Mengapa Bryan Cranston dan Aaron Paul bekerja 17 jam sehari mempromosikan Dos Hombres mezcal mereka: ‘Tiada pengganti untuk kerja keras’

Dalam dunia semangat selebriti, beberapa nama terkenal nampaknya mempunyai minat yang sama untuk perniagaan mereka seperti yang dimiliki oleh Bryan Cranston dan Aaron Paul untuk mezcal Dos Hombres mereka.

Sejak 2019, bintang “Breaking Bad” telah mengambil jenama mereka daripada idea dimasak bersama makan malam sushi kepada salah satu mezcals teratas di pasaran.

Tidak seperti dalam drama popular AMC mereka, di mana Walter White Cranston adalah dalang yang menyemarakkan operasi penjualan dadah besar-besaran rancangan itu, Paul yang memainkan peranan penting dalam melancarkan Dos Hombres.

“Jika bukan kerana Aaron, perniagaan ini tidak akan berkembang. Ia tidak akan menjadi apa-apa kerana ia adalah ideanya,” Cranston memberitahu CNBC Make It.

Kedua-duanya telah bekerja keras bersama untuk mempromosikan jenama mereka, menjelajah negara untuk mewujudkan kesedaran dan keterujaan di sekitar Dos Hombres, malah singgah ke lokasi Costco untuk mengejutkan pembeli dengan menuangkan sampel.

Di sebalik suasana perayaan yang menyelubungi penampilan mereka, pasangan ini kerap berjam-jam di jalan untuk mengadakan pertemuan dengan akaun dan rangkaian hotel sambil mereka ingin mengembangkan jejak Dos Hombres.

Bintang “Breaking Bad” dan pengasas bersama Dos Hombres Aaron Paul dan Bryan Cranston.

Dos Hombres/Max Barsness

Malah, proses mempromosikan dan menyebarkan mezcal mereka tidak seperti hari-hari yang panjang yang dihabiskan di set, Paul memberitahu CNBC Make It.

“Ia benar-benar sangat serupa. Anda hanya perlu keluar dan menumbuk turapan,” kata Paul. “Waktunya sangat kejam apabila kami melakukan lawatan ini. Maksud saya, saya tidak membesar-besarkan bahawa kami mempunyai 17 jam hari ini. Ia kejam, tetapi kami mempunyai masa yang baik untuk melakukannya.”

“Adalah penting bagi saya dan Bryan, sebagai pengasas syarikat ini, itu [our business partners] tahu bahawa kita sedang melakukan kerja. Kami tidak mahu hanya menampar nama kami pada sesuatu dan membiarkan orang lain melakukan kerja,” tambah bintang “Westworld” berusia 43 tahun itu. “Ini bayi kami, dan kami amat berbangga dengan bayi kami.”

Cranston memanggil Dos Hombres sebagai “buruh cinta,” menunjukkan bahawa dia mahupun Paul tidak memutuskan untuk memulakan usaha ini kerana mereka kekurangan wang tunai. Malah, pasangan itu mengatakan bahawa mereka setakat ini hanya melabur wang ke dalam perniagaan dan masih belum membuat apa-apa kembali.

Kami tidak mahu hanya menampar nama kami pada sesuatu dan membiarkan orang lain melakukan kerja. Ini bayi kami, dan kami amat berbangga dengan bayi kami.

Harun Paul

Pengasas bersama, Dos Hombres

Sebaliknya, lelaki berusia 66 tahun itu berkata bahawa dia dan Paul akan lebih gembira untuk tidak pergi ke perniagaan bersama jika mereka tidak menemui sesuatu “kami berdua benar-benar suka dan boleh bersemangat.”

“Kami tidak memerlukan pekerjaan. Saya tidak mahu pekerjaan. Pekerjaan terasa mengerikan. Tetapi kami suka bekerja, dan saya hanya mahu mengambil projek dalam kerjaya lakonan saya, menghasilkan kerjaya, semangat kerjaya jika saya terlibat sepenuhnya. dan suka produk itu,” kata Cranston. “Ia adalah kerja penuh kasih sayang untuk kami, dan ia berubah menjadi perniagaan yang sangat berjaya.”

Tetapi semua ini tidak bermaksud bahawa Paul dan Cranston tidak memerhatikan hari gaji dari Dos Hombres di suatu tempat di bawah talian.

Mereka telah melihat rakan sepasukan George Clooney menjual syarikat tequila Casamigosnya dengan harga $1 biliondan yakin mereka akan mendapatkan balik pelaburan mereka pada satu ketika nanti.

“Kami hanya menundukkan kepala dan melakukan kerja. Tetapi sudah tentu ini adalah pekerjaan, ini adalah perniagaan dan kami mahu mendapat keuntungan daripadanya suatu hari nanti, tetapi itu belum berlaku lagi,” kata Paul. “Tetapi kami percaya dengan setiap gentian diri kami bahawa itu akan 100% berlaku.”

Cranston pergi lebih jauh, mengatakan bahawa pasangan itu berharap Dos Hombres akan menjadi Mezcal terlaris di dunia. Sehingga itu, dia bersedia untuk terus menghadiri mesyuarat, membuat penampilan dan menghabiskan lebih 17 jam hari.

“Penyebut biasa untuk mana-mana perniagaan yang berjaya ialah meluangkan masa, melakukan kerja keras,” kata Cranston. “Tiada pengganti untuk itu. Setiap ahli perniagaan yang berjaya tahu itu. Tiada habuk ajaib. Kami tidak mencarinya.”

Daftarlah sekarang: Dapatkan lebih bijak tentang wang dan kerjaya anda dengan surat berita mingguan kami

jangan ketinggalan: Nasihat yang membantu menjadikan Ratu Latifah seorang superstar: ‘Saya tidak pernah merasakan halangan atau siling’

We would love to thank the writer of this article for this incredible content

Mengapa Bryan Cranston dan Aaron Paul bekerja 17 jam sehari mempromosikan Dos Hombres mezcal mereka: ‘Tiada pengganti untuk kerja keras’


You can find our social media profiles here as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/