Peguam Tiffany Haddish Nafi Tuntutan Penderaan Seksual Kanak-kanak ‘Bogus’ Terhadap Pelawak

Satu tuntutan mahkamah mendakwa Tiffany Haddish dan Aries Spears merekrut dua kanak-kanak untuk melakukan aksi seksual yang tidak sesuai untuk lakaran komedi, “Through a Pedophile’s Eyes.”

pelawak Tiffany Haddish dan Aries Spears telah dituduh melakukan penderaan seksual kanak-kanak dalam tuntutan mahkamah baharu. Pertama kali didedahkan dalam laporan di Binatang Hariandua plaintif tanpa nama mendakwa bahawa pelawak merekrut mereka untuk melakukan perbuatan lucah yang bersifat seksual sebagai sebahagian daripada siri lakaran komedi yang difilemkan pada 2013. Para penuduh, yang disebut sebagai John dan Jane Doe, berusia tujuh dan 14 tahun pada masa itu daripada kejadian yang didakwa.

Peguam Haddish, Andrew Brettler dari Lavely & Singer, menghantar kenyataan berikut kepada IndieWire:

“Ibu plaintif…telah cuba untuk menegaskan tuntutan palsu ini terhadap Cik Haddish selama beberapa tahun. Setiap peguam yang pada mulanya telah mengambil alih kesnya – dan terdapat beberapa – akhirnya menggugurkan perkara itu apabila menjadi jelas bahawa tuntutan itu tidak berbaloi dan Cik Haddish tidak akan digoyahkan. sekarang, [the mother] mempunyai anak perempuan dewasanya mewakili dirinya dalam tuntutan mahkamah ini. Mereka berdua akan bersama-sama menghadapi akibat daripada meneruskan tindakan remeh ini.”

Dalam kenyataan itu, peguam Haddish mendedahkan nama keluarga ibu penuduh, yang tidak akan didedahkan oleh IndieWire. Wakil untuk Aries Spears tidak menjawab permintaan IndieWire untuk komen.

Menurut The Daily Beast, ibu adik-beradik itu merundingkan penyelesaian pada 2019, tetapi perjanjian itu didakwa tidak mengikat Haddish atau adik-beradik. Tuntutan baharu itu bukan dibawa oleh ibu tetapi oleh John dan Jane Doe.

Jane Doe memberitahu wartawan Daily Beast Laura Bradley: “Sebagai orang dewasa, saya mempunyai kuasa untuk melindungi adik lelaki saya sekarang dan mempunyai kuasa untuk melakukan sesuatu tentang apa yang berlaku kepadanya. Dan itulah matlamat saya untuk diselesaikan. Hanya untuk menunjukkan kepada adik lelaki saya bahawa, ‘Hei, saya minta maaf kerana saya tidak dapat melindungi awak dan berada di sana untuk awak ketika itu. Tetapi inilah cara saya muncul untuk anda sekarang.’”

Mengikut saman itu, Spears dan Haddish dituduh dengan sengaja menimbulkan tekanan emosi, kecuaian teruk, bateri seksual, gangguan seksual dan penderaan seksual terhadap kanak-kanak bawah umur. Haddish selanjutnya dituduh atas pengawasan cuai/kegagalan memberi amaran, pelanggaran kewajipan fidusiari, dan penipuan yang membina.

Kedua-dua mangsa yang didakwa adalah anak kepada salah seorang bekas rakan Haddish. Ibu kepada dua beradik itu memberitahu The Daily Beast bahawa dia mengenali Haddish melalui adegan komedi, dan kedua-dua wanita itu terikat dengan pengalaman perkongsian mereka tentang perceraian yang sukar. Pada tahun 2013, Haddish memberitahu keluarga bahawa dia telah menemui “peranan yang sempurna” untuk anak perempuan mereka, Jane Doe, dalam iklan yang dirakamnya.

Tuntutan itu mendakwa Haddish dan Spears membawa Jane masuk ke bilik rakaman dan memintanya menonton video yang memaparkan sekumpulan wanita sedang makan sandwic dan “mengerang dan membuat bunyi seksual ketika mereka berdua makan sandwic itu dengan cara yang menyerupai perbuatan fellatio. .” Spears kemudian didakwa meminta gadis berusia 14 tahun itu meniru apa yang dilihatnya dalam video itu. Apabila ini membuatkan Jane tidak selesa, dia terdiam sehingga Haddish kembali ke bilik dan mengulangi permintaan itu.

