Melissa Joan Hart Bereaksi Terhadap Foto Lama Pantai Paparazzi Yang Digunakan untuk Memalukan Badannya

 • Melissa Joan Hart berkongsi siaran Instagram memaparkan gambar paparazi lama yang digunakan untuk memalukan badannya.
 • Dalam kapsyen itu, dia meluahkan kemarahan terhadap paparazi kerana menggunakan foto itu untuk menampakkan dirinya “lebih berat daripada [she] sebenarnya adalah.”
 • “Mari kita terus memberi rahmat kepada satu sama lain DAN DIRI KITA,” katanya kepada pengikut, “untuk menjadi siapa kita dan mahu/perlu menjadi!”

  Melissa Joan Hart, 46, melalui Instagram pada hujung minggu untuk berkongsi foto paparazinya pada 2008 di pantai di Malibu yang kemudiannya digunakan untuk memalukannya kerana berat badannya. Foto “mengerikan”, diambil hanya tiga minggu selepas Hart melahirkan kepada anak keduanya, Brayden, dipaparkan pada kulit muka depan Orang ramai sebagai imej “sebelum” Hart pengurangan berat transformasi.

  Hart berkongsi fotonya bersama anak-anak dan suaminya, Mark Wilkerson, dari hari yang sama, bersama-sama dengan Orang ramai muka depan dan gambar dekat foto berkenaan dengan pengikut Instagramnya.

  Dia memberi kapsyen siaran itu dengan ulasannya sendiri mengenai penggunaan gambar yang tidak menarik untuk memalukan orang di media dan mesej positif badan untuk pengikutnya.

  Kandungan ini diimport daripada Instagram. Anda mungkin boleh mencari kandungan yang sama dalam format lain, atau anda mungkin boleh mendapatkan lebih banyak maklumat, di tapak web mereka.

  “Saya baru sahaja menjumpai foto ini yang diambil oleh paparazi semasa saya di pantai di Malibu ketika saya keluar dari kandungan Brady selama tiga minggu. Jika anda meluncurkan foto itu ke atas, anda akan melihat foto yang mereka gunakan pada muka depan majalah people untuk membuatkan orang berfikir saya lebih berat daripada yang sebenarnya,” tulisnya. “Melihat foto ini sekali lagi membuatkan saya marah kerana walaupun dengan berat tambahan bayi saya tidak benci penampilan saya di sini.”

  Jawatan itu bergema dengan ramai peminat Sabrina Penyihir Remaja star, yang mengulas dengan sokongan mereka. “Saya masih ingat apabila majalah ini keluar dan saya sangat marah,” tulis seorang pengulas, “fakta bahawa mereka mempunyai keberanian untuk menggunakan perkataan ‘mengerikan’ untuk menggambarkan gambar manusia sebenar. Tiga minggu selepas melahirkan anak, keluar dengan penuh semangat, dan kelihatan sangat cantik seperti selalu; patut dipuji, bukan digunakan secara negatif.” “Saya tidak pernah dapat menangani tekanan dan kejahilan daripada diiktiraf seperti itu,” tambah seorang lagi. “Anda menakjubkan tidak kira apa pun.”

  Hart meninggalkan pengikutnya dengan mesej penuh harapan tentang kebaikan dan kepositifan badan. “Saya rasa pendulum sedang berayun sekarang untuk membolehkan orang ramai menambah dan menurunkan berat badan tanpa banyak kebencian yang dimuntahkan,” tulisnya.

  perempuan khususnya mempunyai sejarah yang panjang untuk dimalukan secara terbuka kerana berat badan mereka, dan kami sangat menyukai penggunaan platformnya oleh Hart untuk membawa perhatian kepada isu itu dan menyebarkan belas kasihan terhadap orang lain yang menerima kebencian kerana penampilan mereka. Dalam kata-kata Hart, “mari kita terus memberi satu sama lain DAN DIRI KITA rahmat untuk menjadi siapa kita dan mahu/perlu! #YouDoYou #LovemyCurves”

  Kandungan ini dicipta dan diselenggara oleh pihak ketiga, dan diimport ke halaman ini untuk membantu pengguna memberikan alamat e-mel mereka. Anda mungkin boleh mendapatkan lebih banyak maklumat tentang ini dan kandungan yang serupa di piano.ioWe would like to thank the author of this write-up for this remarkable material

Melissa Joan Hart Bereaksi Terhadap Foto Lama Pantai Paparazzi Yang Digunakan untuk Memalukan Badannya


Check out our social media accounts as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/