Michelle Williams mengenai seks, dosa dan ‘Kemarahan’ Tina Knowles

Maafkan ayahnya kerana dia telah berbuat dosa.

Bersama bekas Anak Takdir rakan sekumpulan Beyoncé Knowles dan Kelly Rowland, Michelle Williams telah menyanyi tentang menjadi seorang “Selamat,” tetapi dalam “Wrath: A Seven Deadly Sins Story” lelaki berusia 42 tahun itu mesti berjuang untuk terus hidup apabila bekas kekasih yang terpedaya kehilangan darahnya.

Di dalam Seumur hidup filem daripada penerbit eksekutif TD Jakes, Derrick Williams dan Shaun Robinson, Williams membintangi sebagai peguam tunggal Chastity Jeffries menumpukan pada kerjayanya dan menjadi rakan kongsi dalam firma guamannya sehingga dia bertemu seseorang yang, pada mulanya, kelihatan seperti lelaki yang sempurna.

Xavier Collins, yang dilakonkan oleh pelakon Kanada Antonio Cupo berusia 44 tahun, kacak, seksi dan sukar untuk dilawan. Selepas rayuan pantas dan adegan mandi berwap, Chastity ketagih. Tetapi apa yang bermula sebagai percikan ghairah bertukar menjadi api yang berbahaya.

Berdasarkan siri buku oleh Victoria Christopher Murray, “Wrath: A Seven Deadly Sins Story” turut membintangi rakan seumur hidup Williams, Tina Knowles, 68, yang memainkan watak ibu Chastity, Sarah. Sementara itu, “Growing up Hip Hop’” alum Romeo Miller32, (dikenali ramai sebagai bekas penyanyi rap remaja Lil’ Romeo) memegang watak pedas sebagai teman lelaki Chastity zaman kanak-kanak, Roger Thompkins.

The Post bertemu dengan penyanyi dan pelakon itu tentang filem terbaharunya, yang ditayangkan pada hari Sabtu, 16 April jam 8 malam EST, bekerja bersama Mama Knowles dan kemungkinan pertemuan semula Destiny’s Child yang telah lama ditunggu-tunggu.

Michelle Williams menyalurkan mangsa dalamannya dalam “Wrath: A Seven Deadly Sins Story.”
Ryan Plummer/ Ihsan A+E Networks

Watak anda ialah seorang wanita profesional yang sangat berjaya dan menumpukan pada kerjayanya. Adakah anda mengaitkan dengan Chastity dan melihat sebarang persamaan antara kehidupan anda dan dia?

betul-betul. Saya secara rasminya bujang. Saya mendapati diri saya bergema dengannya dalam banyak cara. Yanda terkena paku di kepala tentang mencari cinta [and] inginkan cinta. Mungkin anda tidak membuat pilihan yang tepat dalam cinta, tetapi anda membuat langkah kerjaya yang betul. Dan berapa ramai wanita yang mungkin boleh berhubung. Anda membunuhnya dalam kerjaya, tetapi perkara cinta tidak cukup mengimbangi.

Apakah pengalaman anda bekerja dengan Tina Knowles, yang memainkan watak ibu anda, Sarah, dalam filem itu?

Sungguh indah bekerja dengan Cik Tina kerana dia telah menjadi seperti ibu, pengasuh dan pelindung saya selama 22 tahun. Oleh itu, apabila kami tiba di set, kami hanya memandang satu sama lain di mata, dan ia adalah lumrah untuk kami melakukan apa yang kami lakukan. Maksud saya, ada saat dalam hidup saya di mana Cik Tina terpaksa menghiburkan saya seperti seorang ibu. Dia terpaksa memberi saya nasihat seperti seorang ibu. Jadi sebenarnya, apabila mereka menyebut namanya, apabila saya mendapat panggilan telefon tentang membuat filem, dia adalah sebab mengapa saya berkata ya. Kami tahu dengan menyebut nama masing-masing bahawa ini akan menjadi hebat untuk dilakukan.