“Haddish secara lisan menjelaskan apa yang diharapkan daripada Plaintif Jane Doe,” bunyi tuntutan mahkamah itu. “Dan kemudian menunjukkan kepada Plaintif Jane Doe bagaimana untuk memberikan fellatio, termasuk pergerakan, bunyi, mengerang, dan mengerang.”

“Saya cuba meniru apa yang mereka mahu saya tiru, tetapi ia masih menjadi sangat tidak selesa,” kata Jane kepada The Daily Beast. “Saya tahu apabila saya meninggalkan gerai bahawa saya tidak menyelesaikan apa yang mereka mahu saya lakukan.”

Jane telah dibayar $100 untuk penggambaran itu, menurut The Daily Beast, dan tidak pernah bercakap tentang pengalaman itu. Setahun kemudian, Haddish menghubungi ibunya mengenai penggambaran video lain bersama anak lelakinya yang berusia tujuh tahun. Kedua-dua kanak-kanak itu sekali lagi dihantar ke penggambaran filem di bawah pengawasan Haddish dan Spears. Video yang dipersoalkan akhirnya menjadi lakaran komedi bertajuk “Melalui Mata Pedofil.”

The Daily Beast melihat lakaran itu, yang dibintangi Haddish sebagai penjaga budak lelaki itu yang meninggalkannya dalam jagaan seorang pedofil yang dimainkan oleh Spears. Video itu dikatakan terutamanya memaparkan budak lelaki berusia tujuh tahun itu dalam seluar dalam atau dalam keadaan bogel ketika Spears berpura-pura merenungnya dengan ngeri. Pada satu ketika kamera mengezum masuk pada kelangkang John Doe. Video diakhiri dengan teks “TONTON DENGAN SIAPA ANDA TINGGALKAN ANAK-ANAK ANDA!”

Tuntutan itu menyatakan bahawa pada akhir penggambaran, “En. Doe menelefon ibunya sambil menangis, mengatakan dia tidak mahu membuat penggambaran lagi.”

Video tersebut telah disiarkan pada beberapa platform dalam talian, termasuk bahagian kandungan yang dijana pengguna FunnyOrDie.com. Dalam satu kenyataan yang diberikan kepada The Daily Beast, wakil Funny or Die berkata bahawa laman web itu mendapati video itu “benar-benar menjijikkan… Kami tidak terlibat dengan konseptualisasi, pembangunan, pembiayaan atau pengeluaran video ini. Ia telah dimuat naik ke tapak sebagai kandungan yang dijana pengguna dan telah dialih keluar pada 2018 serta-merta selepas menyedari kewujudannya.”

Jane Doe, yang menghadiri penggambaran itu tetapi diberitahu untuk tinggal di ruangan bawah tanah, memberitahu The Daily Beast bahawa dia teringat melihat abangnya menangis ketika penggambaran selesai.

“Apabila itu berlaku, satu-satunya perkara yang saya dapat rasakan ialah perasaan saya dalam video saya bersama Tiffany,” kata Jane. “Saya tidak tahu pada masa itu sama ada apa-apa berlaku dengan dia seperti itu [what had] berlaku kepada saya, tetapi saya rasa seperti ada sesuatu yang tidak kena pada masa itu.”

Si ibu menghubungi Haddish apabila melihat reaksi anaknya, tetapi pelawak itu memberikan sedikit maklumat mengenai kejadian itu.

“[Haddish] berkata sesuatu yang memberi kesan, ‘Saya tidak fikir berlakon adalah untuknya,’” katanya kepada penerbitan itu. “Dan saya seperti… Apa F yang awak maksudkan, ‘berlakon bukan untuk dia?’ Anak saya menangis. Seperti, apa yang sedang berlaku?”

Ibu itu berkata dia menghabiskan masa seminggu mencuba untuk mendapatkan rakaman daripada Spears dan Haddish. Dia berkata dia tidak pernah menyedari apa yang telah dirakamkan sehingga artikel yang menggambarkan lakaran lucah itu diterbitkan di laman web gosip Bossip empat tahun kemudian.

“Untuk mengetahui bahawa dia telah melanggar amanah suci itu,” kata ibu tentang Haddish. “Saya percayakan dia dengan anak-anak saya.”

Christian Blauvelt menyumbang kepada laporan ini.

Daftar: Ikuti perkembangan terkini filem dan berita TV terkini! Daftar untuk Surat Berita E-mel kami di sini.

We want to give thanks to the author of this post for this incredible material

Peguam Tiffany Haddish Nafi Tuntutan Penderaan Seksual Kanak-kanak ‘Bogus’ Terhadap Pelawak


Take a look at our social media accounts and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/