Lihat gambar pertama dari perkahwinan Mexico bintang ‘Southern Charm’ Madison LeCroy

Madison LeCroy adalah pengantin perempuan yang merah padam semasa dia perkahwinan Mexico yang intim kepada Brett Randle pada hujung minggu.

Gambar yang diperoleh secara eksklusif oleh Halaman Enam menunjukkan bintang “Southern Charm”, 32, memakai gaun putih bersulam sambil berkata “saya lakukan” semasa di Riviera Maya Sabtu.

Pakaian LeCroy, yang menampilkan lengan topi dan garis leher kekasih, dihiasi dengan corak rumit bunga kecil bersulam.

Dia menarik rambutnya yang beralun, berambut perang kembali ke dalam gaya separuh ke atas, separuh ke bawah, dan melengkapkan rupa dengan tudung separas lantai.

Bintang realiti itu beraksesori dengan beberapa gelang perak, cincin dan sepasang anting-anting perak padanan, sambil membawa sejambak bunga peonies putih yang ringkas.

Suami baharunya, 36, kelihatan lebih cantik dalam sut kuning air, yang dipadankannya dengan loafer coklat.

Pengantin baru itu turut disertai oleh anak lelaki LeCroy yang berusia 10 tahun, Hudson, yang berkhidmat sebagai pembawa cincin, dan berdiri di sisi ayah tirinya yang baharu untuk majlis perkahwinan itu.

Anak muda itu, yang dikongsi oleh LeCroy bekas suami Josh Hugheskelihatan begitu dewasa dengan berbutang putih dengan seluar khaki diikat dengan tali pinggang coklat.

Madison LeCroy dan Brett Randle pada hari perkahwinan mereka
Pasangan itu berkata “Saya lakukan” di atas pasir.
MEGA

Seperti yang dilaporkan Halaman Enam sebelum ini, tiada seorang pun daripada bintang bersama LeCroy telah hadir. Sebaliknya, burung kekasih itu dikelilingi oleh ramai ahli keluarga dan rakan rapat di hotel Chablé Maroma.

Perkahwinan berlaku beberapa hari selepas pasangan itu berkahwin secara sah di Charlestonseperti yang didedahkan oleh rekod mahkamah yang diperoleh oleh Halaman Enam.

Randle, yang meminta kebenaran Hudson untuk berkahwin dengan ibunya, jatuh pada sebelah lutut kembali pada Oktober 2021.

Madison LeCroy dan Brett Randle pada hari perkahwinan mereka
Pasangan itu kelihatan disayangi semasa bergambar untuk gambar profesional.
MEGA

“Saya sudah bertunang! Dan saya sangat teruja kerana sejujurnya saya tidak tahu pada masa itu,” dia diumumkan di Amazon Live apabila dia melontarkan soalan, selepas hanya tujuh bulan berkenalan.

“Ia adalah detik yang sangat istimewa untuk keluarga saya. Kami mengembara dengan baik di seluruh dunia, dan saya agak fikir ia mungkin akan berlaku ketika itu, tetapi saya fikir ia berlaku apabila anda tidak menjangkakannya.”

Madison LeCroy dan Brett Randle pada hari perkahwinan mereka
Kunci beralun dan kereta api panjang LeCroy dipamerkan.
MEGA

LeCroy menjadikan hubungan mereka Instagram-rasmi musim panas lalu, tetapi pada mulanya merahsiakan identiti kekasihnya dengan hanya mendedahkan nama pertamanya.

Pasangan itu telah bertemu beberapa bulan sebelum itu pada musim bunga semasa dia berada di Scottsdale, Ariz., untuk parti bujang rakannya.

Madison LeCroy dan tetamu perkahwinan Brett Randle
Para tetamu bercampur baur di majlis peribadi mereka di Mexico.
MEGA

Percintaan mereka tercetus selepas hubungan berprofil tinggi LeCroy dengan legenda Yankees Alex Rodriguez.

The Bravolebrity mendapati dirinya berada di tengah-tengah perpisahan Rodriguez dan Jennifer Lopez Mac lalu apabila berita tersebar bahawa bekas MLB pro itu didakwa menghantar mesej peribadi kepadanya melalui Instagram selama berbulan-bulan.

Walaupun terdapat kontroversi, LeCroy menegaskan bahawa Rodriguez “tidak pernah menipu secara fizikal” pada Lopez dengannya – walaupun penyanyi “Let’s Get Loud” membatalkan pertunangan sejurus selepas tuntutan itu muncul.

Lopez telah berpindah dengan Ben Affleck, yang dia berkahwin dalam Julai.

LeCroy sebelum ini berkahwin dengan Hughessetelah berkata “Saya lakukan” ketika dia baru berusia 20 tahun.

Bekas pasangan itu berpisah kira-kira lima tahun kemudian.

We would like to give thanks to the writer of this short article for this incredible content

Lihat gambar pertama dari perkahwinan Mexico bintang ‘Southern Charm’ Madison LeCroy


Take a look at our social media accounts as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/