Michelle Williams dan Tina Knowles
Tina Knowles dan Michelle Williams memainkan watak ibu dan anak perempuan dalam filem Lifetime baharu.
Ryan Plummer/ Ihsan A+E Networks

Adakah anda bercakap dengan Beyoncé semasa penggambaran dengan ibunya Tina?

Saya sendiri, Beyoncé dan Kelly mengadakan sembang kumpulan kami dan saya menghantar mesej kepada gadis-gadis seperti, “Yo, ibu membunuhnya!” Jadi ia adalah satu kegembiraan untuk masih mempunyai persaudaraan [and] hubungan selama ini.

Chemistry antara anda, Kelly dan Beyoncé tidak dapat dinafikan. Mengapa anda fikir kimia dan persaudaraan telah bertahan selama bertahun-tahun selepas itu Anak Takdir tamat?

Saya akan mengatakan cinta sejati. Mereka adalah belahan jiwa saya sehingga, anda tahu, saya melihat Beyoncé pada hari yang lalu dan saya masuk dan kami memakai kasut yang sama, seluar jeans yang sama, atasan berwarna yang sama. Dan seorang rakannya berkata, “Adakah anda akan pergi membuat persembahan atau melakukan sesuatu?” Ia berlaku sepanjang masa. Kembali ke tayangan perdana “Raja Singa” beberapa tahun lalu. Kami tidak merancang untuk berpakaian dalam skema warna yang sama, cuma kami sentiasa berhubung.

Anak Takdir
Kelly Rowland, Beyoncé dan Michelle Williams dari Destiny’s Child membuat persembahan dalam Pepsi Super Bowl XLVII Halftime Show di New Orleans pada tahun 2013.
Kevin Mazur/WireImage

Adakah terdapat peluang bahawa Destiny’s Child akan bersatu semula?

Saya tertanya-tanya adakah ia dalam fikiran kita, tetapi ia tidak pernah keluar dari mulut kita. Seperti biasa kita bercakap tentang banyak perkara lain, apabila tiba masanya, ia secara semula jadi akan muncul dalam perbualan entah bagaimana. Kami berseronok bersama apabila kami memutuskan untuk bekerjasama antara satu sama lain dalam kapasiti itu. Saya tidak fikir kami berdua menentangnya. Cuma, apakah peluang yang sesuai? Tetapi saya akan katakan kami tidak mempunyai album rasmi bersama-sama dalam 17 tahun dan soalan yang akan ditanya sekarang adalah benar-benar hebat. Ia membuatkan saya merenung tentang kesan yang jelas yang kita mesti lakukan terhadap dunia.

Watak anda Chastity adalah seorang pejuang. Adakah anda belajar karate untuk filem itu dan pernahkah anda terpaksa beraksi dalam kehidupan sebenar?

Dengar, saya pasti perlu belajar karate. Pasti ada profesional di sekeliling kami untuk memastikan kami boleh melakukan apa yang perlu kami lakukan. Saya hanya dalam satu perjuangan dalam hidup saya. Maksud saya selain daripada pertengkaran sekali-sekala yang pernah saya alami dengan kakak berdarah saya — bukan saya dan Kelly, adik-adik nyanyian saya tidak pernah bergaduh. Tetapi saya masih ingat semasa membesar saya berada di Sekolah Bible Percutian berjuang. Apakah jenis orang kafir yang akan kita lawan di gereja? Itulah satu-satunya pertarungan yang pernah saya sertai. Tetapi saya menjauhkan diri daripada masalah, jika tidak ada keselamatan yang dibayar untuk melakukan apa yang mereka perlu lakukan. Tetapi alhamdulillah, keselamatan pun tidak pernah menyusahkan sesiapa.

Michelle Williams dan Romeo Miller
Semuanya adil dalam cinta dan perang untuk Michelle Williams dan Romeo Miller (kiri) dalam “Wrath: A Seven Deadly Sins Story.”
Ihsan A+E Networks

Pada penghujung “Wrath” Chastity berkata “hanya enam lagi dosa maut untuk ditakluki.” Apakah dosa maut yang masih perlu ditakluki oleh Michelle Williams?

