Pemenang dan Kalah Sebenar Dari WWE Clash at the Castle 2022 Match Card

0 daripada 5

  Drew McIntyre kelihatan tidak dapat dihalang, tetapi dia masih tidak dapat mengalahkan Roman Reigns. Kredit: WWE.com.

  WWE Clash at the Castle merupakan malam istimewa di Cardiff, Wales. Banyak kegemaran orang ramai mempunyai persembahan yang akan bertahan dalam ujian masa, walaupun tidak semuanya menang.

  Drew McIntyre meletakkan segala-galanya dalam persembahannya menentang Roman Reigns. Seluruh orang ramai berada di belakangnya, dan dia dekat sebelum Solo Sikoa terlibat. Kini, warga Scotland itu perlu menunggu sedikit masa sebelum menjadi juara dunia semula.

  Sheamus mempunyai perlawanan kerjayanya dengan Gunther. Walaupun The Celtic Warrior tidak menang, dia membuat orang ramai ketinggalan seperti pada masa lain dalam kerjayanya. Hari Penghakiman juga tidak dapat meraih kemenangan, dan Finn Balor dan Damian Priest telah dibayangi.

  Liv Morgan keluar untuk beraksi menentang Shayna Baszler, memenangi gelaran kedua bersihnya. Bayley, IYyo Sky dan Dakota Kai mendapat kemenangan mengagumkan mereka sendiri ke atas Bianca Belair, Alexa Bliss dan Asuka.

  Ia kebanyakannya malam pemenang utama, tetapi terdapat beberapa yang kalah jelas juga di Clash at the Castle.

1 daripada 5

  1662251117 297 Pemenang dan Kalah Sebenar Dari WWE Clash at the Castle

  Kawalan Kerosakan adalah stabil dominan baharu dalam WWE. Kredit: WWE.com.

  Kumpulan Bayley, Iyo Sky dan Dakota Kai kini mempunyai nama: Kawalan Kerosakan. Stabil juga mempunyai kemenangan pertamanya sebagai trio, dan ia adalah kemenangan yang besar.

  Bianca Belair, Asuka dan Alexa Bliss semuanya merupakan bekas juara wanita yang pernah berada di kedudukan teratas. Mengalahkan mereka membuat kenyataan besar, tetapi ia lebih besar kerana The Role Model menyematkan pemegang gelaran wanita Raw yang memerintah.

  Sky dan Kai telah pun mengalahkan Asuka dan Bliss, yang penting, tetapi Belair kekal sebagai sasaran yang sukar difahami. Ia mengambil penyudah daripada ketiga-tiga wanita untuk menjatuhkannya, menetapkan Kawalan Kerosakan untuk mengambil alih bahagian wanita Mentah.

  Ini adalah detik yang setara dengan The Shield memenangi perlawanan pasukan tag enam orang pertamanya. Ini adalah kumpulan yang tidak boleh diabaikan lagi dan harus mempunyai jangka masa panjang, bermula dengan beberapa pertarungan gelaran yang tidak dapat dilupakan.

2 daripada 5

  1662251117 762 Pemenang dan Kalah Sebenar Dari WWE Clash at the Castle

  Sheamus mungkin kalah tetapi dia adalah bintang malam itu. Kredit: WWE.com.

  Sheamus mempunyai perlawanan kerjayanya dengan Gunther. Dalam pertempuran yang tidak seperti apa-apa lagi yang WWE telah lakukan dalam masa yang lama, The Celtic Warrior telah dianiaya tetapi melawan terus, hampir tidak kalah pada akhirnya kepada The Ring General.

  Ia adalah pesaing Perlawanan Terbaik untuk syarikat itu, mencuri perhatian dengan orang ramai yang panas sepenuhnya di belakang lelaki Ireland itu. Pameran liar ini menyaksikan dia tampil sebagai bintang yang lebih besar daripada yang pernah dia lakukan dalam masa yang lama.

  Tidak jelas berapa lama pemain berusia 44 tahun itu akan meneruskan gusti, tetapi ini boleh menjadi salah satu perlawanan kejuaraan utama terakhirnya. Dan dia memanfaatkannya sebaik mungkin.

