Model Sumner Stroh mendakwa dia mempunyai hubungan sulit dengan Adam Levine

Model Instagram akan dilancarkan viral di TikTok Isnin kerana menuduh Adam Levine mempunyai hubungan sulit dengannya.

Wanita itu, Sumner Stroh, tidak mengenal pasti pihak yang curang pada mulanya, hanya memanggilnya “lelaki yang berkahwin dengan model Victoria’s Secret.”

Penyanyi Maroon 5, 43, telah berkahwin dengan bekas Victoria’s Secret Angel Behati Prinsloo sejak 2014.

“Pada masa itu, saya masih muda, saya naif dan, terus terang, saya rasa dieksploitasi,” kata Stroh, 21, dalam video itu, tanpa memperincikan bila hubungan sulit itu berlaku.

“Saya tidak berada dalam ‘tempat kejadian’ seperti sekarang, jadi saya pasti sangat mudah dimanipulasi.”

Bagaimanapun, Stroh secara eksklusif memberitahu Halaman Enam bahawa hubungan sulit yang didakwa berlaku “tahun lepas” apabila dia “menamatkan pengajian kolej pada 2021.”

Tangkapan skrin Sumner Stroh bercakap di TikTok.
Model Instagram Sumner Stroh mendakwa di TikTok bahawa Adam Levine curang dengan isteri Behati Prinsloo dengannya.
sumnerstroh//TikTok

Apabila ditanya sama ada hubungan sulit yang didakwa itu seksual atau hanya penipuan emosi, model itu mendakwa dia dan Levine mempunyai hubungan “fizikal”.

“Saya tidak bercakap dengannya selama berbulan-bulan,” katanya kepada kami.

Dalam video tular itu, Stroh mengetepikan Levine sebagai kekasihnya dengan menyiarkan dakwaan tangkapan skrin mesej langsung yang kononnya dihantar oleh penyanyi rock itu kepadanya.

“Maroon 5 pada asasnya adalah muzik lif pada ketika ini, jadi saya pasti anda tahu siapa Adam Levine,” katanya kepada pengikutnya, mengambil sedikit jelingan pada kumpulannya.

Adam Levine membuat persembahan di atas pentas.
Stroh berkata dalam kapsyen video itu dia “malu kerana saya terlibat dengan orang yang tiada penyesalan dan rasa hormat.”
Imej Getty

Mesej-mesej itu, yang muncul dalam skrin hijau di belakangnya, mendakwa Levine memberitahunya, “Sungguh tidak nyata betapa panasnya kamu. Seperti ia meniupkan fikiran saya.”

Stroh kemudian muncul untuk menjawab, “Maksud saya, saya berfikiran sama. Berjumpa dengan awak secara peribadi, saya seperti … saya kecewa.”

Satu lagi mesej yang didakwa dihantar oleh penyanyi “She Will Be Loved” kemudian berkata, “Anda 50 kali lebih panas secara peribadi. Dan begitu juga saya hahahah.”

Stroh mendakwa dia dan Levine berpacaran selama “kira-kira setahun,” tetapi dia kembali ke dalam hidupnya beberapa bulan kemudian untuk didakwa bertanya kepadanya tentang menamakan anak seterusnya dengan nama dia.

Tangkapan skrin DM Adam Levine didakwa menghantar Sumner Stroh.
Levine didakwa bertanya kepada Stroh dalam DM sama ada dia boleh menamakan anak seterusnya selepas dia.
sumnerstroh//TikTok

“Dia berkata, ‘Ok, soalan serius. Saya mempunyai bayi lagi dan jika ia [a] Nak, saya nak namakan Sumner. Anda ok dengan itu? MATI serius,’” kata model itu, membaca DM yang didakwa dengan kuat.

Halaman Enam memperoleh video yang kelihatan menunjukkan mesej telah dipautkan ke profil Instagram yang disahkan Levine.

Levine dan Prinsloo baru-baru ini mengesahkan mereka sedang menanti anak ketiga mereka. Pasangan itu sudah berkongsi anak perempuan Dusty Rose, 5 dan Gio Grace, 4.

Stroh berkata bahawa dia “dalam neraka pada ketika ini” selepas Levine didakwa menghubunginya mengenai permintaan nama itu.

“Maksud saya, moral saya secara tidak sedar telah terjejas,” dakwa si cantik berambut coklat itu. “Saya telah dimanipulasi sepenuhnya.”

Adam Levine dan Behati Prinsloo bergambar bersama di sebuah acara.
Levine dan Prinsloo telah berkahwin selama lapan tahun.
Imej Getty untuk Baby2Baby

Walau bagaimanapun, orang di bahagian komen tidak begitu yakin bahawa Stroh begitu tidak bersalah.

“Bukan satu rahsia dia sudah berkahwin selama sedekad. Satu-satunya mangsa di sini ialah isteri dan anak-anaknya,” tulis seorang pengguna.

Seorang lagi mengulas, “Perkataan untuk apa yang anda rasakan ialah rasa bersalah. Awak bukan mangsa di sini.”

Stroh berkata dalam video itu dia mahu “mengendalikan perkara ini secara peribadi” dan “tidak pernah tampil ke hadapan” tetapi mendakwa dia diperas ugut oleh rakan yang mengancam untuk menjual cerita itu kepada tabloid.

“Jelas sekali, saya tahu implikasi melakukan apa yang saya lakukan, menjana wang seperti yang saya lakukan dan menjadi model Instagram, jadi terikat dengan cerita seperti ini – saya tahu stereotaip,” tambahnya.

“Saya telah menghantar beberapa tangkapan skrin kepada beberapa rakan secara melulu [who] Saya fikir saya percaya, dan salah seorang daripada mereka telah cuba menjual kepada tabloid, um, jadi inilah saya.”

Wakil untuk Levine dan Prinsloo tidak segera mengembalikan beberapa permintaan Halaman Enam untuk komen.

We would like to thank the writer of this write-up for this remarkable web content

Model Sumner Stroh mendakwa dia mempunyai hubungan sulit dengan Adam Levine


Take a look at our social media accounts along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/