Peminat berpendapat anak perempuan Khloé Kardashian, True, mendedahkan nama anak lelaki Kylie Jenner

Adakah adik lelaki Stormi bernama Snowy?

Peminat membuat spekulasi bahawa anak perempuan Khloé Kardashian, True, mendedahkan nama anak lelaki Kylie Jenner dalam Tayangan perdana “Kardashians” Musim 2.

Selepas pengasas bersama Good American, 38, mengalu-alukan bayi lelakinya dan Tristan Thompson melalui pengganti pada bulan Julai, dia memperkenalkan bekas pasangan berusia 4 tahun itu kepada bayi itu melalui FaceTime.

“Adakah anda mahu berjumpa seseorang?” Kardashian bertanya dalam episod Khamis.

True dengan teruja menjawab, “Ya.”

Apabila bintang realiti bertanya siapa yang True mahu lihat, dia menjawab, “Abang sayang. Hai, Snowy!”

Kardashian membetulkan True, mengatakan Snowy bukanlah nama bayi yang baru lahir. Dia sebelum ini menjelaskan bahawa dia “hanya … melihat” nama samaran bermula dengan huruf T.

Sejak alumni “Keeping Up With the Kardashians” memberitahu rakannya Malika Haqq pada awal episod bahawa True memahami konsep persaudaraan yang besar kerana sepupunya Stormi mempunyai seorang adik lelakiramai yang tertanya-tanya sama ada Jenner menamakan anaknya Snowy.

True memanggil abang bayinya “Snowy” apabila mereka diperkenalkan melalui FaceTime.

Hulu

khloe-kardashian-true-thompson-36

True memanggil abang bayinya “Snowy” apabila mereka diperkenalkan melalui FaceTime.

Hulu

Seterusnya

“Saya menerima tubuh saya dan melepaskan keperluan…

“Tiada siapa yang mempersoalkan True memanggil abang bayinya Snowy memikirkan itu mungkin nama bayi Kylies membuatkan saya gila,” tulis seorang pengguna Twitter selepas episod itu disiarkan.

“Mungkin saya seorang sahaja yang mengambilnya atau mungkin saya terlalu berfikir.”

Walau bagaimanapun, mereka tidak bersendirian, dengan seorang lagi peminat menulis, “Stormi and Snow, atau Snowy, berasa pada jenama untuk Kylie, saya tidak boleh berhenti memikirkannya.”

Seorang pengguna TikTok merumuskan khabar angin itu dalam video yang disiarkan pada hari Khamis, meneka bahawa True “mengaitkan perkara abang bayi dengan bayi Kylie sejak dia baru dilahirkan.”

Walau bagaimanapun, pengguna media sosial keempat menyatakan bahawa ahli keluarga Kardashian-Jenner adalah pengeluar rancangan Hulu dan mempunyai “begitu banyak kawalan” ke atas maklumat yang didedahkan.

Walaupun pencipta Kylie Cosmetics menamakan bayi lelakinya Serigala apabila dia tiba pada bulan Februari, dia mendedahkan bulan berikutnya yang dia dan Travis Scott miliki berubah fikiran mereka. Dia masih belum mendedahkan nama yang baru.

Anak perempuan Khloé Kardashian, True
Kardashian berkata nama anaknya akan bermula dengan huruf T seperti True.
khloekardashian/Instagram

manakala bercakap dengan James Corden awal bulan ini, Jenner mengesahkan bahawa dia dan penyanyi rap, 31, tidak memilih nama haiwan kedua.

“Kami hanya menunggu dan mereneh,” kata jurusolek itu pada “Pertunjukan Lewat Bersama James Corden” pada 8 September. “Kami tidak memanggilnya Wolf.”

Jenner menambah bahawa dia tidak “secara rasmi, secara sah menukar nama” tetapi telah “menempatkan satu.”We want to say thanks to the writer of this post for this outstanding web content

Peminat berpendapat anak perempuan Khloé Kardashian, True, mendedahkan nama anak lelaki Kylie Jenner


You can find our social media profiles here as well as other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/