Peminat mahu Khloé Kardashian berkencan dengan Michele Morrone selepas permukaan snap yang menggoda

Peminat Khloé Kardashian cuba memainkan jodoh untuknya selepas dia berpisah dengan bekasnya, Tristan Thompson.

Bintang realiti itu difoto sedang berasa selesa dengannya Pelakon “365 Hari” Michele Morrone di Minggu Fesyen Milan pada hujung minggu – dan peminat kini pada dasarnya merayu mereka untuk berkencan.

Kedua-duanya duduk di barisan hadapan untuk pertunjukan fesyen Kim Kardashian “Ciao, Kim” bersama Dolce & Gabbana. Khloé, 38, dan Morrone, 31, kemudian bergambar di belakang pentas, yang dikongsi oleh kekasih hati Itali itu di Kisah Instagramnya.

Dalam gambar itu, Morrone boleh dilihat melingkarkan lengannya di pinggang Khloé sambil memejamkan matanya dan menarik badannya dekat dengannya.

Bintang “Kardashians” itu memandang ke lantai dari sebalik rona gelapnya, sambil menggoyang-goyangkan baju badan berpeluk tubuh dan sanggul yang dilekatkan.

Walaupun tiada bukti lanjut tentang pasangan itu dikaitkan secara romantik, itu tidak menghalang peminat daripada berteori bahawa pasangan itu akan menjadi pasangan yang hebat.

“Mereka kelihatan sangat baik bersama-sama,” seorang pengguna TikTok memerhati, dengan yang lain menambah, “DIA AKAN MELAYANINYA DENGAN BAIK.”

Yang lain merujuk bekas pemain NBA Khloé, yang menipunya beberapa kali sepanjang hubungan mereka selama bertahun-tahun. Thompson juga menjadi tajuk utama kerana melahirkan seorang bayi dengan wanita berbeza ketika kedua-duanya masih bersama.

“Tristan menangis di satu sudut di suatu tempat 😭😭😭🤣Yasss Kokoooo!” seorang menulis, manakala seorang lagi berhujah, “Ini adalah peningkatan terbesar yang pernah saya lihat dalam hidup saya🥰🥰.”

Di Twitter, seorang pengguna menulis, “Anda tidak faham selepas saya melihat gambar itu saya PERLU khloe kardashian dan michele morrone bersama-sama.”

Yang lain meluahkan rasa iri hati terhadap interaksi pasangan itu.

“Khloe … koko… sayang. Anda boleh mempunyai mana-mana lelaki lain di dunia ini… tetapi bukan dia,” seorang bergurau, manakala seorang lagi menulis, “Michele Morrone???? Dari 365 hari? Oh saya tidak pernah cemburu lebih.”

Michele Morrone
Peminat menjadi liar selepas Khloé Kardashian merakam gambar dengan kekasih hati “365 Hari” Michele Morrone di Milan pada hujung minggu.
WireImage

Wakil untuk Khloé dan Morrone tidak segera menjawab permintaan Halaman Enam untuk komen.

Percutian itu datang di tengah-tengah Tayangan perdana musim 2 daripada “The Kardashians” Hulu, yang memfokuskan kepada Khloé yang perlu menangani kesan skandal paterniti Thompson.

Bintang realiti itu melalui Twitter untuk mengucapkan terima kasih kepada peminat atas sokongan mereka selepas episod itu.

“Saya sayang awak! Saya sangat terpengaruh dengan emosi yang luar biasa daripada membaca tweet dan ulasan anda tentang episod tayangan perdana,” dia menulis kapsyen siri jawatan, sambil menyatakan ia adalah “salah satu episod paling sukar” yang pernah dia rakam untuk TV.

Michele Morrone
Dia juga duduk di sebelah bintang “Kardashians” semasa rancangan D&G.
Imej GC

“Saya harus jujur, saya takut untuk pergi ke dalam talian tetapi rakan dan keluarga terus memberitahu saya betapa penyayang dan baik hati semua orang. Saya memutuskan untuk melihat sendiri.”

Dia menyambung, “Seperti yang saya teragak-agak untuk melihat [at the messages], Saya sangat bersyukur kerana saya melakukannya! Saya tidak pernah melihat begitu banyak cinta, kebaikan dan empati dalam masa yang sangat lama di media sosial.”We would like to give thanks to the writer of this post for this incredible content

Peminat mahu Khloé Kardashian berkencan dengan Michele Morrone selepas permukaan snap yang menggoda


Check out our social media accounts as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/