‘Nancy Drew’ Akan Berakhir Dengan Musim 4 Di CW

Kesudahan sudah di depan mata CW itu‘s Nancy Drew. Rangkaian itu mengesahkan hari Rabu bahawa musim keempat, yang kini dalam pengeluaran, akan menjadi yang terakhir untuk siri ini. Musim 4 dijadualkan untuk ditayangkan pada pertengahan musim. Tarikh dan masa tayangan perdana akan diumumkan kemudian.

Keputusan untuk tamat Nancy Drew bukan di luar jangkaan. Menurut sumber, perbincangan mengenai drama itu menamatkan tayangannya selepas musim keempat akan datang bermula beberapa bulan lalu. Keputusan itu dibuat sebelum pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif CW Mark Pedowitz keluar baru-baru ini apabila pemerolehan rangkaian oleh Nexstar telah selesaidan akhir Musim 4 telah dibuat sebagai siri akhir yang memuaskan.

Berita rasmi baru sahaja disampaikan kepada pelakon di Vancouver petang tadi. Ahli pelakon, termasuk bintang Kennedy McMann, sudah pun dikhabarkan untuk kerja siri baharu, kami dengar. Pengeluaran pada Musim 4 dijangka selesai tidak lama lagi.

Manakala keputusan untuk tamat Nancy Drew telah dalam kerja-kerja untuk seketika, ia sesuai dengan dorongan pemilik CW baharu untuk pengaturcaraan yang lebih murah. Siri skrip menjadi lebih mahal dengan setiap musim ia disiarkan, dan, seperti The Flash, Riverdale dan Nancy Drew semuanya sedang membungkus musim ini, rangkaian utama Semua orang Amerika kekal sebagai satu-satunya siri skrip CW yang lebih lama daripada tiga tahun.

Nancy DrewPengumuman tarikh tamat berikutan pembatalan pantas spinoff Tom Swift musim panas yang lalu.

Dalam satu kenyataan bersama, Nancy Drew peserta pameran Noga Landau dan Melinda Hsu Taylor berkata, “Kami amat berbesar hati dan berbangga kerana telah menghidupkan keazaman ikonik, keperibadian dan daya tahan Nancy Drew dalam kerjasama selama bertahun-tahun dengan bakat kreatif yang luar biasa di hadapan kamera, di belakang tabir dan antara rakan kongsi studio dan rangkaian kami. Hati kami penuh dengan kesyukuran, mengetahui bahawa kami dapat menutup bab ini dengan niat, keterangkuman dan kebaikan — dan sudah tentu dengan banyak liku halus, ketakutan ghaib dan percintaan berbintang di sepanjang perjalanan. Kami amat terhutang budi kepada komuniti peminat kami yang hebat, yang kaitannya dengan tema dan cerita kami bermakna dunia kepada kami. Musim 4 akan menjadi ganjaran yang layak dan bergema untuk kasih sayang dan sokongan berterusan mereka.”

McMann, yang melakonkan watak Nancy Drew, menambah, “Sudah menjadi keseronokan terbesar untuk memulakan kerjaya saya sebagai sebahagian kecil daripada legasi Nancy Drew yang tidak berkesudahan. Sungguh suatu keistimewaan untuk berjalan dalam kasutnya selama saya ada, untuk diilhamkan olehnya dan berkembang bersamanya. Saya berharap peminat kami yang luar biasa dapat merasakan hati dan keghairahan krew kami yang sentiasa hadir di dalam dan di luar skrin, hari demi hari sejak awal lagi. Anda adalah sebahagian daripada persembahan yang luar biasa ini seperti kami. Terima kasih, terima kasih, terima kasih atas setiap keghairahan dan kebaikan yang telah anda kongsikan dengan saya dan antara satu sama lain.”

Nancy Drew mengikuti detektif remaja lagenda semasa dia menyelesaikan misteri – baik di bumi mahupun luar biasa – di kampung halamannya yang berhantu di Horseshoe Bay, Maine. Selain McMann, Scott Wolf, Leah Lewis, Maddison Jaizani, Tunji Kasim, Alex Saxon dan bintang Riley Smith.

Nancy Drew ialah pengeluaran CBS Studios yang bekerjasama dengan Fake Empire, dengan penerbit eksekutif Landau (Para Ahli Sihir), Hsu Taylor (Yang Berbakat), Josh Schwartz (Gadis Gosip, Dinasti), Stephanie Savage (Gadis Gosip, Dinasti), Lis Rowinski (Dinasti), Alex Taub (Senjata Maut, Dendam), Larry Teng (Walker: Kemerdekaan, Sederhana) dan S. Lily Hui (Tidak Sebenar, Puan-puan).

We wish to give thanks to the author of this post for this incredible content

‘Nancy Drew’ Akan Berakhir Dengan Musim 4 Di CW


You can view our social media profiles here as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/