Lily Anne Harrison dan Peter Facinelli menjangkakan anak pertama bersama: ‘Saya sangat hamil’

Lily Anne Harrison mengumumkan dia dan Peter Facinelli Twilight sedang mengandung anak pertama bersama: ‘Saya sangat hamil’

Lily Anne Harrison mendedahkan dia menjangkakan anak pertamanya dengan Peter Facinelli di panel, bertajuk Behind-The-Scenes of Creating a Hallmark Movie, pada hari Sabtu.

Pelakon Christmas Camp, 33, mengumumkan berita menggembirakan itu dengan menyatakan dia ‘sangat hamil’ di konvensyen di West Palm Beach, menurut Kami Mingguanhanya tiga minggu selepas keluar dengan benjolan bayi yang kelihatan pada bulan ini Los Angeles.

Walaupun perkahwinan pasangan itu telah ditangguhkan kerana pandemik COVID-19, bintang itu juga tertanya-tanya tentang mengetahui ‘segera’ bahawa dia akan berkahwin dengan alum Twilight, 48, selepas tarikh pertama mereka.

Pasangan bahagia: Lily Anne Harrison mendedahkan dia menjangkakan anak pertamanya dengan Peter Facinelli di panel, bertajuk Behind-The-Scenes of Creating a Hallmark Movie, pada hari Sabtu (dilihat pada 4 Jun 2022)

‘Saya duduk bersamanya, dan saya tahu dengan serta-merta bahawa dia adalah suami saya,’ dia berkata, sebelum mengaku menghubungi ibu bapanya untuk memberitahu mereka.

Pada tahun 2020, mereka berdua bertunang semasa percutian percutian ke Mazatlan, Mexico.

‘Kedua-duanya sangat gembira,’ seorang wakil rakyat New York City memberitahu outlet itu, ‘dan sangat menantikan semua yang akan dibawa oleh Tahun Baru.’

Menggembirakan: Pelakon Kem Krismas berusia 33 tahun itu mengumumkan berita menggembirakan dengan menyatakan dia 'sangat hamil' di konvensyen di West Palm Beach, hanya tiga minggu selepas keluar dengan bayi yang kelihatan bonggol bulan ini Los Angeles; bergambar pada tahun 2020

Menggembirakan: Pelakon Kem Krismas berusia 33 tahun itu mengumumkan berita menggembirakan dengan menyatakan dia ‘sangat hamil’ di konvensyen di West Palm Beach, hanya tiga minggu selepas keluar dengan bayi yang kelihatan bonggol bulan ini Los Angeles; bergambar pada tahun 2020

Kedua-duanya melayari Instagram dengan tangkapan tepi pantai dari hidangan Malam Tahun Baharu yang mereka kongsikan di Estrella Del Mar Beach and Golf Resort.

‘Malam ajaib dengan wanita yang luar biasa ini. Pengakhiran yang sempurna untuk 2019,’ tulis Facinelli, yang memainkan watak Dr. Carlisle Cullen dalam siri Twilight.

Harrison menulis: ‘Selamat tinggal 2019 terima kasih kerana menendang punggung saya, menjadikan saya lebih kuat dari sebelumnya, melindungi keluarga saya dan mendorong saya ke arah impian saya juga, bukan cara yang buruk untuk menyambut tahun baru dengan kekasih saya.’

Tiga anak perempuan pelakon Jururawat Jackie itu bersama bekas isteri Jennie Garth – Luca, 24, Lola, 19, dan Fiona, 15 – berada di sana untuk majlis itu, begitu juga ibu bapa Harrison, lapor outlet itu.

Romantik: Pada tahun 2020, pasangan itu bertunang semasa percutian percutian ke Mazatlan, Mexico

Romantik: Pada tahun 2020, pasangan itu bertunang semasa percutian percutian ke Mazatlan, Mexico

Majalah itu memaparkan gambar Harrison menyarung cincin berlian yang dilamar tunangnya.

Facinelli sebelum ini berkahwin dengan bintang 90210 Garth dari 2001 hingga 2012 berpisah. Pasangan itu kekal mesra selepas perpisahan mereka, pergi bercuti ke Cancun, Mexico bersama anak-anak dan pasangan mereka pada 2017.

Facinelli juga pernah bertunang dengan pelakon Jamie Alexander selama setahun sehingga perpisahan mereka pada Februari 2016; pelakon itu dilihat secara terbuka bersama Harrison pada bulan September tahun itu.

Harrison dalam beberapa tahun kebelakangan ini telah dilihat dalam filem termasuk Good Deed dan Breaking & Exiting, serta rancangan TV Two Guys One Truck dan One Tree Hill.

Iklan

We would love to thank the author of this post for this outstanding content

Lily Anne Harrison dan Peter Facinelli menjangkakan anak pertama bersama: ‘Saya sangat hamil’


Explore our social media accounts along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/