Peminat yang sakit membaling seluar dalam ke rumah ayah Dahmer dan muncul bertindak ‘ganas’

Peminat Jeffrey Dahmer yang SAKIT telah muncul di rumah ayahnya sejak tayangan Netflix yang popular mengenai pembunuh bersiri itu – malah ada yang melemparkan seluar dalamnya ke jalan masuknya.

Ayah The Milwaukee Cannibal, Lionel dikatakan telah meninggalkan “bangkai saraf” sejak siri drama Dahmer – Raksasa: Jeffrey Dahmer Cerita mula distrim bulan lepas.

4

Dahmer mempunyai beberapa temu bual dengan orang ramai semasa dia dipenjarakan dan terus mengaku pembunuhannya. Pita yang diperoleh oleh pasukan undang-undang pertahanannya telah digunakan oleh netflix untuk siri Perbualan mereka dengan Pembunuh: The Jeffrey Dahmer TapesKredit: MSNBC
Dahmer yang terobsesi dilaporkan sering ke rumah Lionel Dahmer dengan niat yang berbeza-beza, semuanya daripada keganasan hingga melempar seluar dalam di jalan masuk.

4

Dahmer yang terobsesi dilaporkan sering ke rumah Lionel Dahmer dengan niat yang berbeza-beza, semuanya daripada keganasan hingga melempar seluar dalam di jalan masuk.Kredit: Matthew Symons untuk The US Sun
Untuk seketika, Dahmer tinggal bersama Neneknya. Dia secara aktif membunuh semasa dia tinggal bersamanya, menyimpan satu mayat di bilik bawah tanah buahnya

4

Untuk seketika, Dahmer tinggal bersama Neneknya. Dia secara aktif membunuh semasa dia tinggal bersamanya, menyimpan satu mayat di bilik bawah tanah buahnyaKredit: Netflix
Lionel Dahmer mengajar Jeffrey muda seni taxidermy, yang digambarkan dalam siri Netflix yang dibuat tanpa kebenaran daripada keluarga Dahmer dan mangsanya

4

Lionel Dahmer mengajar Jeffrey muda seni taxidermy, yang digambarkan dalam siri Netflix yang dibuat tanpa kebenaran daripada keluarga Dahmer dan mangsanyaKredit: Keluarga YouTube/Dahmer

Jeffrey membunuh dan memotong 17 lelaki dan lelaki muda di Ohio dan Wisconsin antara 1978 dan 1991, banyak pembunuhan mengerikannya yang kemudiannya melibatkan kanibalisme, nekrofilia dan pemeliharaan bahagian badan mangsa.

Bertahun-tahun telah berlalu sejak pembunuhan anaknya pada 1994 di penjara, dan Lionel, 86, telah menjalani tahun-tahun senja hidupnya di bawah radar di sebuah kampung yang tenang di luar bandar. Ohio.

Tidak lama selepas keluaran siriseorang lagi peminat muncul di rumahnya bertindak “bermusuhan dan agresif”, menurut salah seorang penjaga Lionel.

Kebimbangan terhadap peminat yang gila telah menyebabkan pasukannya memasang papan tanda “Dilarang Menceroboh”, malah penjaganya telah mempersenjatai dirinya sendiri.

Anak perempuan mangsa Jeffrey Dahmer mendedahkan trauma lanjut selepas rancangan Netflix
Keluarga mangsa Jeffrey Dahmer menyelar filem jenayah benar termasuk filem Gabby Petito

Penjaga itu, yang hanya memberikan namanya sebagai Jeb kerana bimbang dia akan menjadi sasaran, memberitahu The US Sun: “Pertunjukan Dahmer baharu ini meledak dengan cepat.

“Apa-apa sahaja yang berkaitan dengan Dahmer meletup. Nampaknya setiap kali filem atau siri keluar, ketika itulah banyak kegilaan mula berlaku dengan peminat lelaki dan gadis peminat.

Jeb berkongsi anekdot tentang seorang wanita berusia 20-an yang tingkah laku peliknya termasuk meninggalkan barang peribadinya di jalan masuk.

“Kami juga menyuruh seorang wanita berhenti di hujung jalan masuk, menanggalkan seluar dalam dan membuangnya di halaman rumah,” katanya.

“Saya terpaksa pergi ke sana dengan sepasang penyepit untuk mengambil seluar dalam nenek wanita ini. Gadis itu kelihatan seperti berusia awal dua puluhan dan menjerit ‘Saya sayang awak Lionel’.

Kasih sayang wanita gila itu terhadap bapa pembunuh bersiri yang kini sudah meninggal dunia tidak bersama, dan perhatian tidak menyanjung atau dialu-alukan dalam apa cara sekalipun kepada warga emas itu.

“Orang seperti itu yang kami cuba untuk tidak ada di sini, sebab itu saya tidak meletakkan tanda pencerobohan dan harta persendirian. Lionel berusia 86 tahun dan inilah wanita berusia 20 tahun ini melemparkan seluar dalamnya kepadanya. Ia seperti, berhenti.”

Minggu ini, The Sun dilaporkan secara eksklusif bahawa Lionel dan pasukannya sedang mempertimbangkan tindakan undang-undang terhadapnya Netflix atas dua rancangan baharunya tentang Dahmer.

