‘Outlander’ Diperbaharui untuk Musim Kelapan dan Akhir, Starz Secara Rasmi Greenlights Siri Prekuel

Orang luar” telah diperbaharui untuk Musim 8 di Starz, yang juga akan menjadi persembahan terakhir. Tetapi itu bukan penghujung jalan untuk cerita Jamie Fraser.

Starz secara rasminya telah membuat pesanan lampu hijau untuk “Outlander: Blood of My Blood,” siri prekuel kepada drama popular yang telah berada di kabel premium sejak 2014.

Musim kelapan “Outlander” akan terdiri daripada sepuluh episod, berikutan lanjutan 16 episod Musim 7, yang sedang dalam pengeluaran.

“Selama hampir sedekad ‘Outlander’ telah memenangi hati penonton di seluruh dunia dan kami berbesar hati untuk membawa kisah cinta epik Claire dan Jamie kepada kesimpulan yang betul,” kata Kathryn Busby, presiden pengaturcaraan asal untuk Starz. “Tetapi sebelum kita menutup bab ini, terdapat banyak kisah ghairah mereka untuk diceritakan sepanjang 26 episod baharu dan lebih banyak lagi untuk meneroka dunia dinamik ini dan kisah asalnya. Kami teruja untuk terus bekerjasama dengan Matthew, Maril dan Ronald dan tidak sabar untuk melihat ke mana penceritaan memikat mereka membawa kami seterusnya.”

Sebagai dilaporkan sebelum ini, prekuelnya berasal daripada Diana Gabaldon – yang turut menulis siri novel yang berasaskan “Outlander” – dan akan memberi tumpuan kepada asal usul Jamie melalui perspektif ibu bapanya apabila penonton mengikuti kisah cinta Ellen MacKenzie dan Brian Fraser. Gabaldon juga akan bertindak sebagai penerbit perunding.

Matthew B. Roberts akan menulis dan eksekutif menghasilkan prekuel bersama Ronald D. Moore dan Maril Davis melalui sepanduk Tall Ship Productions mereka, dengan Roberts juga bertindak sebagai showrunner. Syarikat Perlombongan & Pembekal Cerita juga akan mengeluarkan eksekutif. Sony Pictures Television akan menyokong pengeluaran. Roberts kekal di bawah perjanjian keseluruhan dengan Sony. Naib presiden eksekutif pengaturcaraan asal Starz, Karen Bailey, akan menyelia prekuel bagi pihak rangkaian.

“‘Outlander: Blood of My Blood’ adalah, pada intinya, kisah cinta,” kata Roberts. “Ia akan meneroka sejauh mana seseorang itu akan mencari cinta pada masa cinta dianggap sebagai kemewahan, dan apabila perkahwinan dibuat secara strategik, selalunya untuk keuntungan politik atau kewangan. Gelaran itu adalah tanda ikrar perkahwinan Jamie Fraser dengan Claire dan akan ada beberapa nama serta wajah yang akan dikenali dan dikenali oleh peminat ‘Outlander’. Kisah TV Jamie dan Claire mungkin akan berakhir dengan musim kelapan, tetapi Diana meneruskan perjalanan sastera mereka dalam siri bukunya yang menarik dan sedang bekerja dengan tekun dalam buku kesepuluh. Dengan Jamie dan Claire, dan kini Brian dan Ellen, masih banyak lagi yang akan datang dalam alam semesta ‘Outlander’, dan kami tidak sabar untuk terus berkongsi cerita ini dengan peminat berdedikasi kami.”

Berita bab terakhir “Outlander’s” datang beberapa bulan sebelum tayangan perdana Musim 7, yang dijadualkan pada musim panas ini. Pengeluaran bermula tahun lepas selepas Musim 6 memulakan kerjaya pada Mac. Ansuran keenam, yang terdiri daripada lapan episod, pada asalnya ditangguhkan kerana COVID-19. Musim 7 akan terdiri daripada 16 episod dan berdasarkan novel “Outlander”, “An Echo in the Bone.”

“Outlander” dibintangi oleh Caitríona Balfe, Sam Heughan, Sophie Skelton, Richard Rankin, John Bell, David Berry, Caitlin O’Ryan, Paul Gorman, Charles Vandervaart, Izzy Meikle-Small dan Joey Phillips.

Roberts, Moore, Davis, Toni Graphia, Luke Schelhaas, Andy Harries, Jim Kohlberg, Balfe, dan Heughan berkhidmat sebagai penerbit eksekutif “Outlander,” yang diterbitkan oleh Tall Ship Productions, Left Bank Pictures dan Story Mining & Supply Company, di persatuan dengan Sony Pictures Television.

We would love to give thanks to the author of this article for this amazing material

‘Outlander’ Diperbaharui untuk Musim Kelapan dan Akhir, Starz Secara Rasmi Greenlights Siri Prekuel


You can find our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/