Marvel Baru Menggantikan Watak Utama Netflix Daredevil Dalam Episod 5 She-Hulk

She-Hulk: Peguam Undang-undang telah membawa satu demi satu pendedahan yang mengejutkan melalui lima episod pertamanya, daripada hubungan yang tidak dijangka antara Madisynn dan Wong kepada pemerintahan media sosial yang ditunggu-tunggu dari Titania Jameela Jamil. Tetapi dengan setiap minggu yang berlalu, satu nama lain sentiasa berada di fikiran peminat MCU menjelang kemunculan semulanya yang dinanti-nantikan: Daredevil.

Amaran – selebihnya artikel ini mengandungi spoiler untuk Episod 5 She-Hulk: Attorney at Law.

Dengan cara yang menarik, tanda-tanda pertama alter-ego yang sesuai dengan merah Matt Murdock muncul di skrin dalam Episod 5 apabila kamera menyorot melewati pakaian merahnya dan mendarat pada topeng bertanduk emas baharu yang akan dia sarungkan dalam episod kemudian. Walaupun juri masih tidak mengetahui di mana Matt sendiri berada, peminat kini tahu bahawa samannya dibuat oleh Luke Jacobson, orang yang sama yang membantu Jen menaik taraf almari pakaiannya sendiri.

Di satu pihak, ia adalah perkembangan yang mendebarkan kerana peminat tahu bahawa Lelaki Tanpa Ketakutan akhirnya semakin hampir ke arah aksi pertamanya dalam pakaian adiwira di Disney+, yang ditunjukkan melalui lawatan promosi untuk Dia-Hulk. Selain itu, ia mempersoalkan beberapa potensi masa lalunya dengan perbincangan yang masih hangat mengenai sama ada karya Charlie Cox sebagai Daredevil di Netflix adalah kanun dengan MCU – terutamanya terima kasih kepada satu watak yang digantikan dalam Episod 5.

MCU Berdagang Pereka Suit Daredevil untuk She-Hulk’s

Episod 5 Marvel Studios She-Hulk: Peguam Undang-undang mengesahkan bahawa Matt Murdock dari Charlie Cox kini bekerjasama dengan pereka yang berpangkalan di Los Angeles Luke Jacobson pada kostum Daredevilnya.

Studio Marvel

Saman ini telah diusik pada saat akhir episod ketika kamera mengezum masuk pada bungkusan dengan topeng emas baharu, lengkap dengan tanduk di bahagian atas. Ini adalah topeng yang sama yang dilihat peminat Daredevil gunakan dalam beberapa saat rakaman daripada treler yang ditayangkan semasa Dia-Hulklarian promosi.

Topeng pemberani, She-Hulk
Studio Marvel

Dengan Murdock dan Jacobson kini bekerjasama, ini menunjukkan bahawa pereka LA telah mengambil alih Melvin Potter daripada Daredevil siri untuk membuat saman Matt Murdock, sekiranya Netflix asli dianggap kanun dengan MCU.

Melvin Potter, Daredevil
Netflix

Potter ialah watak yang pada asalnya membuat sut utama Daredevil pada penghujung Musim 1, walaupun keadaan berubah menjadi lebih teruk kemudian dalam siri ini. Dia telah dipaksa oleh Vincent D’Onofrio’s Kingpin untuk membuat saman baru untuk Ben Poindexter/Bullseye untuk membingkai Matt Murdock, walaupun Potter akhirnya memberitahu Murdock tentang rancangan itu.

Pereka pakaian itu akhirnya ditangkap oleh FBI kerana pelanggaran parol manakala Murdock menurunkan Bullseye dan Kingpin, dan Potter akhirnya dimasukkan ke dalam penjara.

Sekiranya jalan cerita ini menjadi kanun dalam MCU, ini mungkin menjadi sebab Murdock pergi ke Jacobson untuk mencari saman Daredevil yang baharu. Potter tidak akan dapat membuatnya dari penjara, dan ia juga akan memberinya peluang untuk mendapatkan sesuatu yang baru untuk cuba memisahkan dirinya daripada insiden Bullseye.

Masa Depan Keruh Daredevil dalam MCU

Dia-Hulk akan menjadi kali pertama peminat melihat Daredevil keluar dari habitat semula jadi New York City ketika dia berinteraksi dengan peguam utama Marvel yang lain di pantai barat. Dan apabila dia datang, beberapa soalan tentang status kanun bagi Daredevil daripada Netflix mungkin terjawab, tetapi episod ini masih membiarkan misteri itu terbuka.

Sangat masuk akal mengapa Matt Murdock perlu mencari pereka sut baharu jika Melvin Potter masih dalam penjara, walaupun masih tidak diketahui apa sebenarnya yang mendorongnya terbang sejauh 3000 batu dari rumah Hell’s Kitchennya. Perkara lain ialah sukar untuk mendapatkan kostum adiwira seperti dia melalui keselamatan lapangan terbang jika dia memilih pilihan perjalanan itu, dengan pemanduan berkemungkinan sesuatu yang dia tidak dapat menangani kerana penglihatannya yang tidak seimbang.

Sebaliknya, ini boleh menjadi satu cara untuk membolehkan Lelaki Tanpa Ketakutan itu mendapat permulaan yang baru dalam MCU, kerana dia mungkin berada di peringkat awal sebagai wira atau hanya mendapat peningkatan pada pakaiannya. Dan pada akhirnya, ini mungkin bukan soalan yang dijawab dalam siri solo She-Hulk, kerana Daredevil hanya akan ada untuk satu daripada empat episod seterusnya.

Mudah-mudahan, lebih banyak soalan ini akan dijawab untuk wira kegemaran peminat Cox, terutamanya dengan berakhir 18 bulan lagi sebelum dia meneruskan perjalanan solo seterusnya Daredevil: Lahir Semula. Dengan perkembangan ini yang begitu segar, keadaan boleh berubah secara drastik bagi peguam buta itu apabila tempoh perkhidmatannya dalam MCU semakin maju.

Lima episod pertama She-Hulk: Peguam Undang-undang tersedia untuk distrim di Disney+.

We would love to say thanks to the author of this post for this remarkable content

Marvel Baru Menggantikan Watak Utama Netflix Daredevil Dalam Episod 5 She-Hulk


Explore our social media accounts and other related pageshttps://paw6.info/related-pages/