Panggilan 911 mendedahkan panik jiran selepas Anne Heche merempuh sebuah rumah yang diduduki di LA

Semua orang di dalam rumah telah diambil kira, kata pemanggil itu, sambil menambah dia tidak pasti berapa ramai orang yang berada di dalam kereta itu ketika ia terbabas.

“Seseorang membuka bahagian belakang untuk melihat sama ada kami boleh mengakses kerana mereka agak terperangkap … di dalam kereta,” pemanggil menyambung. Di latar belakang, satu suara menjerit “api!” dan seorang lagi memanggil hos ketika penghantar cuba menentukan sama ada asap itu berada di dalam rumah atau kereta.

Walaupun soalan kekal tentang hari yang tragis itu, lebih banyak maklumat telah terbongkar tentang peristiwa yang membawa kepada kemalangan Heche.

Rambut palsu merah dan pertemuan pagi ‘rawak’

Kira-kira 20 minit sebelum kereta Heche melanggar rumah, dia membuat pembelian yang tidak berbahaya: rambut palsu merah di salun rambut di Venice, kira-kira dua batu dari tempat kejadian.

Sekitar 10:35 pagi hari itu, dia memasuki salun rambut melalui pintu belakang, pemilik Richard Glass memberitahu Los Angeles Times.

Dia melihat rambut palsu di atas rak di kawasan syampu dan memilih rambut berwarna biru. Glass memberitahunya bahawa rambut palsu sudah diambil, jadi dia memilih rambut palsu merah sebaliknya, katanya kepada penerbitan.

Glass mengenalinya, dan pasangan itu mengambil swafoto, salah satunya dia siarkan di Instagram.

“Jadi saya bertemu @anneheche hari ini dan dia membeli #redwig secara rawak,” tulisnya dalam kapsyen.

Dengan senyuman yang berseri-seri — rambut perangnya yang dipotong pendek dan kusut — Heche memegang rambut palsunya yang baru dalam foto itu.

Glass menggunakan cap masa pada gambar untuk menganggarkan masa ketibaan Heche di salon, katanya kepada penerbitan itu. Ia ternyata salah satu gambar terakhirnya sebelum nahas.

Apabila dihubungi CNN, Glass enggan memberikan butiran lanjut, mengatakan situasi “pelik dan ngeri” itu sukar untuk diproses dan telah menjejaskannya.

“Saya dengan cepat mendapati bahawa sukar untuk menavigasi … buli siber daripada orang yang tidak dikenali, panggilan telefon secara rawak dan semua jangkauan yang datang daripadanya — serta perasaan sedih yang amat sangat yang saya alami melihat tragis itu. kehilangan nyawa seseorang,” katanya kepada CNN.

Kira-kira 20 minit kemudian, kebakaran merempuh sebuah rumah dua tingkat

Tidak lama selepas dia berhenti di salun rambut, kereta Heche yang dipandu laju memasuki sebuah rumah di Los Angeles, kata polis. Video dari tempat kejadian menunjukkan kulit kereta yang hangus dan kepulan asap.

“Kenderaan penumpang solo melanda dan berhenti dengan baik dalam rumah dua tingkat seluas 738 kaki persegi yang dibina pada 1952, menyebabkan kompromi struktur dan meletus dalam kebakaran besar,” kata Jabatan Bomba Los Angeles dalam satu kenyataan.

Hampir 60 anggota bomba mengambil masa kira-kira 65 minit untuk memadamkan api dan menyelamatkan Heche, kata pihak berkuasa. Dia bergegas ke hospital dalam keadaan kritikal.

Lynne Mishele tinggal di rumah dengan anak anjingnya, Bree dan Rueban, dan kura-kura Marley. Mereka hampir tidak berjaya keluar hidup-hidup, tetapi kehilangan hampir segala-galanya dalam kebakaran, kata jiran Roy Morgen kepada sekutu CNN KCAL/KCBS. Kereta Heche berhenti kira-kira dua kaki dari tempat Mishele duduk, kata Morgen.

Sejurus sebelum nahas, Heche terlibat dalam insiden langgar lari berasingan, tetapi kecederaan seriusnya menghalang pegawai daripada menyoalnya mengenainya, kata sumber penguatkuasa undang-undang. Pihak berkuasa LAPD memberitahu CNN bahawa tidak ada rancangan untuk mengeluarkan butiran tambahan mengenai kejadian itu.

Pada masa nahas itu, Heche terlibat dalam beberapa projek, termasuk podcast “Better Together”, yang menyerlahkan persahabatan yang bermakna. Dalam episod podcast yang dikeluarkan sebelum kemalangan itu, Heche bercakap tentang mengalami hari yang buruk. “Hari ini adalah hari yang sangat unik,” katanya dalam podcast itu. “Saya tidak tahu apa yang berlaku, kadang-kadang hari-hari menyebalkan.”

Tidak jelas bila episod itu dirakam. Tidak banyak yang diketahui tentang keberadaannya pagi itu sehingga beberapa minit sebelum nahas.

Panggilan 911 dan panik terhadap mangsa yang terperangkap

Panggilan 911 memberikan gambaran tentang panik di tempat kejadian.

Dalam audio yang panik, pemanggil memberitahu penghantar bahawa kereta itu bergerak begitu pantas, ia berada di dalam bilik kedua rumah itu. “Seperti 10 kaki ke dalam rumah,” kata pemanggil.

Kemudian pemanggil memberitahu penghantar kereta itu terbakar dan asap bertukar “sangat hitam,” manakala yang lain menjerit di latar belakang bahawa seseorang terperangkap di dalam kereta. Siren berbunyi di latar belakang.

“Inilah paramedik,” kata pemanggil. Dispatch menggesa pemanggil untuk terus menelefon sehingga para medik mula membantu mangsa.

Ujian dadah positif dan penyiasatan yang ditolak

Heche dimasukkan ke hospital dalam keadaan kritikal berikutan kemalangan itu.

Detektif mendapat waran geledah untuk sampel darahnya, dan ujian kemudian menunjukkan dia berada di bawah pengaruh narkotik, kata polis.

Jurucakapnya memberitahu CNN bahawa aktres itu mengalami kecederaan paru-paru yang ketara yang memerlukan ventilator dan melecur teruk. Keluarga dan rakannya kemudian berkata dia juga mengalami kecederaan otak anoksik yang teruk, yang berlaku apabila otak kekurangan oksigen.

Sehingga kematiannya Ahad, dia terus menggunakan sokongan hayat untuk menentukan sama ada organnya berdaya maju untuk didermakan dan perlawanan dibuat.

LAPD pada mulanya mengumumkan bahawa dia sedang disiasat kerana DUI jenayah selepas kerja darahnya menunjukkan tanda-tanda kemerosotan, meningkatkannya daripada DUI salah laku.

Selepas kematiannya, pihak berkuasa menggugurkan siasatan jenayah mereka terhadap nahas itu, kata polis.

We wish to give thanks to the author of this write-up for this awesome material

Panggilan 911 mendedahkan panik jiran selepas Anne Heche merempuh sebuah rumah yang diduduki di LA


You can view our social media profiles here , as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/