Logan Paul mendedahkan Dwayne Johnson menghantar mesej kepadanya baru-baru ini selepas bertahun-tahun tidak berhubung selepas insiden ‘hutan bunuh diri’

YouTuber Logan Paul baru-baru ini membuka tentang bagaimana Dwayne “The Rock” Johnson memutuskan hubungan dengannya selepas insiden Aokigahara yang memalukan pada 2017.

Semasa penampilannya di “Podcast Geordie Sejati,” Paul, 27, mendedahkan bahawa publisitinya, yang juga mewakili Johnson, 50, menghubunginya selepas insiden Aokigahara dan berkata bahawa bekas ahli gusti WWE itu mahu Paul mengeluarkan semua video dan gambarnya daripada media sosialnya .

“Ini adalah salah satu saat paling menyedihkan dalam hidup saya, apa yang saya akan katakan,” kata Paul. “Selepas Jepun berlaku, saya jelas mendapati diri saya berada dalam lubang – memang betul – yang saya tidak pernah masuk sebelum ini. Sangat rendah , secara mental, dan saya mendapat panggilan daripada publisiti saya, yang juga mewakili Dwayne ‘The Rock’ Johnson.”

Dia seperti, ‘Hei, Dwayne telah meminta anda mengalih keluar setiap video dan gambar yang anda telah lakukan dengannya. Mungkin pada masa hadapan hubungan itu boleh didamaikan, tetapi buat masa ini, dia pada dasarnya tidak mahu ada kaitan dengan awak,’” sambung Paul. “Yang saya juga faham. Saya faham. Saya membuat kesilapan yang luar biasa.”

Lagi daripada NextShark: John Cena Geeks Mengenai BTS di ‘The Late Late Show’

Sebelum terlibat dalam kontroversi itu, kedua-duanya telah muncul beberapa video viral bersama-sama, termasuk satu ketika Paul melawat Johnson pada set filem 2017 “Baywatch.”

Hubungan mereka dikatakan bertukar menyebelahi pada 2018 selepas Paul pergi ke hutan Aokigahara Jepun, juga dikenali sebagai “hutan bunuh diri”, di lereng Gunung Fuji pada Disember 2017.

Semasa penggambaran vlog, Paul dan krewnya melihat mayat mangsa bunuh diri. Daripada terus menghubungi pihak berkuasa, vlogger dan pasukannya memfokuskan kamera mereka pada mayat dan menyiarkan video itu di YouTube.

Lagi daripada NextShark: Pencipta ‘Avatar: The Last Airbender’ Keluar dari Pembuatan Semula Aksi Langsung Netflix dan Kini Harapan Hilang

Video itu, bertajuk “Kami menjumpai mayat di Hutan Bunuh Diri Jepun…,” akhirnya diturunkan, dan Paul mengeluarkan video permohonan maaf di tengah-tengah tindak balas. Lebih empat tahun selepas kejadian itu, Paul mengaku kepada Ariel Helwani daripada “The MMA Hour” bahawa video permohonan maafnya adalah “separuh keldai.”

Mengenai hubungannya dengan Johnson selepas kontroversi itu, Paul berkongsi, “Saya rasa kami mempunyai hubungan yang sihat, talian komunikasi yang terbuka. Saya sangat sedih kerana hero saya tidak mahu ada kaitan dengan saya.”

Saya sedih kerana saya memahaminya. Saya benar-benar kacau,” tambahnya.

Lagi daripada NextShark: Filem baru ‘Spider-Verse’ membayangkan ketibaan seorang Spider-Man India

Dalam temu bual 2018 dengan EkspresJohnson membuka tentang perjuangannya dengan kemurungan dan bagaimana, pada usia 15 tahun, dia menyelamatkan ibunya daripada cubaan membunuh diri beberapa bulan selepas mereka diusir dari apartmen mereka.

Dia keluar dari kereta di Interstate 65 di Nashville dan berjalan ke arah lalu lintas. Saya menangkapnya dan menariknya ke belakang di bahu jalan raya,” kata Johnson. “Apa yang menggilakan percubaan bunuh diri itu ialah sehingga hari ini, dia tidak ingat sama sekali. Mungkin yang terbaik dia tidak melakukannya.”

Apabila ditanya sama ada Paul pernah menghubungi Johnson selepas kejadian itu, YouTuber itu mengakui bahawa pelakon Hollywood itu menghantar mesej langsung Instagram kepadanya “kira-kira tiga bulan lalu” seolah-olah “tidak pernah berlaku apa-apa.”

Lagi daripada NextShark: EMA MTV 2021: BTS memenangi kebanyakan anugerah, Olivia Rodrigo dan Saweetie juga pemenang

YouTuber True Geordie, yang nama sebenarnya Brian Davis, kemudian bertanya kepada Paul sama ada dia membalas mesej itu, tetapi yang terakhir hanya menggelengkan kepalanya sebagai jawapan.

Jika anda atau sesiapa yang anda kenali sedang bergelut dengan pemikiran untuk membunuh diri, sila hubungi Talian Hayat Pencegahan Bunuh Diri Kebangsaan di 1-800-273-8255. Untuk senarai hotline bunuh diri antarabangsa, klik di sini.

Imej Pilihan melalui Benar Geordie (ditinggalkan), @Batu (kanan)We want to give thanks to the author of this write-up for this incredible content

Logan Paul mendedahkan Dwayne Johnson menghantar mesej kepadanya baru-baru ini selepas bertahun-tahun tidak berhubung selepas insiden ‘hutan bunuh diri’


We have our social media profiles here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/