sana, di tengah-tengah persekitaran yang tidak sesuai untuk kanak-kanak.

Rakaman video April, yang telah disemak oleh Batu yang bergulingmendedahkan sekurang-kurangnya lapan senjata serangan, senapang dan pistol berselerak di sekitar ruang tamu, dengan beberapa senjata bersandar pada timbunan boneka haiwan.

Amazon Prime

Akses penstriman filem dan rancangan TV tanpa had dengan Amazon Prime Video Daftar sekarang untuk percubaan percuma selama 30 hari

daftar

Ibu itu memberitahu outlet bahawa Miller membantunya melarikan diri daripada “bekas yang ganas dan kesat” dan bahawa mereka “membantu saya akhirnya… mempunyai persekitaran yang selamat untuk tiga anak saya yang masih kecil”. Bapa telah menafikan semua dakwaan penderaan.

“[Ezra’s] ladang rumah telah menjadi syurga penyembuhan bagi kami,” katanya.

“Mereka mungkin mempunyai senjata api untuk tujuan mempertahankan diri dan ia disimpan di bahagian rumah yang tidak pernah dimasuki kanak-kanak,” tambah ibu itu. “Anak-anak saya dapat berehat lebih lama dalam penyembuhan mereka kerana keselamatan dan asuhan yang telah diberikan oleh Ezra untuk mereka.”

Kedua-dua sumber itu selanjutnya mendakwa terdapat penggunaan ganja secara berterusan dan banyak dengan kanak-kanak yang hadir. Batu yang berguling telah mengetahui bahawa terdapat juga “ladang tumbuh ganja yang besar” di harta Miller.

Sejak mengetahui tentang dakwaan senjata dan dadah di harta Miller pada pertengahan Mei, bapanya menghubungi Jabatan Kanak-Kanak dan Keluarga Vermont dan pihak berkuasa tempatan untuk menjalankan pemeriksaan kesihatan.

Bagaimanapun, bapanya mendakwa polis tidak mengendahkan kebimbangannya, manakala pekerja sosial yang ditugaskan untuk kes itu mendakwa tidak melihat apa-apa yang salah ketika mereka melawat rumah itu.

Yang Merdeka telah menghubungi wakil Miller untuk mendapatkan komen.

Berita ini menyusuli tuduhan terdahulu terhadap Miller, termasuk yang dibuat oleh ibu bapa aktivis alam sekitar berusia 18 tahun Tokata Iron Eyes, menuduh pelakon itu menggunakan keganasan untuk “memegang kuasa” ke atas anak mereka.

We want to give thanks to the writer of this post for this amazing web content

Ladang Ezra Miller mempunyai senjata api, peluru ‘terlentang’ semasa menerima rumah ibu dan anak-anak


Explore our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/