Peminat Halsey meninggalkan konsert apabila penyanyi menyuarakan pandangan pro-pilihan di atas pentas di Arizona; dia membalas

BARUAnda kini boleh mendengar artikel Fox News!

Sejumlah peserta di a Konsert Halsey di Phoenix hujung minggu lalu dilaporkan pergi apabila penyanyi itu mula menyuarakan pandangan pro-pilihannya.

Di sini di Arizona, kamu semua perlu berjanji dengan saya bahawa kamu akan melakukan kerja itu supaya orang di sebelah kiri kamu dan di sebelah kanan kamu mempunyai hak itu sepanjang hayat mereka. Jika anda tidak menyukainya, anda boleh pulang sekarang — saya tidak kisah,” kata penyanyi “Without Me” itu di antara lagu mengenai hak untuk menggugurkan kandungan, dilaporkan mendorong sebilangan orang untuk berbuat demikian, menurut kepada Los Angeles Times dan Billboard.

Dia juga dilaporkan mengetuai peminat dalam nyanyian “tubuh saya, pilihan saya”.

Seorang penonton konsert kemudiannya menulis tweet “JUMLAH ORANG YANG BARU KELUAR DARIPADA KONSERT HALSEY SELEPAS MIMPI KETIKA DIA BERCAKAP MENGENAI PENGGUGURAN ADALAH MENYERIKAN.”

Halsey menghadiri Anugerah GRAMMY Tahunan ke-64 di MGM Grand Garden Arena pada 03 April 2022 di Las Vegas, Nevada. (Foto oleh Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)
(Foto oleh Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

BINTANG HOLLYWOOD BERKONGSI KISAH PENGGUGURAN MEREKA SELEPAS MAHKAMAH TINGGI ROE V. WADE RULING

Halsey nampaknya tidak terhalang, bagaimanapun. Dia mengetweet semula, menulis, “keburukan melakukan tempat luar: tiada pintu untuk memukul mereka semasa keluar.”

Penyanyi itu sebelum ini lantang bersuara mengenai hak pengguguran.

JODIE SWEETIN MEMPUJI SOKONGAN PEMINAT SEMASA DIA MELANGKAH KELUAR DI LA SELEPAS DIDEMPAK OLEH LAPD DALAM PROTES HAK PENGGUGURAN

Alev Aydin dan Halsey menghadiri Pesta Oscar Vanity Fair 2022 yang dihoskan oleh Radhika Jones di Pusat Seni Persembahan Wallis Annenberg pada 27 Mac 2022 di Beverly Hills, California.

Alev Aydin dan Halsey menghadiri Pesta Oscar Vanity Fair 2022 yang dihoskan oleh Radhika Jones di Pusat Seni Persembahan Wallis Annenberg pada 27 Mac 2022 di Beverly Hills, California.
(Foto oleh Arturo Holmes/FilmMagic)

“Saya telah menyokong pengguguran, hak reproduktif, dan integriti badan selagi saya mempunyai platform dan saya kehabisan cara untuk menyatakan dan merangka keterukan kesan fundamentalisme terhadap negara kita,” katanya. tweet pada hari Jumaat, hari yang sama Mahkamah Agung AS mengundi 5-4 untuk terbalikkan Roe lwn Wadeyang menjamin hak wanita untuk menggugurkan kandungan.

IRELAND BALDWIN DEDAH KISAH PENGGUGURAN BERIKUTAN ROE V. WADE RULING

Seseorang yang mendakwa di Twitter dia telah meninggalkan konsert awal berkata ia bukan kerana dia tidak bersetuju dengan ucapan penyanyi itu.

“Saya menunggu keseluruhan persembahan untuk dia membentuk (lagu) itu dan memberikan ucapannya dan meninggalkannya selepas itu kerana saya mempunyai lima jam perjalanan pulang dan mahu mengatasi trafik meninggalkan tempat itu,” tulisnya. “Tidak semua orang pergi kerana apa yang dia katakan. Ia adalah bahagian kegemaran saya dalam rancangan itu lol.”

Mahkamah Agung mengundi 5-4 untuk membatalkan Roe V. Wade pada Jumaat, 24 Jun.

Mahkamah Agung mengundi 5-4 untuk membatalkan Roe V. Wade pada Jumaat, 24 Jun.
(Joshua Comins/Berita Fox)

Seorang lagi pengulas berdiri untuk peminat yang berdiri dan pergi.

“Orang ramai menghadiri konsert untuk menikmati muzik penghibur, bukan tanpa diduga mendapat syarahan mengenai isu politik atau sosial yang bercanggah dengan kepercayaan mereka,” tulisnya. “Hanya kerana pelanggan lain tidak bersetuju dengan anda, ini tidak menjadikan mereka orang jahat…… Pemikiran ini akhirnya akan memusnahkan kita.”

KLIK DI SINI UNTUK MENDAPATKAN APP BERITA FOX

Halsey juga berkata dalam ucapannya dia pernah melakukan pengguguran yang “menyelamatkan” nyawanya dan dia juga bergelut dengan ketidaksuburan sebelum bayinya dilahirkan.

Dia dan teman lelaki Alev Aydin mempunyai seorang anak berusia 1 tahun.

We wish to give thanks to the writer of this post for this awesome material

Peminat Halsey meninggalkan konsert apabila penyanyi menyuarakan pandangan pro-pilihan di atas pentas di Arizona; dia membalas


Visit our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/