Matthew Perry menceritakan bagaimana Jennifer Aniston berhadapan dengannya tentang penyalahgunaan bahannya | CNNCNN

Matthew Perry terus berkongsi detik-detik jujur ​​dari perjalanan panjangnya menuju ketenangan dan perjuangan yang dilaluinya semasa menjalankan NBC “Friends” semasa yoyo-ing antara ketagihan kepada Vicodin dan alkohol.

Dalam petikan dari buku baharunya “Friends, Lovers and the Big Terrible Thing,” Perry menceritakan bagaimana lawatan kostar Jennifer Aniston ke trelernya menyedarkan dia bahawa tingkah laku rahsianya apabila melibatkan alkohol bukanlah rahsia.

“‘Saya tahu anda sedang minum,’ katanya,” Perry, kini 53, menulis dalam memoir, dalam petikan yang diterbitkan oleh Masa di London.

“Saya sudah lama melupakannya – sejak dia mula berkencan dengan Brad Pitt, saya baik-baik saja – dan telah mengetahui dengan tepat berapa lama untuk memandangnya tanpa rasa janggal, tetapi masih, untuk berhadapan dengan Jennifer Aniston adalah dahsyat. Dan saya keliru,” sambungnya.

“’Bagaimana anda boleh tahu?’ Saya kata. Saya tidak pernah bekerja dalam keadaan mabuk. ‘Saya telah cuba menyembunyikannya …’”

Di bahagian lain dalam petikan itu, Perry menyebut bagaimana dia “tidak pernah” bekerja tinggi atau mabuk (walaupun dia “tentunya bekerja mabuk”), dan dia berkata dia sebahagian besarnya dapat berfungsi sebagai sebahagian daripada ensemble “Friends” yang berjaya dengan kejayaan kepada rakan-rakannya. dan bagaimana mereka akan “berkumpulan [him] dan prop [him] up” seperti seekor penguin yang cedera sedang disokong oleh penguin yang lain.

“Saya adalah penguin yang cedera, tetapi saya bertekad untuk tidak membiarkan orang-orang hebat ini, dan persembahan ini, turun,” tulisnya.

Tetapi pada hari itu dalam treler Perry, Aniston memberitahunya dengan jelas bahawa dia tidak terlepas daripada apa-apa.

“‘Kami boleh menghidunya,’ katanya, dengan cara yang pelik tetapi penuh kasih sayang, dan kata jamak ‘kita’ memukul saya seperti tukul besi,” tulis Perry.

“‘Saya tahu saya minum terlalu banyak,’ saya berkata, ‘tetapi saya tidak tahu apa yang perlu dilakukan mengenainya.'”

Bintang “Whole Nine Yards” itu juga menerangkan dalam buku baharu itu bagaimana berat badannya turun naik secara liar disebabkan pil yang menyebabkan dia sakit dan mengurangkan selera makannya, atau alkohol menyebabkan dia kembung perut.

“Anda boleh menjejaki trajektori ketagihan saya jika anda mengukur berat saya dari musim ke musim – apabila saya membawa berat, ia adalah alkohol; bila dah kurus, pil. Apabila saya mempunyai janggut, ia banyak pil.

Perry juga merujuk perkara tertentu dalam larian 10 musim rancangan hit itu dan memberi petunjuk kepada pembaca tentang apa yang berlaku dengan ketagihannya pada masa itu.

“Menjelang akhir musim ketiga, saya menghabiskan sebahagian besar masa saya memikirkan cara untuk mendapatkan 55 Vicodin sehari – saya terpaksa mempunyai 55 setiap hari, jika tidak, saya akan menjadi sangat sakit. Ia adalah pekerjaan sepenuh masa: membuat panggilan, berjumpa doktor, memalsukan migrain, mencari jururawat bengkok yang akan memberi saya apa yang saya perlukan,” tulis Perry.

Pelakon baru-baru ini berkata dia akhirnya bersedia untuk berkongsi pengalamannya sekarang bahawa dia selamat di sisi lain dari ketagihan.

“Saya ingin berkongsi apabila saya selamat daripada pergi ke sisi gelap segala-galanya lagi,” kata Perry kepada People of the book. “Saya terpaksa menunggu sehingga saya cukup selamat – dan jauh dari penyakit aktif alkohol dan ketagihan – untuk menulis semuanya. Dan perkara utama ialah, saya cukup pasti bahawa ia akan membantu orang ramai.”

“Friends, Lovers and the Big Terrible Thing,” oleh Matthew Perry, akan diterbitkan oleh Headline pada 1 November.

We wish to thank the writer of this post for this remarkable web content

Matthew Perry menceritakan bagaimana Jennifer Aniston berhadapan dengannya tentang penyalahgunaan bahannya | CNN


Visit our social media profiles along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/