Olivia Wilde dan Florence Pugh mempunyai ‘perlawanan menjerit’ di set: laporan

Sayang, awak mungkin perlu risau sekarang.

Florence Pugh dan Olivia Wilde dilaporkan terlibat dalam “perlawanan menjerit” pada set yang diperangi daripada “Jangan Risau Sayang.”

Orang dalam yang tidak dinamakan yang dilaporkan menghabiskan “masa yang penting” di set filem thriller psikologi itu dituntut kepada Vulture bahawa “hujah meletus” berlaku antara Wilde, 38, dan Pugh, 26, pada Januari 2021, kira-kira tiga perempat daripada pengeluaran.

Menjelang pergaduhan yang didakwa, Pugh dilaporkan menjadi kecewa dengan “ketidakhadiran yang kerap dan tidak dapat dijelaskan” Wilde — yang mungkin ada kaitan dengan Wilde yang baharu. hubungan dengan Harry Stylesyang juga membintangi filem itu.

“Olivia dan Harry akan hilang begitu sahaja,” dakwa orang dalam kepada laman web itu.

Ketegangan akhirnya memuncak apabila “perlawanan menjerit” antara Wilde dan Pugh didakwa berlaku, menurut laporan itu.

Wakil untuk Wilde dan Pugh tidak segera mengembalikan permintaan Halaman Enam untuk komen.

Florence Pugh dan Harry Styles masuk "Jangan Risau Sayang."
Wilde didakwa “akan hilang begitu sahaja” dari set bersama teman lelakinya yang kini, Harry Styles, dilihat di sini bersama Pugh.
©Warner Bros/Courtesy Everett C

Bagaimanapun, ini bukan kali pertama dakwaan drama mengenai set “Don’t Worry Darling” keluar.

Halaman Enam mengumumkan berita pada bulan Julai bahawa Pugh tidak berpuas hati mengenai hubungan Wilde dan Styles.

“Saya boleh memberitahu anda fakta bahawa Flo melihat Olivia dan Harry berselisih antara satu sama lain di set tidak begitu menggembirakan kerana Olivia masih bersama Jason ketika dia mula-mula berhubung dengan Harry,” kata sumber kepada kami pada masa itu, merujuk kepada Bekas Wilde, “Ted Lasso” bintang Jason Sudeikis.

Pertelingkahan itu dicetuskan apabila Wilde mendakwa dia memecat Syiah LaBeouf sebagai peneraju lelaki filem itu dan menggantikannya dengan Styles, 28, untuk memastikan Pugh berasa “selamat” dan “disokong,” pelakon “Transformers” yang dilanda skandal36, mengeluarkan satu siri e-mel melalui Pelbagai pada bulan Ogos yang mendakwa dia yang berlalu pergi.

LaBeouf juga menghantar video yang diterimanya daripada Wilde, di mana dia merayu dia untuk tinggal dalam filem itu dan kelihatan menyindir Pugh, sambil berkata, “Saya rasa ini mungkin sedikit peringatan untuk Cik Flo.”

Olivia Wilde di atas permaidani merah.
Wilde juga dikhabarkan pernah berdrama dengan Shia LaBeouf.
WireImage

Tidak lama selepas itu, Pugh melangkau sidang akhbar untuk mempromosikan filem semasa Festival Filem Venice.

Wilde mendakwa pada persidangan itu bahawa bintang “Midsommar” itu tidak hadir kerana dia dalam “pengeluaran” pada “Dune: Part Two” tetapi menyatakan Pugh telah disahkan untuk sertai pelakon di permaidani merah kemudian malam itu.

Walau bagaimanapun, Pugh juga ponteng keluar pada tayangan perdana “Don’t Worry Darling” di New York City pada 19 September.

“Daripada apa yang saya faham, terdapat geseran, tetapi saya tidak tahu mengapa,” satu sumber memberitahu Rolling Stone awal bulan ini. “Ia agak jelas [Florence is] memilih untuk tidak menjadi sebahagian daripada PR. Jelas sekali tidak berfaedah kepada Olivia untuk tidak mengizinkannya menjadi sebahagian daripada PR. Ia mestilah keputusan Florence.”

Pugh menghadiri tayangan perdana Festival Filem Venice filem itu tetapi melangkau acara promosi lain.

WireImage

"Jangan Risau Sayang" Permaidani Merah - Festival Filem Antarabangsa Venice ke-79

Pugh menghadiri tayangan perdana Festival Filem Venice filem itu tetapi melangkau acara promosi lain.

WireImage

Seterusnya

Peguam yang berpangkalan di London mewakili Markle ketika Duchess of Sussex…

Walau bagaimanapun, seorang ahli sinematograf yang bekerja pada “Don’t Worry Darling,” yang ditayangkan di pawagam Jumaat, baru-baru ini cuba untuk menolak sebarang dakwaan perselisihan.

“Apabila saya mendengar bahawa terdapat khabar angin keganasan di set – saya menolaknya. Ia tidak kelihatan sama sekali, sejujurnya,” Matthew Libatique bertegas podcast “Behind the Screen” Hollywood Reporter.

“Dari sudut pandangan saya, cerita-cerita itu adalah tidak benar sama sekali ketika berada di set. Saya tidak boleh bercakap dengan pasca produksi sama sekali.”

We want to give thanks to the writer of this write-up for this amazing web content

Olivia Wilde dan Florence Pugh mempunyai ‘perlawanan menjerit’ di set: laporan


Explore our social media accounts and also other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/