Neetu Kapoor bertindak balas apabila paps berkata ‘dadi banne wale ho’, Riddhima Kapoor mengucapkan tahniah kepada Alia Bhatt-Ranbir Kapoor: ‘Bayi saya mempunyai bayi’

Pelakon Ranbir Kapoor dan Alia Bhatt membuat semua orang terkejut apabila mereka mengumumkan bahawa mereka akan menjadi menyambut anak pertama mereka tahun ini. Pasangan itu mengikat tali pertunangan dalam satu majlis tertutup pada April. Alia melayari Instagram dan berkongsi foto dirinya dengan Ranbir dari hospital, bersama gambar keluarga singa. Dia menulis, “Bayi kami…akan datang!”

Siaran ini menyaksikan banjir ucapan tahniah daripada keluarga Kapoor serta selebriti Bollywood. Sementara kakak Ranbir, Riddhima Kapoor berkongsi foto di Instagramnya, Mouni Roy mengulas pada foto itu, “Sangat gembira!” Rakul Preet menulis, “Ya ampun, tahniah!” Soni Razdan menulis, “Tahniah Mama dan Papa singa!” Pembuat filem Karan Johar menulis, “Hati berdebar-debar!” Parineeti Chopra menulis, “Tahniah pencinta!”

Priyanka Chopra menulis, “Tahniah sayang! Tidak sabar!” Tiger Shroff dan Ishaan Khatter turut menghantar ucapan tahniah mereka, bersama dengan Vaani Kapoor, Farhan Akhtar, Malaika Arora, Anil Kapoor, Bipasha BasuAkanksha Ranjan, Shashank Khaitan dan Esha Gupta.

Paparazzi mengucapkan tahniah kepada Neetu Kapoor dan berkata ‘Jug jugg jeeyo’ kepadanya, dan dia menambah, “Pehle Shamshera”. Walaupun Jugjugg Jeeyo adalah kemunculan semula Neetu, Shamshera akan melihat Ranbir di skrin selepas hampir empat tahun. Dia juga mengucapkan terima kasih atas keinginan mereka. Shaheen Bhatt berkongsi foto Ranbir dan Alia dan menulis, “Ibu dan ayah…”

Kisah cinta Ranbir Kapoor dan Alia Bhatt

Kisah cinta pasangan ini tidak kurang daripada kisah dongeng. Pada tahun 2012, Alia mengaku bahawa dia sangat menyukai Ranbir. Semasa mempromosikan filem pertamanya, Student of the Year, dia berkata pada sidang akhbar, “Saya sentiasa menyukai Ranbir. Saya lebih sayangkan dia selepas Barfi. Dia adalah orang yang paling saya suka dan dia akan sentiasa menjadi orang yang paling saya suka.” Pada penghujung tahun 2017, khabar angin mengenai pasangan yang semakin rapat di set Brahmastra mula merebak seperti api. Pada 2018, Ranbir dan Alia mendedahkan hubungan mereka di Sonam Kapoormajlis perkahwinan.

Ranbir membuka tentang hubungannya pada masa itu dengan GQ dan berkata, “Ia benar-benar baru sekarang, dan saya tidak mahu bercakap berlebihan. Ia memerlukan masa untuk bernafas dan ia memerlukan ruang. Sebagai seorang pelakon, sebagai orang, Alia adalah–apa perkataan yang betul–mengalir sekarang. Apabila saya melihat dia bekerja, apabila saya melihat dia bertindak, walaupun dalam kehidupan, apa yang dia berikan adalah sesuatu yang saya bercita-cita untuk diri saya sendiri. Ia baru untuk kami, jadi biarkan ia masak sedikit.”

Hubungan mereka bertambah kukuh selepas bapa Ranbir dan pelakon veteran Rishi Kapoor telah didiagnosis dengan barah dan bertolak ke AS untuk rawatan. Alia membuat beberapa perjalanan ke AS untuk bersama Ranbir.

Pada tahun 2019, Alia menyatakan cintanya kepada Ranbir secara terbuka di sebuah pertunjukan anugerah. Dia berkata dalam ucapan penerimaannya, “Meghna (Gulzar), bagi saya, Raazi adalah kamu, darah dan keringatmu. Anda adalah anak ayam utama saya. Vicky (Kaushal), tanpa anda, filem ini tidak akan lengkap. Terima kasih, mentor saya, Karan kerana menjadi mentor saya, bapa dan polis fesyen saya. Malam ini adalah tentang cinta, di sana, yang istimewa saya, saya cintakan awak, Ranbir.”

Pada 2020, Ranbir berkata bahawa dia akan berkahwin dengan Alia sekiranya wabak itu tidak berlaku. Pada 2022, Alia berkata bahawa dia telah ‘berkahwin dengan Ranbir dalam kepalanya’, dan memberitahu Ekspres India bahawa dia ‘sangat menyayanginya’ dan mempunyai kepercayaan penuh dalam hubungan mereka.

Pasangan itu bernikah pada 14 April tahun ini, selepas dua hari majlis pra-perkahwinan termasuk mehendi dan sangeet. Ia adalah majlis tertutup dengan hanya beberapa rakan rapat dan keluarga.

Alia mengumumkan perkahwinan mereka dan menulis, “Hari ini, dikelilingi oleh keluarga dan rakan-rakan kami, di rumah … di tempat kegemaran kami – balkoni yang kami habiskan selama 5 tahun terakhir hubungan kami – kami berkahwin.
Dengan begitu banyak perkara telah berlalu, kami tidak sabar untuk membina lebih banyak kenangan bersama-sama … kenangan yang penuh dengan kasih sayang, ketawa, kesunyian yang selesa, malam wayang, pergaduhan bodoh, hidangan wain dan makanan Cina.
Terima kasih atas semua kasih sayang dan cahaya sepanjang masa yang sangat penting ini dalam hidup kami. Ia telah menjadikan detik ini lebih istimewa. Cinta, Ranbir dan Alia.”

Ranbir dan Alia sedang menunggu tayangan filem pertama mereka bersama, Brahmastra, yang akan ditayangkan pada 9 September selepas beberapa tahun ditangguhkan.We wish to thank the author of this short article for this awesome web content

Neetu Kapoor bertindak balas apabila paps berkata ‘dadi banne wale ho’, Riddhima Kapoor mengucapkan tahniah kepada Alia Bhatt-Ranbir Kapoor: ‘Bayi saya mempunyai bayi’


Discover our social media profiles as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/