Lagenda ‘Lightyear’ Tim Allen telah ‘dibuang,’ kata Patricia Heaton

Patricia Heaton tidak berpuas hati dengan mereka memberitahu Tim Allen untuk berbincang.

Pelakon “Everybody Loves Raymond” telah meletakkan Disney pada letupan kerana menggantikan Allen dengan bintang “Captain America” ​​Chris Evans dalam spinoff “Toy Story” baharu “Lightyear.”

“Menonton treler untuk Buzz Lightyear dan apa yang boleh saya katakan ialah Disney/Pixar telah membuat kesilapan BESAR kerana tidak meletakkan rakan saya Tim Allen dalam peranan yang dia asal, peranan yang dia miliki,” bintang sitkom berusia 64 tahun itu marah. pada Selasa dalam benang Twitter viral dengan beribu-ribu perkongsian. “Tim IS Buzz! Mengapa mereka benar-benar membuang watak ikonik yang dikasihi ini?”

Allen, 69, telah menyuarakan angkasawan wannabe yang tidak dapat dilupakan dalam “Kisah Mainan” yang asal pada tahun 1995 bersama-sama dengan sekuelnya “Kisah Mainan 2” dan “Kisah Mainan 3,” serta banyak projek lain.

Tidak perlu dikatakan, Twitterati cepat mengejek pelakon “The Middle”, dengan satu pengkritik menyindir“amaran spoiler tentang adegan pengebirian Buzz Lightyear pasti bagus.”

“Hei Patricia! Setuju sangat, adegan pengebirian dalam filem itu terasa tidak perlu dan kasar memandangkan pilihan pelakon,” mengejek yang lain. “Melihat kemaluan Buzz memang membangkitkan semangat, tetapi mengetahui ia bukan zakar dan bola Lelaki Alat itu sendiri benar-benar mengukus saya! Ia adalah sangat sukar untuk mencapai klimaks.”

Sementara itu, penulis Wajahat Ali menuduh Heaton mengisytiharkan “mangsa kekal.”

“Tim Allen ialah jutawan berbilang jutawan dengan a Disney+ projek dalam kerja-kerja,” dia menulis. “Hidup sangat baik untuknya. Semuanya akan baik-baik saja.”

“Tim IS Buzz! Mengapa mereka benar-benar membuang watak ikonik yang dikasihi ini?” Patricia Heaton menulis di Twitter.
Imej Getty

Walau bagaimanapun, yang lain menegaskan bahawa pemutus Tim Allen tidak masuk akal secara kanonik kerana “Tahun Cahaya” bukanlah tentang mainan Buzz Lightyear, sebaliknya wira aksi yang berdasarkannya.

“Adakah orang tidak memberi perhatian?” mengamuk satu peminat filem. “Tim Allen’s Buzz ialah mainan berdasarkan seseorang. Chris Evan’s Buzz ialah orang sebenar yang mengilhamkan mainan itu. Filem ini mengenai Buzz Lightyear the Person, bukan mainan Andy.”

Penerbit “Lightyear” Galyn Susman telah mengesahkan bahawa percanggahan ini adalah sebab untuk membuang Chris Evans dalam peranan itu. “Kami tidak membuat filem ‘Toy Story’,” katanya dalam sidang media baru-baru ini. “Kami sedang membuat filem Buzz Lightyear. Jadi pertama sekali, kami hanya memerlukan orang yang berbeza bermain Lightyear itu, berasingan daripada mainan itu.”

Chris Evans bergambar dengan watak Buzz Lightyear semasa Tayangan Perdana Lightyear UK di Cineworld Leicester Square pada 13 Jun 2022 di London, England.
Chris Evans bergambar dengan watak Buzz Lightyear semasa Tayangan Perdana Lightyear UK di Cineworld Leicester Square pada 13 Jun 2022, di London.
Imej Dave J Hogan/Getty

Dalam temu bual baru-baru ini dengan Vanity Fairpengarah “Lightyear” Angus MacLane mendakwa bahawa Allen tidak sesuai dengan versi Buzznya, yang “lebih bodoh dan bodoh sedikit, jadi dia melegakan komik.”

“Dalam filem ini, Buzz adalah wira aksi,” jelas MacLane. “Dia serius dan bercita-cita tinggi dan kelakar, tetapi bukan dengan cara bodoh yang akan menjejaskan drama. Chris Evans mempunyai gravitas dan kualiti bintang filem yang diperlukan oleh watak kami untuk memisahkannya dan filem itu daripada versi mainan Tim dalam ‘Toy Story.’”

Walau bagaimanapun, Heaton enggan berundur dari kedudukannya. “OK, jadi filem Buzz Lightyear semasa adalah cerita asal – tetapi sebab watak itu menjadi sangat disayangi adalah kerana apa [Tim Allen] dicipta,” tulisnya dalam tweet susulan. “Mengapa mengalih keluar satu elemen yang membuatkan kita mahu melihatnya?”

Pelakon Tim Allen bergambar di hadapan kamera sambil memakai kostum dalam gambar promosi tanpa tarikh ini untuk filem baharunya, "Klausa Santa 2."
Pelakon Tim Allen bergambar untuk kamera sambil memakai kostum untuk “The Santa Clause 2.”
AP

Sementara itu, beberapa penyokongnya berpendapat bahawa Allen semakin dihina kerana pandangan konservatifnya. “Disney membuat SEMUA keputusan dengan mengambil kira implikasi politik,” seorang pengulas skeptikal menulis. “Tim Allen adalah konservatif jadi tidak lagi sesuai untuk diupah dalam produksi Disney. Berhenti dengan ‘ini bukan mainan’ atau putaran lain. Anda tahu dan saya tahu mengapa Allen tidak menyuarakan Buzz.”

Tahun lepas, Allen Sitkom “Last Man Standing” telah dibatalkan oleh ABC milik Disney, yang menimbulkan kemarahan peminat kerana fakta bahawa komedi keluarga itu menonjolkan nilai konservatif. Bagaimanapun, rangkaian itu menafikan bahawa keputusan itu berdasarkan politik.

“Lightyear,” yang turut menampilkan suara Keke Palmer, Taika Waititi, James Brolin, Peter Sohn dan Uzo Aduba, akan ditayangkan di pawagam pada hari Jumaat.We would like to say thanks to the writer of this write-up for this remarkable content

Lagenda ‘Lightyear’ Tim Allen telah ‘dibuang,’ kata Patricia Heaton


Take a look at our social media profiles along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/