Pendedahan album kejutan Taylor Swift juga mengejutkan pengeluar VMA

Pengumuman album Taylor Swift di Anugerah Muzik Video MTV 2022 adalah “…Sedia Untuk Itu?”: satu kejutan.

Pengeluar VMAs Bruce Gillmer dan Jesse Ignjatovic berkata “semua bintang sejajar” pada rancangan anugerah tahun ini dan — seterusnya — meningkatkan penilaian, Papan iklan dilaporkan pada hari Selasa.

Sebahagian daripada kredit, katanya, diberikan kepada Swift, yang “mahu datang. Dia tidak keluar di khalayak ramai selama berbulan-bulan dan berbulan-bulan,” tambah Gillmer.

“Peminatnya sangat kuat sehinggakan hanya kemunculannya memberi semangat kepada persembahan kami. Bukan sahaja dia muncul, dia menang dan dia menang besar. Dia juga memilih pentas kami untuk mengumumkan rekod baharunya, yang memberikan kami peningkatan besar daripada persembahan itu,” dedah Gillmer, sambil menambah bahawa penyanyi dan majlis itu “mempunyai sejarah panjang bersama, sejarah yang sangat berjaya, dan terdapat cinta bersama. dan hormat.”

Mengenai pendedahan album: “Itu tidak dirancang. Kami diberkati untuk memilikinya.”

The Post telah menghubungi wakil Swift untuk mendapatkan ulasan.

Muka depan album Taylor Swift “Midnights,” yang keluar 21 Okt.
Isntagram/taylorswift

Penyanyi “All Too Well” itu membuatkan peminat kecoh dengan pengumumannya semasa ucapan penerimaannya semasa menerima anugerah untuk Video Tahun Ini — yang kebetulan merupakan anugerah terakhir pada malam itu.

“Saya fikir ia mungkin masa yang menyeronokkan untuk memberitahu anda bahawa album baharu saya akan dikeluarkan pada 21 Oktober,” dedahnya, yang mana peminat segera menyusunnya sebagai hari lahir bekas Kanye West, Kim Kardashian.

“Saya akan memberitahu anda lebih banyak pada tengah malam,” dia kemudian mengusik, kemudian menuju ke media sosial untuk mengumumkan tajuk yang sesuai untuk projeknya yang akan datang: “Midnights.”

Penyanyi “Shake It Off” mempunyai sejarah yang panjang dengan VMA. Kanye West menghina ucapan penerimaannya pada majlis 2009, mencetuskan perbalahan lagi. Setahun kemudian, dia kembali ke pentas VMA untuk membuat persembahan “Tidak bersalah” — yang ditulis mengenai kejadian Barat.

Taylor Swift mengangkat Moon Personnya di MTV VMA 2022.
Taylor Swift mengangkat Moon Personnya di MTV VMA 2022.
Gambar Doug Peters/PA/INSTARimag

Pada tahun 2015, dia muncul dengan “skuad” beliau yang terkenal daripada rakan-rakan untuk menerima “Video Tahun Ini” untuk “Darah Buruk.” Dia juga memerah daging lembunya bersama Nicki Minaj malam itu, menyertai penyanyi rap “Super Bass” untuk persembahan “The Night is Still Young.” Dia juga memberikan West dengan Anugerah Video Vanguard.

Pada tahun 2017, tonggak utama VMA menggunakan rancangan anugerah untuk tayangan perdana video “Look What You Made Me Do” beliaudan melakukan medley hits semasa persembahan 2019.

Penerbit juga mendedahkan bahawa mereka bertarung dengan baik untuk mendapatkan persembahan jauh daripada Harry Styles di rancangannya Madison Square Garden — sebahagian daripada residensi 15 hari di sana — tetapi itu tidak berlaku.

Walau bagaimanapun, mereka kredit Penampilan Fergie yang mengejutkan dengan Jack Harlow semasa persembahan pembukaan rancangan itu dengan memastikan penonton semua demografi terpikat dengan rancangan itu.

Taylor Swift tiba di 2022 MTV VMA di Prudential Center pada 28 Ogos di Newark, NJ.
Taylor Swift mencecah permaidani hitam di MTV VMA 2022.
WireImage

“Satu lagi angin yang baik yang kami dapat adalah mengenai Fergie. Dia berada di rumah di California dan sudah lama tidak berada di pentas kami atau mana-mana pentas,” jelas Gillmer.

“Fergie mengesahkan dua hari sebelum ini; dilatih pada saat-saat akhir. Dia jelas hanya seorang profesional,” kata Ignjatovic.

“Menyelaraskan keseluruhan persembahan itu, kami perlu mendapat sokongan yang besar daripada labelnya, Atlantic Records, daripada pengurusnya dan walaupun dengan semua itu ia adalah satu usaha yang panjang. Itu berlaku pada jam ke-11 menyebabkan semua bintang sejajar. Hampir setiap detik besar dalam persembahan itu mungkin berlaku sama ada,” tambah Gillmer.

“Kami tidak akan jujur ​​jika kami tidak memberitahu anda bahawa kami mempunyai banyak keberuntungan, banyak keberkatan, banyak tuah juga dari segi masa dan perkara-perkara yang tersusun,” kata Gillmer kepada Billboard mengenai kejayaan malam.

The angka awal Nielsen untuk VMA, pra-tayangannya dan dua tayangan semula dalam siaran mendedahkan bahawa kedua-dua TV dan penarafan penggunaan merentas platform meningkat daripada rancangan tahun lepas.

Mengikut angka, 3.9 juta penonton menonton untuk menonton perayaan hari Ahad merentas 12 saluran kabel Paramount Global dan rangkaian penyiaran The CW — iaitu peningkatan 3% daripada pengaturcaraan 2021, yang menarik 3.7 juta penonton.

We want to give thanks to the writer of this write-up for this outstanding content

Pendedahan album kejutan Taylor Swift juga mengejutkan pengeluar VMA


Explore our social media profiles and other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/