Pengendali Chelsea Cadangkan Cara-cara Baru untuk Lelaki Mengalami Sejauh Mana Pemansuhan Roe lwn Wade (Video)

Jimmy Kimmel cuti pada percutian musim panas tahunannya dan hos jemputan akan menggantikannya. Minggu ini ialah Chelsea Handler, yang selain seorang feminis Hollywood yang terkenal turut menjadi hos pada episod pertama “Jimmy Kimmel Live” yang dirakam selepas pemansuhan Roe v Wade yang diputuskan oleh Mahkamah Agung minoritarian pada hari Jumaat.

Sememangnya Handler bercakap tentang itu, banyak, dan hampir ke penghujungnya muncul beberapa cara yang agak lucu dan novel lelaki boleh dipaksa untuk mengalami perkara yang mengerikan yang akan dilawati pada wanita.

Tetapi pertama, Handler bergurau pada lompatan bahawa “Saya akan berada di sini sepanjang minggu – atau sekurang-kurangnya sehingga Republikan melarang wanita bercakap,” dan bahawa “Jimmy tidak aktif sekarang melakukan apa sahaja yang dia mahu dengan tubuhnya. .”

Baca Juga:
James Corden Bercakap Tentang “Kebencian dan Kemarahannya yang Terlalu Besar’ Atas Penamatan Hak Pengguguran di Amerika (Video)

Handler menurunkan beberapa poster kegemarannya daripada protes besar-besaran di seluruh negara yang tercetus pada hujung minggu — seperti “Anda tidak suka memakai topeng, bayangkan dipaksa untuk mempunyai bayi” — dan menyatakan bagaimana keputusan ini hanya memecahbelahkan lagi rakyat Amerika. .

Dia juga menyatakan berapa ramai wanita yang memadamkan aplikasi penjejakan haid disebabkan oleh ketakutan yang sangat wajar data pada aplikasi tersebut boleh digunakan oleh pihak berkuasa di negeri merah untuk mendakwa wanita yang disyaki telah melakukan pengguguran. Dan kemudian bergurau dia memadamkan miliknya “kebanyakannya, kerana saya menjelang menopaus.”

“Keputusan hari Jumaat telah menjadikan saya penyokong kuat kaedah tarik diri – iaitu apabila anda menarik Clarence Thomas keluar dari Mahkamah Agung,” Handler meneruskan, sambil menyatakan bahawa Thomas juga mahu memusnahkan hak untuk kontraseptif dan perkahwinan sejenis.

Dia juga mengingatkan orang ramai bahawa isteri Thomas terlibat rapat dalam cubaan rampasan kuasa Donald Trump. “Betul. Dia bekerja di belakang tabir untuk membatalkan pilihan raya demokratik. Bukankah begitu indah apabila dua orang yang menjijikkan dan mengerikan bertemu antara satu sama lain? Mereka adalah penyalahgunaan kuasa pasangan yang muktamad,” Handler berseloroh.

Baca Juga:
Mahkamah Agung dan Penamatan Pengguguran: Apabila Anda Sangat Marah Anda Kebas

Seterusnya, Handler menyatakan bagaimana “tiga daripada hakim yang mengundi untuk membatalkan keputusan telah dilantik oleh seorang lelaki dengan lebih sedozen dakwaan serangan seksual, yang kehilangan undi popular dua kali, telah didakwa dua kali, dan cuba rampasan kuasa kerana dia agak gemuk. sayang kalah.”

Kemudian Handler mengejek respons yang telah diejek secara meluas oleh Speaker Dewan Rakyat Nancy Pelosi minggu lepas. “Pelosi membalas keputusan itu pada hari Jumaat dengan melakukan perkara paling radikal yang boleh dilakukan oleh Speaker Dewan: dia membaca puisi.”

“Sajak yang turut dibacanya selepas pemberontakan. Itu dipanggil Whoopsodoodle, Nancy. Kami menghadapi pemulangan terbesar hak Amerika dalam satu abad dan dia sedang mencari di gmailnya untuk ‘sajak yang sentiasa membetulkan segala-galanya,’” kata Handler.

Pengendali kemudian menyenaraikan beberapa cara dasar Republikan secara langsung bercanggah dengan konsep “pro-life,”

“Penjagaan kesihatan sejagat: Itu pro-kehidupan. Mengehadkan senjata: Itu juga pro-kehidupan. Melawan perubahan iklim: Itu juga pro-kehidupan. Mendengarkan doktor semasa pandemik: Pro-life. Tidak memaksa wanita bersalin seperti ternakan: Pro-life,: Handler berkata, bercakap langsung kepada ketua GOP House Kevin McCarthy.