Dia kecewa kerana tidak pernah dihubungi secara ringkas mengenai siri drama baharu Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story, menurut Jeb.

Rancangan itu, daripada pencipta seram dan jenayah yang sering dipuji Ryan Murphyberpusat di sekitar Jeffrey Dahmer dan keluarga Dahmer, mangsa dan keluarga mereka, jiran Jeffery semasa dia aktif membunuh, dan adegan gay Milwaukee pada tahun 80-an dan 90-an.

Walaupun rancangan itu menggambarkan beberapa maklumat fakta, ia memerlukan banyak kebebasan artistik yang tidak mencerminkan realiti kes yang mengerikan itu.

Melalui Jeb, Lionel juga dikatakan tidak berpuas hati kerana gergasi penstriman itu tidak mendapatkan kebenaran untuk menggunakan pita yang dibuat oleh pasukan pembelaan undang-undang Dahmer untuk dokumenseri baharu Conversations With A Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes.

Sebelum ini, Netflix telah memaparkan pita yang tidak pernah didengari sebelum ini daripada pembunuh bersiri Ted Bundy, John Wayne Gacydan juga Dennis Nilsonyang juga membunuh ramai lelaki muda, mengumpul bahagian daripada orang mati, dan menggunakannya untuk tujuan seksual.

The Sun meminta Netflix untuk komen tetapi tidak menerima jawapan.

Ryan Murphy, yang terkenal menghasilkan Glee an American Horror Story, menyaksikan satu lagi pukulan hebat dengan Monster apabila ia menjadi nombor satu di platform gergasi penstriman itu pada minggu pertama selepas dikeluarkan pada 21 September.

Rancangan itu sebelum ini mempunyai tag LGBTQ pada siri itu kerana ciri-ciri menonjol budaya gay 90-an, terpaksa mengalih keluar tag itu, Hiburan Mingguan dilaporkan.

Ia adalah siri bahasa Inggeris kedua paling popular Netflix sepanjang masa di belakang Perkara Asing.

Jeb, 34, menjelaskan bagaimana kegilaan pertunjukan itu telah membawa kepada sekurang-kurangnya satu pertemuan agresif di hartanah Lionel – dan memaksanya membawa pistol untuk perlindungan.

Dia berkata: “Kira-kira dua minggu lalu kami meminta seorang lelaki berhenti di dalam kereta yang kelihatan bagus betul-betul di tengah jalan masuk, kira-kira 20 atau 30 ela dari pintu depan.

“Saya keluar dan dia bertindak tidak menentu dan ganas, mengatakan dia mahu berjumpa Lionel. Dia seorang yang besar dan bertindak sangat bermusuhan.

“Dia mula memaki hamun saya dan saya memberitahunya: ‘Hei kawan, kamu perlu pergi, kamu tidak akan masuk.’ Dia mula bertindak lebih gila jadi saya mengambil langkah ke belakang. Saya bersenjata sekarang tetapi saya tidak pada masa itu.

“Saya meletakkan pinggul kanan saya ke belakang, menunjukkan rupa saya bersenjata dan saya memberitahunya: ‘Anda perlu pergi atau saya akan menghubungi polis.’ Saya fikir lelaki ini akan membahayakan saya. Saya tidak tahu sama ada dia melakukan sesuatu, tetapi dia kelihatan seperti sedang mengagak.”

Jeb berkata, walaupun dia menjalani latihan keselamatan, kehadiran antagonis lelaki itu membuatkan dia berasa seperti berada dalam bahaya.

“Lelaki itu masuk ke dalam keretanya dan dia bersumpah dan dia membakar getah sepanjang jalan keluar dari sini, hanya mengelupas tayar.”

Lawatan ke rumah Lionel cukup kerap sehingga Jeb percaya ia menimbulkan ancaman yang sah, terutamanya pada usia muda Lionel.

“Orang rawak yang muncul di sini tidak perlu berlaku,” katanya.

“Saya tidak akan mengambil peluang saya, terutamanya apabila Lionel berusia lewat 80-an, dan satu-satunya perkara yang boleh dia lakukan untuk mempertahankan dirinya ialah menjerit.

Jeb pernah “suruh Lionel keluar dan membuat kerja di halaman, hanya untuk mendapatkannya bergerak, bukan apa-apa yang terlalu berat…tetapi saya tidak boleh mempunyai dia di halaman depan sama sekali kerana kami takut orang berhenti. ”

Wanita diperdagangkan seks oleh datuk kerana seorang gadis mengatakan bandar mempunyai 'kelab pedofil'
Di dalam kehidupan rahsia bekas suami Kim Kardashian Kris Humphries jauh dari kemasyhuran

Pada hari Jumaat, The Sun secara eksklusif melaporkan bahawa Lionel “masih kecewa” tentang cara anaknya dibunuh di penjara pada tahun 1994 berusia 34 tahun.

Lionel dikatakan percaya pengawal memandang ke arah lain apabila Dahmer dipukul hingga mati dengan palang besi oleh rakan banduan Christopher Scarver.

We would love to say thanks to the author of this post for this remarkable material

Peminat yang sakit membaling seluar dalam ke rumah ayah Dahmer dan muncul bertindak ‘ganas’


You can find our social media accounts as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/