Penerbit Oscars Tidak Mahu Will Smith Dibuang Fizikal Selepas Tampar

Will Packer, penerbit utama siaran Oscars yang mengalami pergolakan selepas pelakon Will Smith naik ke atas pentas dan menampar pelawak Chris Rock, berkata pada hari Jumaat bahawa selepas Encik Smith diminta meninggalkan majlis itu, dia menggesa kepimpinan Akademi tidak untuk “mengeluarkan” dia dari teater di tengah-tengah siaran langsung.

Encik Packer berkata dia telah mengetahui daripada penerbit bersamanya, Shayla Cowan, bahawa terdapat perbincangan mengenai rancangan untuk “membuang” Encik Smith secara fizikal dari tempat itu. Jadi dia berkata dia segera mendekati pegawai akademi dan memberitahu mereka bahawa dia percaya Encik Rock tidak mahu “memburukkan keadaan yang buruk.”

“Saya menyokong apa yang Rock mahukan pada masa itu, iaitu bukan untuk menyingkirkan Will Smith secara fizikal pada masa itu,” kata Encik Packer. “Kerana seperti yang kini telah dijelaskan kepada saya, itu adalah satu-satunya pilihan pada ketika itu. Telah dijelaskan kepada saya bahawa terdapat perbualan yang saya tidak sertai untuk meminta dia pergi secara sukarela.”

Encik Packer memberikan wawancara pertamanya sejak siaran Ahad kepada “Good Morning America” ​​di ABC, rangkaian yang turut menyiarkan Oscar. Dalam temu bual itu, Encik Packer berkata bahawa jenaka Encik Rock tentang Rambut Jada Pinkett Smith adalah “penggayaan bebas” tanpa skrip.

“Dia tidak memberitahu salah satu jenaka yang dirancang,” katanya tentang Encik Rock.

Encik Packer berkata, seperti kebanyakan penonton di rumah, dia pada asalnya menganggap tamparan itu mungkin sebahagian daripada komedi yang tidak dirancang, dan dia tidak pasti sepenuhnya sehinggalah dia bercakap dengan Encik Rock di belakang pentas bahawa Encik Smith sebenarnya telah memukul. pelawak.

“Saya baru sahaja menerima pukulan daripada Muhammad Ali,” Encik Packer teringat Encik Rock memberitahunya.

Encik Packer berkata bahawa Encik Smith menghulurkan tangan dan meminta maaf kepadanya pada pagi selepas Oscar. Dan dia memuji En. Rock kerana bersikap tenang. “Chris menjaga kepalanya apabila semua orang kehilangan mereka,” katanya.

“Saya tidak pernah berasa begitu hancur dengan segera,” kata Encik Packer mengenai kejadian itu.

Ditanya sama ada, selepas mendengar ucapan penerimaan Encik Smith, dia berharap pelakon itu meninggalkan majlis itu, Encik Packer berkata bahawa dia melakukannya, sambil menyatakan bahawa Encik Smith tidak menggunakan ucapannya untuk menyatakan kekesalan sebenar dan meminta maaf kepada Encik Rock.

“Jika dia tidak akan memberikan ucapan itu yang menjadikannya benar-benar lebih baik, maka ya, ya,” kata Encik Packer apabila ditanya sama ada dia berharap Encik Smith meninggalkan majlis itu. “Oleh kerana sekarang anda tidak mempunyai optik seseorang yang melakukan perbuatan ini, tidak memahaminya dari segi ucapan penerimaan pendamai pada saat itu, yang kemudiannya terus berada di dalam bilik.”

Encik Smith tidak meminta maaf kepada Encik Rock sehingga petang Isninselepas Akademi Seni dan Sains Filem, yang mentadbir anugerah itu, telah mengecam tindakannya dan membuka siasatan berhubung kejadian itu.

Komen Encik Packer datang selepas beberapa hari soalan mengenai mengapa Encik Smith seolah-olah tidak menghadapi kesan untuk menyerang seorang penyampai di televisyen secara langsung.

The kata akademi dalam satu kenyataan awal minggu ini bahawa Encik Smith telah diminta meninggalkan majlis anugerah berikutan tamparan itu, tetapi telah kekal. Kemudian beberapa penerbitan mempersoalkan akaun itu, memetik sumber tanpa nama, dan melaporkan bahawa Encik Packer telah mencadangkan dia tinggal. Wakil Encik Smith dan Encik Rock tidak mengulas secara terbuka mengenai perkara itu.

