Model Kuiz Peguam Harvey Weinstein Mengenai Testisnya

Harvey Weinstein strategi pertahanan di Los Angelesnya perbicaraan jenayah seks mengambil satu lagi giliran menarik pada hari Rabu—kali ini menuduh seorang model Itali dalam pendirian berbohong mengenai buah zakar gergasi yang digulingkan itu.

Model itu, yang dikenal pasti sebagai Jane Doe 1, memberitahu juri Mahkamah Tinggi Los Angeles pada hari Rabu bahawa Weinstein menyerangnya di dalam bilik hotel Beverly Hills pada 2013, di mana dia memaksanya untuk melakukan seks oral, cuba menembusi farajnya dengan jari dan zakarnya. , dan akhirnya melancap di bilik mandi selepas “masalah dengan ereksi.” Selepas serangan itu, dia berkata bahawa Weinstein “bertindak seperti tiada apa-apa yang berlaku” sebelum memberi amaran kepadanya untuk tidak memberitahu sesiapa tentang serangan itu.

“Saya mahu mati. Ia menjijikkan. Ia memalukan, [and] sengsara. Saya tidak melawan,” kata Jane Doe 1. “Saya masih ingat bagaimana dia melihat cermin dan dia menyuruh saya melihatnya. Saya harap perkara ini tidak pernah berlaku kepada saya.”

Tetapi sepanjang pemeriksaan balas, pasukan undang-undang Weinstein telah berusaha untuk memasukkan lubang ke dalam dakwaan yang mengerikan itu-walaupun itu bermakna bercakap tentang buah zakar bekas pengeluar di mahkamah terbuka. Peguam bela Alan Jackson mendedahkan pada hari Rabu bahawa pada masa kejadian yang didakwa berlaku, buah zakar Weinstein telah dipindahkan melalui pembedahan ke paha dalamannya.

Keabnormalan fizikal, Jackson bertanya kepada Jane Doe 1, akan menyukarkannya untuk didakwa mematuhi permintaan Weinstein “untuk bermain dengan bolanya.” Menurut temu bualnya pada 2017 dengan pihak berkuasa, peguam bela itu menambah, dia telah memasukkan buah zakar Weinstein ke dalam mulutnya.

“Saya cuba melakukan apa yang dia mahu,” katanya, merujuk kepada keterangannya sebelum ini di mana dia berkata dia takut dengan Weinstein selepas dia menjadi agresif petang itu.

Jane Doe 1 juga menyatakan bahawa Weinstein mempunyai “masalah dengan buah zakar” tetapi menegaskan dia tidak pernah mengubah ceritanya tentang serangan itu.

“Saya menyifatkan bahawa dia mempunyai masalah bahawa ia bukan buah zakar tetapi ia adalah sebahagian daripadanya,” tambahnya.

Jackson, bagaimanapun, bertanya mengapa dia memberitahu polis tentang buah zakar Weinstein-tetapi bukan juri besar. Dia juga bertanya sama ada dia telah “mengubah ceritanya” selepas dia mengetahui bahawa Weinstein “tidak mempunyai sebarang buah zakar dalam skrotumnya” selepas pembedahannya pada 1999 antara temu bual awal polisnya dan keterangan juri besarnya.

Bekas penerbit filem Harvey Weinstein (L) berinteraksi dengan peguamnya Mark Werksman di mahkamah.

KOLAM

Pendakwa mengambil masa untuk mengarahkan semula petang Rabu untuk menyoal Jane Doe 1 sekali lagi mengenai fizikal Weinstein.

“Di bawah perutnya, perutnya, dia mempunyai tisu yang sangat parut. Ia tidak kelihatan seperti dari pembedahan ia bukan parut lurus ia adalah jenis kucar-kacir dan tisu parut yang sangat teruk,” katanya, kemudian menambah bahawa dia tidak tahu mengenai buah zakar Weinstein sehingga peguamnya menyebutnya. “Dia dah berkhatan. Dia mempunyai kawasan seperti kulit kosong dan ia seperti atau dia hanya mempunyai satu buah zakar atau ia hanya akan keluar, kerana dia sedang menyesuaikan diri dengan tangannya, ia seperti ketidakselesaan, ia seperti mungkin seperti buah zakarnya yang muncul atau dia tidak mempunyai buah zakar.”

Semasa dia terus menerangkan kemaluannya, Weinstein meletakkan tangannya di atas dahinya, kelihatan jengkel.

Model itu adalah yang pertama memberi keterangan terhadap Weinstein dalam perbicaraan jenayah seksnya yang kedua. Weinstein, 70, mengaku tidak bersalah atas beberapa pertuduhan, termasuk rogol, selepas didakwa menyerang lima wanita di Los Angeles antara 2003 dan 2014. Sekurang-kurangnya lapan wanita dijangka memberi keterangan terhadap Weinstein, yang disabitkan dengan jenayah serupa di New York dan sedang sedang menjalani hukuman penjara 23 tahun.

Pendakwa raya berhujah minggu ini bahawa Weinstein menggunakan kuasanya di Hollywood untuk memikat dan mendera wanita secara seksual di bawah nama pembangunan kerjaya. Dia menggunakan kuasa yang sama, kata pendakwa raya, untuk memastikan wanita ini berdiam diri mengenai dakwaan serangan. Untuk membuktikan corak tingkah laku ini, pendakwa raya memberi amaran kepada juri bahawa mereka akan mendengar butiran-dan gambar-tentang kemaluan Weinstein yang berparut daripada beberapa wanita yang menerangkan “perkara unik tentang tubuhnya” selepas pembedahannya.

“Pembedahan itu menyebabkan parut yang agak ketara, dan anda akan melihat gambar-gambarnya,” kata Timbalan Peguam Daerah Paul Thompson pada hari Isnin. “Oleh kerana jangkitan, buah zakarnya sebenarnya diambil dari skrotumnya dan dimasukkan ke dalam pahanya.”

Pasukan pembela Weinstein, bagaimanapun, menegaskan kepada juri bahawa wanita yang mengambil pendirian adalah pembohong yang secara sedar terlibat dalam “hubungan seks transaksional” dengan penerbit terkenal yang dahulunya. Mark Werksman, salah seorang peguam Weinstein, pergi sejauh ini menegaskan bahawa Jennifer Siebel Newsomyang bersedia untuk memberi keterangan dalam kes ini, akan “hanya seorang bimbo lain yang tidur dengan Harvey Weinstein untuk maju di Hollywood” jika dia tidak berkahwin dengan Gavin Newsom California.

Tetapi pada hari Rabu, juri terus mendengar dakwaan Jane Doe 1, yang katanya bermula selepas Weinstein tiba-tiba muncul di bilik hotelnya pada Februari 2013. Dia berkata bahawa selepas Weinstein menawarkan dia urutan, dia “semacam histeria melalui air mata” apabila dia akhirnya memaksa mulutnya ke arah zakarnya.

“Saya panik dengan ketakutan,” tambahnya, sambil menyatakan bahawa Weinstein meneruskan serangan itu walaupun dia tidak selalu tegak sepenuhnya. Model itu berkata dia diminta oleh Weinstein untuk berhenti tetapi terus bergerak semasa serangan itu supaya dia tidak dapat “masuk ke dalam” dia.

“Saya takut untuk hidup saya, saya takut untuk anak-anak saya. Saya takut untuk reputasi saya,” tambahnya.

We want to thank the author of this write-up for this outstanding web content

Model Kuiz Peguam Harvey Weinstein Mengenai Testisnya


Visit our social media profiles along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/