Matthew Morrison Bersuara Mengenai Insiden Yang Membawa Dia Pemecatan Daripada ‘SYTYCD’

Sebuah kisah yang menyindir Matthew Morrison dipecat sebagai hakim daripada pertandingan realiti Jadi awak fikir awak boleh menari kerana mengganggu peserta wanita memutarbelitkan kebenaran, bintang itu berkata hari ini dalam catatan Instagram.

Majalah People, memetik “sumber” yang dekat dengan rancangan realiti itu, melaporkan awal minggu ini bahawa Morrison dibebaskan kerana mesej mengganggu kepada peserta wanita. Dia didakwa mendekati penerbit, yang melibatkan Fox, yang kemudian memecat Morrison selepas siasatan.

Hari ini, Morrison menjawab dakwaan itu.

“Sungguh malang saya terpaksa duduk di sini dan mempertahankan diri dan keluarga saya terhadap kenyataan yang terang-terangan tidak benar yang dibuat tanpa nama, tetapi saya tidak mempunyai apa-apa untuk disembunyikan,” dia bermula dalam video yang disiarkan ke Instagram pada Khamis. “Jadi, demi kepentingan ketelusan, saya akan membacakan kepada anda satu mesej yang saya tulis kepada seorang penari dalam rancangan itu.”

“Mempunyai peluang untuk menjadi hakim Jadi awak fikir awak boleh menari adalah satu penghormatan yang luar biasa bagi saya. Oleh itu, amat kesal saya memaklumkan kepada anda bahawa saya akan meninggalkan persembahan itu,” kata Morrison dalam satu kenyataan yang diberikan kepada Deadline. “Selepas menjalani penggambaran pusingan uji bakat untuk persembahan dan melengkapkan pemilihan 12 finalis, saya tidak mengikut protokol produksi pertandingan, menghalang saya daripada dapat menilai pertandingan secara adil. Saya tidak cukup meminta maaf kepada semua yang terlibat dan saya akan menonton bersama anda semua tentang apa yang saya tahu akan menjadi salah satu musim terbaik.”

Sumber memberitahu Deadline seorang hakim baharu, yang akan menyertai Siwa dan Stephen “tWitch’” Boss dalam panel, akan diumumkan tidak lama lagi untuk pusingan seterusnya episod pertandingan yang akan bermula pada 15 Jun. Morrison muncul dalam empat episod yang mempunyai telah dirakam terlebih dahulu.

Cat Deeley berkhidmat sebagai hos bagi siri lama yang menampilkan penari mahir berumur 18-30 tahun, mempamerkan bakat mereka dalam pelbagai gaya tarian, termasuk kontemporari, ketuk, hip-hop, bilik tarian, animasi dan berbuka.

Siri ini diterbitkan oleh 19 Entertainment dan MRC Media Industri. Rosie Seitchik bertindak sebagai showrunner dan akan mengetuai penerbitan bersama pencipta bersama Lythgoe, Jeff Thacker, Eli Holzman dan Aaron Saidman.We wish to thank the writer of this short article for this incredible content

Matthew Morrison Bersuara Mengenai Insiden Yang Membawa Dia Pemecatan Daripada ‘SYTYCD’


You can find our social media profiles , as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/