  Gunther bukanlah pemenang yang besar, tetapi ini masih malam yang baik untuknya. Dia mempertahankan gelarannya dan memperbaharui Imperium dengan tambahan Giovanni Vinci.

  Pertelingkahan ini tidak sepatutnya berakhir di sini, terutamanya dengan potensi perlawanan gelaran tag enam orang yang hebat akan datang antara Imperium dan The Brawling Brutes.

3 daripada 5

  1662251117 599 Pemenang dan Kalah Sebenar Dari WWE Clash at the Castle

  Liv Morgan melakukan pertahanan gelaran yang besar. Kredit: WWE.com.

  Liv Morgan mengalami malam yang sukar di SummerSlam dan memerlukan tetapan semula keras. Itu berlaku di Clash at the Castle di mana dia kelihatan seperti juara, mengalahkan permainan Shayna Baszler clean.

  Juara wanita SmackDown itu mempamerkan perlawanan terbaiknya sejak menentang Becky Lynch kembali di WWE Day 1. Dia bekerja dari bawah tetapi sentiasa menjawab lawannya dengan kesalahan teknikal.

  Morgan boleh berjaya mengharungi 2022 sebagai juara, mungkin juga sampai ke WrestleMania 39 dengan tali pinggang, tetapi dia perlu mendapat perhatian yang sama seperti yang diterimanya di sini. Dia harus kelihatan seperti juara dalam setiap pertahanan.

  Baszler juga layak mendapat pujian yang serius. Dia melakukan ini seperti dia kembali ke NXT, dan semoga kita akan terus melihat sisinya ini di SmackDown.

4 daripada 5

  Hari Penghakiman telah tewas setiap perlawanan utama dengan Edge dan Rey Mysterio terlibat. Keseluruhan perselisihan ini telah menyakiti mereka, dan pertarungan ini tidak berbeza.

  Mereka hanyalah latar belakang untuk pusingan tumit Dominik Mysterio.

  Anak lelaki Rey menyerang veteran kerana kecewa kerana kekurangan pengiktirafan yang diperolehnya. Dia berjalan keluar seorang diri, tanpa menambah namanya kepada kumpulan yang tidak boleh menang dalam bentuk semasanya.

  Jika Hari Penghakiman sekurang-kurangnya mendapat ahli, mereka akan mempunyai malam yang baik, tetapi itu tidak berlaku. Finn Balor dan Damian Priest masih tidak dapat meraih kemenangan menentang veteran.

  Sudah tiba masanya untuk mereka melarikan diri dari batasan persaingan ini. Biarkan The Prince dan The Archer of Infamy mengejar emas pasukan tag, dan biarkan Rhea Ripley mula bergelut di bahagian atas bahagian wanita sekali lagi.

  Masa depan masih cerah untuk kandang, tetapi tiada apa yang akan berubah selagi mereka berurusan dengan The Master of the 619 dan The Rated-R Superstar.

5 daripada 5

  Drew McIntyre tidak pernah merasa sehebat yang dia rasakan di Stadium Principality. Ia adalah malam sekali dalam seumur hidup, termasuk kembalinya “Mimpi Patah” untuk menandakan kemasukannya.

  Dengan semua momentumnya, The Scottish Warrior perlu menang, tetapi dia tidak dapat melakukannya. Dia tewas pada akhirnya selepas campur tangan luar, mengambil peluang untuk dia mengalahkan Roman Reigns.

  Walaupun dia sangat dilindungi oleh keputusan berikutan ketibaan mengejut Solo Sikoa, ini adalah malam dan detik yang sempurna. Tetapi ia berlalu.

  Reigns telah mengalahkan hampir semua orang dan berlari melalui padang. Dia kini berkemungkinan akan berjaya ke WrestleMania 39 sebagai juara, manakala McIntyre mungkin ditinggalkan untuk mengambil bahagian dan menurunkan kad.

  Masa depan cerah untuk kedua-dua lelaki, tetapi seketika hilang di sini. WWE akan berharap untuk mencipta keajaiban yang sama apabila Ketua Meja akhirnya kalah.

We want to give thanks to the writer of this short article for this incredible content

Pemenang dan Kalah Sebenar Dari WWE Clash at the Castle 2022 Match Card


Check out our social media profiles , as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/