Olivia Wilde Menghadapi Shia LaBeouf, Florence Pugh dan Harry Styles, Chris Pine’s Spit-Gate

Olivia Wilde tidak mahu Stephen Colbert untuk risau tentang pelbagai khabar angin mengelilingi filem baharunya.

The Jangan Risau Sayang pengarah dan pelakon adalah tetamu di CBS Pertunjukan Lewat pada hari Rabu menjelang tayangan filem Warner Bros pada Jumaat ini, di mana dia menangani beberapa khabar angin yang mengelilingi projek itu, bermula dengan Shia LaBeouf.

Pada awal September, LaBeouf tampil ke hadapan dan menentang dakwaan Wilde bahawa dia telah dipecat Jangan Risau Sayang, mengatakan bahawa dia berhenti daripada filem itu dan memberikan teks dan video yang menunjukkan dia memintanya untuk kekal sebagai pelakon.

Apabila ditanya oleh Colbert untuk menjelaskan sama ada LaBeouf berhenti atau dipecat daripada filem itu, Wilde berkata bahawa dia cuba menjadi orang tengah antara pelakon itu dan pelakon utamanya Florence Pugh.

“Apabila menjadi jelas bahawa ia bukan hubungan kerja yang boleh dipertahankan, saya diberi kata dua,” katanya kepada hos lewat malam itu. “Saya memilih pelakon saya, yang saya sangat gembira saya lakukan. Pada masa itu, adakah saya kecewa kerana kita tidak dapat membuatnya berfungsi? pasti. Adakah maklumat tentang dia terbongkar kemudian yang membuatkan saya yakin kita membuat keputusan yang betul? Sudah tentu.”

Colbert kemudian mendorongnya untuk menjelaskan mengapa LaBeouf berpendapat dia berhenti, manakala dia berpendapat dia telah dipecat, yang mana dia menjawab bahawa cara ia berlaku, mereka berdua merasakan mereka meneruskan hidup tanpa satu sama lain.

Seterusnya, pengarah membincangkan spekulasi yang dipanggil “Spit-Gate” yang mengelilingi video tular dan menyebabkan pengguna media sosial mempersoalkan sama ada gaya Harry meludah dengan bintang bersama Chris Pine semasa tayangan perdana filem itu awal bulan ini di Festival Filem Venice.

“Satu lagi khabar angin pelik kami, Spit-Gate, yang mungkin anda pernah dengar, adalah saya rasa …” Wilde berkata sebelum Colbert memotongnya.

Hos menjelaskan bahawa dia ingin bertanya kepada Wilde tentang kekecohan itu dan kelihatan membaca dari kad notanya: “Adakah Harry Styles meludah Chris Pine? Mengapa atau mengapa tidak? Sokong jawapan anda.”

Wilde ketawa dan menjawab, “Tidak, dia tidak. Tetapi saya fikir ia adalah contoh yang sempurna, seperti, orang akan mencari drama di mana sahaja mereka boleh. Harry tidak meludah Chris, sebenarnya…”

Colbert sekali lagi mencelahnya untuk menyindir, “Hanya masa yang akan menentukan.”

Pasukan Pine sebelum ini mengeluarkan kenyataan menafikan dengan tegas bahawa Styles meludahinya. Selain itu, Styles menyindir perbahasan itu semasa persembahan baru-baru ini di Madison Square Garden.

Akhirnya, Wilde menangani khabar angin bahawa dia dan Pugh “bertengkar.”

“Saya tidak mempunyai apa-apa selain menghormati bakat Florence,” katanya kepada Colbert. “Dia hebat. Dia berada di set filemnya bukit pasir sekarang, dan tiada yang lebih hebat daripada pelakon yang sibuk. Saya tidak mempunyai apa-apa terhadapnya atas apa-apa sebab.”

Dia kemudiannya menjelaskan bahawa dia mendapati menarik bahawa tiada seorang pun pengarah lelakinya ditanya soalan tentang pelakon mereka, dan hos bersetuju dengannya.

“Orang ramai sebenarnya akan bercakap tentang filem itu sendiri, ” kata Wilde. “Mereka dipuji kerana zalim. Mereka boleh disiasat berkali-kali, ia masih tidak mengatasi perbualan bakat sebenar mereka atau tentang filem itu sendiri. Ini adalah sesuatu yang kami jangkakan. Ia hanyalah piawaian yang sangat berbeza yang dicipta untuk wanita dan lelaki di seluruh dunia.”

Pertunjukan Lewat disiarkan malam minggu pada 11:35 malam di CBS.

We want to say thanks to the author of this short article for this amazing content

Olivia Wilde Menghadapi Shia LaBeouf, Florence Pugh dan Harry Styles, Chris Pine’s Spit-Gate


We have our social media pages here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/