Margot Robbie dan Ryan Gosling ‘menyedihkan’ apabila gambar dari set ‘Barbie’ menjadi viral

BARUAnda kini boleh mendengar artikel Fox News!

Margot Robbie dan Ryan Gosling menjadi viral awal musim panas ini apabila gambar paparazi mereka menjalani penggambaran filem baharu mereka “Barbie” mula tersebar dalam talian.

Semasa penampilan baru-baru ini di “The Tonight Show with Jimmy Fallon” Robbie mengakui dia dan Gosling tidak begitu teruja apabila beratus-ratus peminat mula muncul untuk menonton filem mereka semasa mereka keluar penggambaran. di lokasi di Los Angeles.

Gambar kedua-duanya di set ada di mana-mana sepanjang musim panas dan benar-benar meningkatkan gembar-gembur di sekeliling filem itu, tetapi Robbie merujuk kepada pengalaman menjadi viral sebagai salah satu perkara yang paling memalukan berlaku kepadanya. Apabila Fallon mengangkat gambar tular, Robbie menjelaskan betapa malunya mereka.

“Saya tidak boleh memberitahu anda betapa malunya kami, dengan cara itu,” katanya kepada Fallon. “Kami kelihatan seperti kami seperti ketawa dan berseronok, tetapi kami mati di dalam. Mati. Saya seperti, ‘Ini adalah saat yang paling memalukan dalam hidup saya.'”

RYAN GOSLING BOLEH MENJADI TAMBAHAN TERBARU KEPADA PREKUEL ‘OCEAN’S ELEVEN’ AKAN DATANG BERSAMA MARGOT ROBBIE

Margot Robbie mendedahkan dia dan Ryan Gosling “sedih” apabila peminat muncul di set dan mula mengambil gambar mereka.
(Imej MEGA/GC)

Robbie berkata dia tahu beberapa peminat ingin datang menonton pembikinan filem itu dan melihat sekilas dia dan Goslingtetapi dia tidak pernah menjangkakan seramai orang akan muncul, sambil menyatakan terdapat “ratusan orang menonton sepanjang masa.”

“Maksud saya, saya tahu bahawa kami mempunyai beberapa bahagian luar untuk dirakam di LA. Saya tahu sebaik sahaja anda melakukan bahagian luar, anda akan mendapat pap’d,” jelasnya. “Mungkin akan ada sebilangan kecil orang yang akan mengambil perhatian kerana, anda tahu, kami menonjol sedikit dalam pakaian itu. Jadi, saya tahu akan ada sedikit perhatian dan mungkin beberapa gambar akan keluar. di sana, tetapi tidak seperti yang berlaku. Ia seperti gila.”

Dalam foto, Gosling dan Robbie adalah pada kasut roda memakai pakaian merah jambu terang dan pendarfluor siku dan alas lutut. Robbie membintangi filem itu sebagai Barbie anak patung Mattel yang popular, dan Gosling berlakon sebagai teman lelaki anak patung itu, Ken.

Robbie tidak menyangka gambar-gambar itu menjadi viral seperti yang mereka lakukan, mengatakan dia tahu akan ada peminat di set tetapi tidak seramai yang ada.

Robbie tidak menyangka gambar-gambar itu menjadi viral seperti yang mereka lakukan, mengatakan dia tahu akan ada peminat di set tetapi tidak seramai yang ada.
(Imej MEGA/GC)

Semasa temu bual dengan British Vogue tahun lepas, Robbie membuka tentang bagaimana orang ramai datang kepadanya menyatakan keraguan tentang filem itu. Tetapi, tambahnya, apabila mereka mengetahui siapa yang mengarah dan menulis filem itu, keraguan itu hilang.

KLIK DI SINI UNTUK MENDAFTAR UNTUK NEWSLETTER HIBURAN

“Orang ramai biasanya mendengar Barbie dan berfikir, ‘Saya tahu filem itu akan menjadi apa.’ Dan kemudian mereka mendengarnya Greta Gerwig sedang menulis dan mengarahkannya, dan mereka seperti, ‘Oh, mungkin saya tidak …'”

Gerwig menulis dan mengarahkan adaptasi “Little Women” dan “Lady Bird” 2019, yang mana yang terakhir menerima 100% pada Rotten Tomatoes.

"Barbie" dijadualkan ditayangkan di pawagam pada 21 Julai 2023.

“Barbie” dijadualkan ditayangkan di pawagam pada 21 Julai 2023.
(Imej MEGA/GC)

KLIK DI SINI UNTUK MENDAPATKAN APP BERITA FOX

“Barbie” dijadualkan untuk tayangan perdana di pawagam 21 Julai 2023.

We want to say thanks to the author of this article for this remarkable content

Margot Robbie dan Ryan Gosling ‘menyedihkan’ apabila gambar dari set ‘Barbie’ menjadi viral


Explore our social media profiles and other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/