Penagih seks yang tidur dengan 700 lelaki mendedahkan malam dia jatuh ke dasar

Seorang penagih seks yang berubah bentuk yang tidur dengan lebih daripada 700 lelaki telah mendedahkan bagaimana dia mencapai titik terendah apabila pasangan menjadi ganas semasa pertemuan yang menakutkan – dan dia kini berlari ‘bootcamp’ pemerkasaan untuk membantu orang lain mengatasi ketagihan mereka.

Belinda ‘Love’ Rygierbekas peserta Sarjana Muda, juga mengaku gaya hidupnya yang liar memberi tekanan pada persahabatannya kerana dia akan meninggalkan pasangannya pada waktu malam supaya dia boleh melakukan hubungan seks kasual – malah cuba menjalin hubungan di pasar raya tempatannya.

Bercakap kepada Daily Mail Australia, Cik Rygier berkata ketagihannya di luar kawalan mula memuncak apabila salah seorang daripada lelaki ini menjadi kasar, tetapi kemudian diberitahu dia tidak boleh membuat dakwaan kerana dia telah ‘mencakar’ lelaki itu semasa mempertahankan dirinya.

‘Apabila dia menolak saya menuruni tangga dan mengurung saya di garaj, saya mempunyai mata hitam dan mereka menyangka tangan saya patah,’ dia teringat tentang malam yang mengerikan itu.

Penagih seks yang telah berubah, Belinda ‘Love’ Rygier (gambar), yang tidur dengan lebih 700 lelaki, telah mendedahkan bagaimana dia mencapai titik terendah apabila pasangan menjadi ganas semasa pertemuan yang menakutkan

‘Ia agak teruk. Saya pergi kerja dan mereka menghantar saya pulang. Polis datang dan mereka berkata kerana dia mempunyai calar di lengannya dari cincin saya, selepas saya cuba melepaskannya dari saya, kami berdua boleh dipenjarakan kerana keganasan rumah tangga,’ tambahnya.

Cik Rygier berkata kejadian itu menandakan titik perubahan dan mendorongnya untuk membongkar emosinya, bersama dengan persepsinya tentang cinta dan seks.

Perjalanan ini membawa kepada dia melancarkan penyembuhannya sendiri bootcampsdi mana dia mengajar harga diri dan cara mewujudkan hubungan yang sihat dan hormat-menghormati.

Cik Rygier, bekas peserta Sarjana Muda, berkata gaya hidupnya yang liar memberi tekanan pada persahabatannya kerana dia akan meninggalkan pasangannya pada waktu malam supaya dia boleh melakukan hubungan seks kasual

Cik Rygier, bekas peserta Sarjana Muda, berkata gaya hidupnya yang liar memberi tekanan pada persahabatannya kerana dia akan meninggalkan pasangannya pada waktu malam supaya dia boleh melakukan hubungan seks kasual

‘Itu adalah titik perubahan saya. Saya fikir, “Saya perlu menolong diri saya sendiri.” Di situlah perjalanan bermula, dan ia merupakan perubahan yang sangat pantas. Sebaik sahaja anda membuat keputusan [to change]ia berlaku sangat cepat.’

Bintang TV dan pendidik seks itu memulakan kerja kaunseling dan pembangunan diri untuk lebih memahami psikologi di sebalik tingkah laku kompulsifnya.

‘Mempunyai jurulatih yang memanggil saya keluar dan meminta saya bertanggungjawab membuatkan saya menggali lebih dalam. Saya tidak pernah tahu saya mengalami ketagihan seks sehingga saya menyembuhkan trauma saya,’ katanya.

Semasa dia mengikuti jalan menuju pemulihan, Cik Rygier melakukan beberapa pencarian jiwa yang serius sambil dia mengharungi zaman kanak-kanaknya yang rumit dan personaliti mengelak lampiran.

Bercakap kepada Daily Mail Australia, Cik Rygier berkata ketagihannya di luar kawalan mula memuncak apabila salah seorang pasangannya menjadi kasar, tetapi kemudian diberitahu dia tidak boleh mendakwa kerana dia telah 'mencakar' lelaki itu semasa mempertahankan dirinya.

Bercakap kepada Daily Mail Australia, Cik Rygier berkata ketagihannya di luar kawalan mula memuncak apabila salah seorang pasangannya menjadi kasar, tetapi kemudian diberitahu dia tidak boleh mendakwa kerana dia telah ‘mencakar’ lelaki itu semasa mempertahankan dirinya.

Mengimbas kembali ketagihan aktifnya selama bertahun-tahun, dia mengaku seks ‘sentiasa di fikiran saya’, walaupun ketika dia berada di pasar raya.

‘Saya akan membeli-belah runcit dan akan berfikir sendiri, “Oh, saya tertanya-tanya adakah dia akan berminat?”‘ katanya.

Walau bagaimanapun, majoriti penaklukannya adalah lelaki – dan kadangkala wanita – yang dia akan temui di bar dan kelab malam pada waktu malam.

