Neil Patrick Harris menyelar dalam talian berhubung kenyataan Nick Jonas yang muncul semula: ‘Bagaimana selebriti terlepas dengan perkara ini?

Neil Patrick Harris telah mencetuskan tindak balas dalam talian berhubung komen yang dibuatnya Nick Jonas semasa penampilan 2015 di “The Wendy Williams Show.”

Dalam klip temu bual yang muncul semula, pelakon berusia 49 tahun itu mengakui bahawa dia mempunyai “crush” terhadap penyanyi yang kini berusia 30 tahun itu.

“Dan dia benar-benar tampan sebelum dibenarkan untuk menganggap dia tampan, yang agak menyusahkan, anda perlu menunggu sehingga dia menjadi, anda tahu, 19 hingga 20, dan kemudian anda seperti, ‘Apa yang berlaku?'” tambah Harris.

Harris membuat kenyataan itu semasa segmen “Hot Seat” di rancangan itu selepas Williams bertanya kepada alumni “How I Met Your Mother” siapa “cinta selebriti”nya, selain suaminya David Burtka.

Neil Patrick Harris berdepan kontroversi di media sosial berhubung kenyataan yang dibuatnya mengenai Nick Jonas pada 2015.
(Jamie McCarthy/WireImage)

NICK JONAS USIA 30: PERJALANANNYA DARI LELAKI-BANDER KE AYAH PEREMPUAN

“David mengetahuinya, jadi saya rasa ia bukan perkara yang buruk untuk mengatakannya…Nick Jonas,” jawab Harris.

Penyanyi “Jealous” itu berusia 23 tahun pada masa penampilan Harris dalam rancangan bual bicara Williams manakala pelakon “Doogie Howser, MD” berusia 42 tahun.

Wakil Harris tidak segera menjawab permintaan Fox News Digital untuk mendapatkan komen.

Jonas berusia 12 tahun ketika dia dan abangnya Kevin dan Joe membentuk kumpulan lelaki itu The Jonas Brothers pada tahun 2005. Mereka pada mulanya mendapat populariti daripada kemunculan mereka di Saluran Disney dan menjadi terkenal selepas mengeluarkan album studio kedua bertajuk sendiri pada tahun 2007.

Kenyataan Harris telah dikecam oleh pengkritik dalam talian apabila klip yang muncul semula baru-baru ini disiarkan di TikTok dengan kapsyen, “Bagaimana selebriti terlepas dengan komen seperti ini? Dia berusia 42 tahun di sini.”

“Ini sama sekali tidak sesuai,” tulis seorang pengguna media sosial, manakala seorang lagi berkata, “neil sentiasa melakukan sesuatu yang bermasalah.”

“Saya suka wataknya tetapi dia sebagai seorang… yikes,” tambah seorang pengkritik.

“Itu menjijikkan,” komen seorang lagi dengan emoji muka tersenyum mual.

“Kadang-kadang perkara tertentu tidak boleh disebut dengan kuat,” tulis seorang pengguna manakala yang lain menyatakan, “Bro cuba menyimpannya dengan ’19 hingga 20′”.

Jonas berusia 12 tahun ketika dia dan abangnya Kevin dan Joe membentuk kumpulan lelaki The Jonas Brothers pada tahun 2005.

Jonas berusia 12 tahun ketika dia dan abangnya Kevin dan Joe membentuk kumpulan lelaki The Jonas Brothers pada tahun 2005.
(Imej Getty)

Beberapa pengkritik mengambil isu dengan reaksi penonton studio terhadap komen Harris.

“bukan orang ramai yang ketawa,” tulis seorang pengguna sambil menambah emoji muka tersenyum yang meringis.

“Yesus. Ketawa janggal kedua daripada orang ramai. Mereka akhirnya berhenti seketika,” tambah seorang lagi.

Walau bagaimanapun, beberapa peminat Harris membelanya dengan seorang pengguna menulis, “Mengapa mereka tidak dapat melepaskan diri dengan ini? Sekadar mengatakan ini bukan kesalahan jenayah,”

KLIK DI SINI UNTUK MENDAFTAR UNTUK NEWSLETTER HIBURAN

“Tidak ada yang salah dengan komen ini,” kata peminat lain.

Ini bukan kali pertama Harris dipanggil oleh peminat. Pada bulan Mei, pemenang Anugerah Emmy dua kali memohon maaf selepas a gurauan ngeri yang dibuatnya tentang kematian Amy Winehouse muncul semula.

Harris dan Burtka mempamerkan hidangan bufet “The Corpse of Amy Winehouse” di pesta Halloween mereka hanya beberapa bulan selepas kematiannya pada 2011.

“Sebuah foto baru-baru ini muncul semula daripada parti bertemakan Halloween yang saya dan suami anjurkan 11 tahun lalu,” kata Harris kepada Entertainment Weekly dalam satu kenyataan pada masa itu. “Ia amat dikesali ketika itu, dan ia masih dikesali sekarang. Amy Winehouse ialah bakat sekali dalam satu generasi, dan saya memohon maaf atas sebarang kecederaan yang disebabkan oleh imej ini.”

KLIK DI SINI UNTUK MENDAPATKAN APP BERITA FOX

We would love to say thanks to the writer of this article for this amazing material

Neil Patrick Harris menyelar dalam talian berhubung kenyataan Nick Jonas yang muncul semula: ‘Bagaimana selebriti terlepas dengan perkara ini?


We have our social media profiles here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/