Mari Berbincang Tentang Adegan Kredit Big End Black Adam

Black Adam berhadapan dengan Hawkman

Black Adam mempunyai pertarungan besar dalam kredit akhir filemnya.
Imej: Warner Bros.

Adegan penghujung filem superhero biasanya merupakan rahsia terbaik filem. Tiada siapa yang berani membincangkan atau merosakkan kameo besar atau plot twist yang berlaku selepas filem itu, menetapkan jadual untuk apa yang akan datang. Di dalam kes daripada Adam Hitam walaupunitu belum pernah berlaku.

Khabar angin a watak tertentu yang muncul dalam filem itu bermula beberapa bulan lalu. Dan sebagai tayangan filem semakin hampir dan lebih dekat, kemungkinan menjadi lebih kuat dan lebih kuat. Kemudian, Black Adam sendiri, Dwayne Johnson, mula bercakap mengenainya dalam istilah yang tidak merosakkannya sama sekali, tetapi tidak menyembunyikannya juga. Jadi, perbincangan menjadi bukan sahaja tentang adegan kredit penghujung, tetapi juga maksud adegan itu untuk masa depan dan bagaimana ia berlaku. Kami telah menyelesaikan semua itu dan banyak lagi.

Imej untuk artikel bertajuk Let's Talk About That Black Adam End Credits Scene

Semasa kredit daripada Adam Hitam, Amanda Waller (Viola Davis) memberitahu anti-wira bahawa dia mungkin kekal di Bumi tetapi mesti tinggal di bandar Kahndaq. Adam tidak bersetuju dan berkata tidak ada sesiapa di planet ini yang boleh menghalangnya. Waller berkata dia boleh bercakap dengan seseorang yang bukan dari planet ini—which ialah apabila sut merah dan biru yang sangat dikenali jatuh dari langit. Ia Superman, dimainkan oleh Henry Cavill, dan dia memberitahu Black Adam bahawa mereka perlu bercakap.

Tetapi, seperti yang kami katakan, kami tahu itu akan berlaku. Johnson telah bercakap tentang Superman secara terbuka untuk sementara waktu sekarang. Dia juga mengesahkan dalam temu bual bahawa dia suka melawan watak itu dalam filem yang akan datang. Dan mungkin itu akan berlaku. Itu bukan bahagian yang paling menarik dari semua ini, walaupun.

superman di mahkamah.

Cavill dalam Man of Steel
Imej: Warner Bros.

Apa yang lebih menarik ialah bagaimana ia berlaku. mengikut Wartawan HollywoodSuperman mahupun Cavill tidak ada dalam rancangan untuk Adam Hitam apabila filem itu mula diterbitkan. Tidak lama kemudian idea itu diapungkan dan kemudiannya ditutup oleh ketua Filem DC ketika itu, Walter Hamada. Hamada “berusaha bersungguh-sungguh untuk memindahkan DC melangkaui era di mana seorang pembuat filem, dalam kes ini, Zack Snyder, mempunyai pengaruh yang besar dan boleh memerintah seluruh senarai selama bertahun-tahun,” menurut perdagangan itu. Tetapi Johnson tidak mengambil “Tidak” sebagai jawapan. Dia pergi ke atas kepala Hamada, mendapatkan cameo diluluskan, dan selepas apa yang digambarkan sebagai “berang” rundingan, mendapatkan perjanjian itu dilakukan dalam beberapa bulan lalu. (Perhatian juga ialah Cavill dan Johnson kedua-duanya diwakili oleh pengurus yang sama, Dany Garcia. Juga, Hamada baru-baru ini meninggalkan DC Films.)

Rundingan tersebut nampaknya tidak terhad hanya kepada cameo ini. Seperti yang dilaporkan awal minggu ini, penerbit sedang mencari penulis untuk filem Cavill Superman baharu. Adakah itu akan menampilkan Black Adam? Berdikari? Kami tidak tahu.

cavill dalam sut hitam

Henry Cavill dalam Liga Keadilan Zack Snyder.
Imej: Warner Bros.

Kami juga tidak tahu sama ada Superman Cavill masih mempunyai hubungan dengan alam semesta Zack Snyder. Satu petunjuk bahawa itu mungkin bukan menjadi kes itu datang dalam Adam Hitam adegan itu sendiri. Apabila Superman muncul, terdapat anggukan muzik yang sangat halus untuk tema John Williams dari tahun 1978 yang asal Superman filem. Ia bukan tema yang ditulis oleh Hans Zimmer untuk tahun 2013 Lelaki besi. io9 bercakap dengan Adam Hitam komposer Lorne Balfe tentang pilihan, dan walaupun dia tidak menyatakan dengan tepat bagaimana pilihan itu dibuat, dia menjelaskan pilihan itu sangat disengajakan.

“Banyak pemikiran difikirkan mengapa tema itu dipilih. Ia bukan sekadar pemikiran rawak,” kata komposer itu kepada io9. “Ada kaitannya… Semua orang yang mempunyai kaitan dengan [that scene] menghabiskan masa yang lama untuk membahaskan tema mana yang patut dibawa ke sana… ada alasan untuk apa yang boleh berlaku.”

Adakah sebab-sebab tersebut yang dimaksudkan untuk menjauhkan kumpulan baru filem DC ini daripada Snyderverse? Sekali lagi, kita tidak tahu. Tetapi apa yang kita tahu ialah Black Adam membawa Henry Cavill kembali sebagai Superman, ia bukan perkara yang mudah untuk dilakukan, dan Warner Bros.—serta Dwayne Johnson—merancang untuk memanfaatkan sepenuhnya.

Adam Hitam kini di pawagam.


Inginkan lebih banyak berita io9? Semak masa untuk mengharapkan yang terkini Marvel dan Perang Bintang keluaran, apa yang seterusnya untuk DC Universe pada filem dan TVdan semua yang anda perlu ketahui Rumah Naga dan Lord of the Rings: The Rings of Power.

We would love to say thanks to the writer of this write-up for this awesome web content

Mari Berbincang Tentang Adegan Kredit Big End Black Adam


Our social media pages here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/