“Money Heist: Korea” Dibintangi Yoo Ji Tae, Jeon Jong Seo, Dan Park Hae Soo Mengenai Tekanan Membuat Semula Siri Hit

Dalam temu bual dan bergambar baru-baru ini untuk majalah Elle, Yoo Ji Tae, Jeon Jong Seodan Park Hae Soo meraikan pembuatan semula baharu mereka yang sangat dinanti-nantikan “Money Heist”!

Berdasarkan siri Sepanyol yang terkenal “Money Heist,” “Money Heist: Korea – Kawasan Ekonomi Bersama” mengikuti skuad perompak tanpa nama yang bergabung tenaga untuk rompakan berskala besar yang bercita-cita tinggi di Unified Korean Mint fiksyen. Yoo Ji Tae membintangi sebagai Profesor, dalang di sebalik operasi itu, manakala kru perompaknya yang penuh bintang termasuk Park Hae Soo (yang dikenali dengan nama “Berlin”) dan Jeon Jong Seo (dikenali sebagai “Tokyo”).

Menggambarkan salah satu perbezaan terbesar antara siri asal dan pembuatan semula Korea, Yoo Ji Tae menjelaskan, “Plot dua musim daripada versi asal dipekatkan kepada hanya 12 episod [for our remake]. Tiada eksposisi demi eksposisi, dan kami hanya menyampaikan titik plot utama jika perlu. Terdapat keseronokan tertentu yang datang daripada pembangunan plot yang pantas.”

Mengenai bagaimana dia bersedia untuk peranannya, Yoo Ji Tae berkongsi, “Dalam versi ringkas ini, saya membuat kesimpulan bahawa satu cara saya dapat dengan cepat menunjukkan daya tarikan Profesor sekali gus adalah melalui suaranya. Selepas memikirkannya, saya mula mengembangkan suara Profesor sambil beralih kepada narasi atau dialog animasi untuk rujukan.

Sementara itu, Park Hae Soo mengakui bahawa terdapat tekanan tertentu yang datang dengan membuat semula rancangan popular seperti itu.

“Sudah tentu terdapat kebimbangan dan tekanan kerana fakta bahawa siri asal mendapat sambutan yang begitu hebat,” kata pelakon itu. “Tetapi semasa membaca skrip, saya dapat melihat dengan jelas perbezaan yang unik untuk ‘Money Heist: Korea – Kawasan Ekonomi Bersama.’ Terdapat rentak yang pantas untuk cerita, dan watak-wataknya secara pasti memberikan versi Korea kekuatannya sendiri.”

Park Hae Soo menambah, “Walaupun Berlin adalah watak fiksyen, anda boleh melihatnya sebagai sejenis metafora untuk situasi antara Korea Utara dan Korea Selatan, yang menjadikan kisahnya lebih menyedihkan.”

Money Heist Korea Dibintangi Yoo Ji Tae Jeon Jong Seo

Akhirnya, Jeon Jong Seo berkongsi pendapatnya tentang kekuatan pembuatan semula baharu mereka.

“[The drama] melakukan kerja yang hebat untuk menggambarkan masa depan,” katanya. “Situasi Korea Utara-Korea Selatan menambahkan unsur ketegangan dan ketegangan, dan ia juga membawa maksud perpaduan. Situasi dua belah ini mengisi sepenuhnya tetapan latar belakang Mint.”

Aktres itu juga menyatakan bahawa penonton mungkin terkejut dengan versi watak Tokyonya, sambil mengulas, “Saya rasa penonton akan [go into the show] membayangkan daya tarikan dan suasana Tokyo yang bersemangat bebas daripada versi asal. Tetapi Tokyo dalam pembuatan semula kami lebih tenang, dan dia seorang yang mengambil langkah dan cuba menyelesaikan keadaan. Saya cuba mengekalkan nada yang lebih bersih dan menyendiri [for our version of Tokyo]. Anda boleh berharap untuk melihat sisi baharu Jeon Jong Seo.”

1656230067 718 Money Heist Korea Dibintangi Yoo Ji Tae Jeon Jong Seo 1656230067 416 Money Heist Korea Dibintangi Yoo Ji Tae Jeon Jong Seo

“Money Heist: Korea – Joint Economic Area” ditayangkan di Netflix pada 24 Jun. Tonton treler untuk drama itu di sini!

Anda juga boleh menonton Park Hae Soo dalam drama beliau sebelum ini “Chimera” dengan sari kata di bawah:

Menonton sekarang

Sumber (1)


BTS Berkongsi Pemikiran Menjelang Kemunculan Kembali Dengan Album Baharu Proof

Bagaimanakah artikel ini membuatkan anda rasa?

We want to give thanks to the author of this post for this incredible web content

“Money Heist: Korea” Dibintangi Yoo Ji Tae, Jeon Jong Seo, Dan Park Hae Soo Mengenai Tekanan Membuat Semula Siri Hit


Our social media profiles here and other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/