Tidak lama selepas majlis itu berakhir Ahad, Jabatan Polis Los Angeles mengeluarkan kenyataan yang mengatakan bahawa orang yang telah ditampar telah “enggan membuat laporan polis.”

Dalam temu bual itu, Encik Packer menerangkan ingatannya tentang penglibatan penguatkuasa undang-undang.

“Mereka berkata, ini adalah bateri, kami akan pergi mendapatkannya,” kata Encik Packer dalam temu bual itu. “Kami bersedia untuk mendapatkannya sekarang. Anda boleh menekan caj. Kita boleh tangkap dia.”

“Chris sangat menolak pilihan itu,” En. Packer menyambung. “Dia seperti, ‘Tidak, saya baik-baik saja.’ Dia seperti, ‘Tidak, tidak, tidak.’”

Kedua-dua pada malam Ahad dan dalam wawancara seterusnya minggu ini, polis Los Angeles telah mengekalkannya Tamparan Encik Smith layak sebagai bateri salah laku di bawah undang-undang California — dan bahawa sebagai salah laku, pegawai tidak boleh mengambil tindakan melainkan mangsa dalam kes itu memfailkan tuduhan, yang tidak dilakukan oleh Encik Rock.

Dalam temu bual pada hari Khamis, Timbalan Ketua Blake Chow, dari Biro Barat Jabatan Polis Los Angeles, menggambarkan peranan jabatan itu dalam istilah yang kurang dramatik. Di Oscars, pegawai polis bertanggungjawab terutamanya untuk membuat rondaan di luar Teater Dolby dan Akademi mengupah syarikat keselamatan untuk menangani isu di dalam bangunan, katanya.

Pada hari Ahad, seorang kapten polis ditempatkan di belakang pentas sebagai penghubung, kata timbalan ketua. Kapten polis di dalam tidak memerhatikan tamparan itu sendiri; tetapi dia segera menyedarinya, timbalan ketua menambah. Kapten polis menghubungi wakil Encik Rock sejurus selepas pelawak itu selesai menyampaikan anugerah dan telah kembali ke belakang pentas bersama pasukannya, kata Timbalan Ketua Chow.

Wakil itu menyampaikan “kehendak Chris Rock” bahawa dia tidak mahu membuat dakwaan atau membuat laporan polis, kata timbalan ketua. “Dia tidak mahu berbuat apa-apa.”

Jabatan polis tidak diminta untuk mengiringi Encik Smith keluar dari tempat itu, dan walaupun polis telah diminta berbuat demikian, permintaan sedemikian tidak akan termasuk dalam bidang kuasa jabatan itu, kata timbalan ketua itu.

Detektif membuat susulan pada hari Isnin dengan wakil Encik Rock untuk memastikan bahawa dia masih tidak mahu mengambil tindakan. Beliau menegaskan bahawa beliau tidak melakukannya, kata timbalan ketua.

Encik Rock buat komen awam pertamanya mengenai kejadian pada hari Rabu di sebuah rancangan komedi di Boston. “Saya masih memproses apa yang berlaku,” kata Encik Rock, sambil berjanji untuk membincangkan episod itu dengan lebih mendalam kemudian. “Ia akan menjadi serius, ia akan menjadi lucu, tetapi saya suka – saya akan memberitahu beberapa jenaka.”

Akademi itu berkata pada hari Rabu bahawa ia telah memulakan prosiding tatatertib terhadap Encik Smith “atas pelanggaran piawaian kelakuan akademi, termasuk hubungan fizikal yang tidak sesuai, tingkah laku kasar atau mengancam, dan menjejaskan integriti akademi.” Ia berkata bahawa Encik Smith akan diberi peluang untuk menjawab dan bahawa pada mesyuarat lembaga pengarahnya yang seterusnya, pada 18 April, ia “mungkin mengambil sebarang tindakan tatatertib, yang mungkin termasuk penggantungan, pemecatan atau sekatan lain.”

We want to say thanks to the author of this short article for this outstanding web content

Penerbit Oscars Tidak Mahu Will Smith Dibuang Fizikal Selepas Tampar


Take a look at our social media accounts along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/