Pakaian Meghan Markle untuk pengebumian Ratu Elizabeth mempunyai makna yang istimewa

Meghan Markle memberi penghormatan kepada Ratu Elizabeth II dalam lebih daripada satu cara dengan penampilannya untuk pengebumian mendiang raja Isnin.

Selain daripada memakai set anting-anting mutiara-dan-berlian dihadiahkan oleh Baginda sebelum acara solo pertama pasangan itu pada 2018, Duchess of Sussex itu kelihatan sofistikated dalam gaun berkopiah hitam oleh Stella McCartney yang mungkin biasa peminat diraja.

Meghan Markle di pengebumian Ratu
Duchess of Sussex memakai pakaian jubah Stella McCartney yang kelihatan biasa untuk pengebumian Ratu Elizabeth.
WPA-Pool / MEGA

Itu kerana Markle, 41, memakai rupa versi biru laut ke konsert meraikan ulang tahun ke-92 Ratu di Royal Albert Hall pada April 2018.

Sewajarnya, dia memilih untuk memakai gaya yang sama dalam warna hitam yang memilukan untuk mengucapkan selamat tinggal terakhir kepada ibu bapa diraja.

“Seluruh pandangannya adalah mengenai Ratu hari ini. Bercakap tentang bertimbang rasa,” seorang peminat tweeted.

Ensemble anggun itu juga mematuhi kod pakaian pengebumian, yang memerlukan pakaian atau kot hitam paras lutut, bersama dengan topi hitam dan tudung pilihan; manakala pakaian kepala Markle bertepi lebar tidak termasuk tudung, kakak iparnya Kate Middleton memakainya.

Duchess of Sussex – yang, seperti Puteri Wales, tidak menyertai suaminya berjalan dalam perarakan pengebumian Ratudan menyertai semula kerabat diraja yang lain di Westminster Abbey untuk perkhidmatan itu — terkenal dengan siluet berkopiah.

Markle memakai pakaian yang sama dalam tentera laut pada konsert hari jadi Ratu pada 2018.

AFP melalui Getty Images

BRITAIN-ROYALS-QUEEN-BIRTHDAY-MUZIK-HIBURAN

Markle memakai pakaian yang sama dalam tentera laut pada konsert hari jadi Ratu pada 2018.

AFP melalui Getty Images

Seterusnya

Raja menahan air mata semasa ibu Ratu Elizabeth II…

Dia terutamanya memilih gaun tanjung Givenchy berwarna krim untuk penampilan bersama Baginda yang disebutkan di atas pada tahun 2018, dan juga memakai jubah berkopiah semasa lawatan dirajanya Pasifik Selatan dan Maghribi pada 2018 dan 2019, masing-masing.


Ikuti liputan Halaman Enam mengenai pengebumian Ratu Elizabeth:


Dia juga memilih beberapa gaya berkopiah berwarna-warni untuk penampilan terakhirnya sebagai ahli kerajaan yang bekerja pada tahun 2020, secara literal membuat penyingkiran dramatik daripada kehidupan diraja.

Hari Komanwel Meghan Markle Putera Harry 2020
Markle, digambarkan memakai Emilia Wickstead bersama Putera Harry untuk Perkhidmatan Hari Komanwel pada tahun 2020, telah lama menggemari jubah.
Imej Gareth Cattermole/Getty

Dan di media sosial Isnin, ada yang membuat spekulasi Markle – yang mempunyai hubungan buruk dengan keluarga suaminya – telah memilih jubah untuk menghantar mesej sekali lagi.

“Kuasa luar biasa diperlukan. Bersiaplah, Duchess,” sindir seorang.We would like to thank the author of this post for this amazing material

Pakaian Meghan Markle untuk pengebumian Ratu Elizabeth mempunyai makna yang istimewa


Check out our social media accounts as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/