Baca Juga:
Howard Kurtz dari Fox News Memohon Maaf atas Tweet Gaffe-Heavy Mengenai Hos Berita Kabel Bukan Putih

“Tetapi parti kamu menentang semua perkara itu. Memanggil Republikan pro-kehidupan adalah seperti memanggil OJ Simpson Pro-Isteri.

Selepas itu, Handler bercakap tentang bagaimana Texas telah mengisytiharkan hari Roe dibatalkan sebagai cuti negeri. “Setakat ini hari Roe v Wade tidak mempunyai nama tetapi, hanya meludah di sini, saya mempunyai beberapa idea,” katanya.

“Hari Pekerja Paksa. Hak Wanita Kebangsaan Adalah Bulan Sejarah. Hantarkan Bayi Anda di Hari Kerja. Misogyneaster. Spawn-ukah. Faraj Unequalnox. Hari Pelabuhan Gadis. Dan kemudian Bungkus D Anda dan Sumbat Dalam Hari A–hole Anda Sendiri,” dia bergurau.

Kemudian Handler mengejek Rudy Giuliani, yang merengek hujung minggu ini bahawa dia telah diserang oleh seorang liberal, hanya untuk video membuktikan tiada apa-apa yang berlaku.

“Mangsa sebenar hujung minggu ini ialah boo saya, Rudy Giuliani. Adakah anda melihat apa yang berlaku kepada bayi saya? Rudy berada di Kedai Rite di Pulau Staten melakukan acara kempen untuk anaknya apabila dia didatangi oleh seorang pekerja yang kecewa dengan keputusan itu. Nasib baik, dia hidup untuk bercerita berulang kali,” katanya.

“Jadi itu versi Rudy. Dan sekarang, mari kita lihat rakaman kamera keselamatan kejadian itu. Inilah yang sebenarnya berlaku.” Handler kemudian memainkan video yang membuktikan bahawa Giuliani secara lucu telah menyalahgambarkan apa yang berlaku.

Baca Juga:
‘The View’: Hos Anti-Pengguguran Sunny Hostin Tidak Percaya pada ‘Sebarang Pengecualian,’ Termasuk Sumbang Mahram

“Itu bukan satu tamparan. Zakar Rudy dipukul lebih kuat di Borat,” kata Handler, merujuk detik yang tidak terkenal itu daripada “Borat 2” yang kami pasti anda tidak lupa.

Kemudian Handler membuat idea tentang bagaimana kesakitan kematian Roe lwn Wade boleh disebarkan kepada lelaki sedikit.

“Wanita bosan kerana badan kita diundang oleh lelaki yang tidak pernah mempunyai rahim, tidak pernah mengandung bayi cukup bulan, dan tidak pernah menyusukan anak walaupun anak kobis. Jadi saya fikir, saya fikir saya akan mencadangkan beberapa undang-undang untuk menggubal badan lelaki. Lihat bagaimana mereka menyukainya. Adakah bunyi itu bagus?” dia berkata.

Berikut adalah cadangan beliau:

“Mulai sekarang: Tiada lagi vasektomi. Jika anda ingin berhenti melahirkan anak, ikatlah zakar anda. Dan jika anda tidak boleh mengikat zakar anda dalam satu simpulan, anda bukan lelaki sejati.”

“Jika anda hamil seorang wanita, anda perlu memakai lintah pada skrotum anda sehingga sembilan bulan dan kemudian menyusukannya.”

“Setiap kali anda melancap, anda perlu mengadakan pengebumian untuk Kleenex anda.”

Baca Juga:
Mary Mara, Pelakon ‘ER’ dan ‘Law and Order’, Meninggal Dunia Dalam Kemungkinan Lemas pada 61

“Setiap lelaki kini mesti bercakap dengan kaunselor terlatih sebelum mereka dibenarkan untuk mengembangkan patch jiwa, juga dikenali sebagai penyelamat rasa. Sama ada cara, menjijikkan.”

“Saiz zakar anda kini akan tertera pada lesen memandu anda. Mereka akan mengukurnya di dalam bilik beku di belakang DMV.”

“Jika anda seorang senator Texas yang secara tidak sengaja suka lucah di Twitteranda mesti menjalani ultrasound pelvis untuk membuktikan bahawa anda tidak ejakulasi.”

“Setiap kali lelaki meminta wanita tersenyum, dia kehilangan tiga gigi.”

“Lelaki kini perlu mendapatkan waxing lubang punggung dua bulanan – hanya untuk keseronokan.”

“Dan akhir sekali, lelaki kulit putih tidak boleh mengundi untuk seratus lima puluh tahun akan datang.”

Tonton keseluruhan monolog di atas.

We want to say thanks to the author of this article for this awesome content

Pengendali Chelsea Cadangkan Cara-cara Baru untuk Lelaki Mengalami Sejauh Mana Pemansuhan Roe lwn Wade (Video)


Check out our social media profiles , as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/