Saya akan mengatakan kebanggaan, kerana kebanggaan meresap apabila anda tidak menjangkakannya. Kebanggaan melampaui, “Oh, saya bangga dengan diri saya sendiri.” Kebanggaan ialah bagaimana anda mengatakan sesuatu. Di kerusi manakah anda duduk apabila anda berkata sesuatu? Adakah anda mengatakannya untuk memandang rendah seseorang kerana anda mempunyai lebih banyak pengalaman dan anda rasa cara anda lebih baik? Saya sebenarnya mendapati diri saya meminta maaf kepada seseorang beberapa minggu lalu sambil berkata, “Saya minta maaf. Saya percaya saya membiarkan beberapa kebanggaan tergelincir di celah-celahnya.” Dan saya fikir apabila saya semakin dewasa, saya dapat mengenali dan meminta maaf dengan lebih cepat untuk perkara tertentu atau cara anda mengatakan sesuatu bukan seperti yang anda katakan. Kadangkala ia hanya cara anda menyebutnya atau tempat duduk anda menyebutnya. Kebanggaan sebenarnya adalah permulaan. Ia datang sebelum musim gugur, jadi saya benar-benar perlu menyemak kebanggaan.

Bercakap tentang jatuh, salah satu momen paling terkenal dalam kerjaya anda ialah ketika anda tersandung semasa “106 dan Taman” prestasi. Adakah anda menjangkakan detik itu akan menjadi meme/GIF yang begitu kuat bagi pemerkasaan dan ketabahan wanita?

Itu 18 tahun yang lalu. Anda jatuh dan anda bangkit semula. Tiada siapa yang sempurna. Anda akan mengalami beberapa tergelincir. Ada yang tergelincir tetapi menjadikannya sinonim dengan masa anda mungkin gagal dalam perhubungan, anda gagal dalam kerjaya, anda gagal dalam peluang, tetapi anda menemui cara untuk belajar daripadanya dan anda membuat beberapa pembetulan dan anda bangkit dan awak membunuhnya.

Rakan lakon anda dalam filem itu ialah penyanyi rap Romeo. Adakah anda mengenali Romeo sebelum filem ini dan bagaimana ia berfungsi dengannya?

Sungguh mengagumkan bekerja dengan Romeo. Dia bukan Lil’ Romeo lagi. [laughs]. Oleh itu, saya terpaksa mengeluarkannya dari kepala saya. Dia dah besar. Dia berusia lebih 18 tahun. Dia adalah permata untuk bekerja dengannya. Dia begitu teguh dalam siapa dirinya dan juga dalam imannya. Jadi ia membuatkan kami sangat seronok untuk bekerjasama.

Michelle Williams dan Romeo Miller
Rakan sebenar Michelle Williams dan Romeo Miller memanaskan skrin kecil sebagai bakal kekasih dalam “Wrath.”
Ihsan A+E Networks

Apakah pengajaran yang anda fikir penonton boleh ambil daripada “Kemarahan”?

Beri perhatian dan bermuhasabah. Dengarkan usus anda, sama ada anda memanggilnya roh atau intuisi. Berapa banyak bendera merah muncul dalam hubungan itu, tetapi Chastity mungkin dibutakan oleh cinta atau bahagian lelakinya. Berapa ramai di antara kita yang telah buta kerana itu dan bagaimana bendera merah itu mula kelihatan seperti Enam Bendera apabila anda bernafsu! OKEY! Atau anda mengabaikan bendera merah kerana anda berasa seperti itu bukan siapa mereka kerana mereka hanya mengalami hari yang buruk, tetapi tidak, ini adalah corak. Ini adalah teras siapa mereka dan keluar jika anda boleh. Tetapi hati saya terharu kepada ramai orang yang tidak berjaya kerana cinta atau apa yang mereka anggap sebagai cinta.

Adakah terdapat lebih banyak projek lakonan pada masa hadapan anda?

Saya suka. Saya seorang gadis Broadway tetapi filem dan televisyen, saya ingin melakukan lebih banyak lagi.

We wish to thank the writer of this post for this awesome material

Michelle Williams mengenai seks, dosa dan ‘Kemarahan’ Tina Knowles


Find here our social media accounts as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/