Penglihatan terowongnya kadang-kadang mengganggu rakan-rakannya, kerana dia akan ‘menolak’ mereka semasa keluar kelab sebaik sahaja dia memutuskan untuk menyambung.

‘Saya tidak pernah sedar diri. Sebaik sahaja saya keluar, saya seperti, “Di mana lelaki panas?”

‘Seks adalah satu-satunya ketagihan yang saya rasai kerana ia membuatkan saya berasa disayangi. Cinta adalah apa yang saya kurang dalam hidup saya.’

Mengimbas kembali ketagihan aktifnya selama bertahun-tahun, dia mengaku seks 'sentiasa di fikiran saya', walaupun ketika dia berada di pasar raya. Walau bagaimanapun, majoriti penaklukannya adalah lelaki - dan kadangkala wanita - yang dia akan temui di bar dan kelab malam pada waktu malam. (Cik Rygier, barisan hadapan, tengah, digambarkan sebagai peserta di The Bachelor Australia)

Mengimbas kembali ketagihan aktifnya selama bertahun-tahun, dia mengaku seks ‘sentiasa di fikiran saya’, walaupun ketika dia berada di pasar raya. Walau bagaimanapun, majoriti penaklukannya adalah lelaki – dan kadangkala wanita – yang dia akan temui di bar dan kelab malam pada waktu malam. (Cik Rygier, barisan hadapan, tengah, digambarkan sebagai peserta di The Bachelor Australia)

Mengimbas kembali cara hidupnya dahulu, Cik Rygier berkata salah satu penyesalan terbesarnya ialah menjadi ‘wanita lain dalam hubungan’.

Dia adalah ‘perempuan simpanan beberapa kali’ dan pada masa itu mendapati idea seorang lelaki ‘sanggup merosakkan perkahwinannya untuk bersama saya’ cukup mendebarkan.

‘Itu adalah satu perkara yang saya tidak bangga,’ dia mengaku, sambil menambah bahawa lelaki ini biasanya akhirnya meninggalkan isteri mereka ‘atas sebab lain’.

‘Apabila keadaan membuat anda teruk, anda sanggup menyakiti orang lain. Itu mungkin titik terendah saya,’ katanya mengenai urusan ini.

Mengimbas kembali cara hidupnya dahulu, Cik Rygier (gambar di The Bachelor Australia) berkata salah satu penyesalan terbesarnya ialah menjadi 'wanita lain dalam hubungan'

Mengimbas kembali cara hidupnya dahulu, Cik Rygier (gambar di The Bachelor Australia) berkata salah satu penyesalan terbesarnya ialah menjadi ‘wanita lain dalam hubungan’

Satu tabiat yang Cik Rygier perhatikan dalam ramai orang – dan penagih seks khususnya – adalah kepercayaan bahawa cinta adalah ‘persaingan’ atau ‘cabaran’ yang mesti dimenangi.

Sikap toksik ini adalah salah satu sebab mengapa dia begitu bertekad untuk meneruskan kerjanya mempromosikan penyembuhan dan pemulihan – walaupun mel trolling dan benci yang dia terima sebagai seorang wanita yang bercakap secara terbuka tentang ketagihan seksnya.

‘Penghakiman dan trolling dan kebencian yang anda perolehi kerana jujur ​​​​tentang ketagihan itu tidak berkesudahan,’ katanya.

Keterbukaannya tentang kehidupan lamanya telah menggalakkan lelaki menghantar gambar lucah dan meminta hubungan seks, dan dia sering menerima mesej tanpa diminta yang memperincikan ‘fantasi yang luar biasa’.

Bagi mereka yang bergelut dengan ketagihan seks atau lucah, Cik Rygier berkata memahami kecacatan watak dan gaya perhubungan anda sendiri adalah penting.

‘Anda perlu mengubati yang terluka, sayangi diri anda, fahami gaya keterikatan anda dan bahasa cinta untuk sembuh,’ katanya mengenai pelajaran yang diajarnya di bootcampnya.

‘Transformasi yang saya dapat untuk pelanggan adalah fenomenal,’ sambungnya.

‘Mereka pergi dari tempat “tiada sesiapa yang akan mencintai saya, saya tidak menarik” untuk berkahwin dan mempunyai bayi dalam tempoh setahun.’

Cik Rygier (kiri, bersama rakan) kini menjalankan bootcamp untuk membantu pelanggan berubah daripada 'trauma kepada pesanan' supaya mereka boleh membentuk hubungan yang sihat dan hormat-menghormati

Cik Rygier (kiri, bersama rakan) kini menjalankan bootcamp untuk membantu pelanggan berubah daripada ‘trauma kepada pesanan’ supaya mereka boleh membentuk hubungan yang sihat dan hormat-menghormatiWe would love to thank the author of this short article for this outstanding web content

Penagih seks yang tidur dengan 700 lelaki mendedahkan malam dia jatuh ke dasar


You can find our social media profiles , as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/