Penggambaran ‘Chicago Fire’ adalah ‘tidak boleh dipercayai,’ pengarah rumah pengebumian berkata kebakaran sebenar berhampiran menjadikan adegan ‘huru-hara’

BARUAnda kini boleh mendengar artikel Fox News!

Tembakan berhampiran a “Chicago Fire” set pengeluaran hanyalah sebahagian daripada adegan “luar biasa” yang berlaku pada hari Rabu di hadapan Rumah Pengebumian AA Rayner & Sons. Kebakaran sebenar berlaku di jalan, menyebabkan kekeliruan di kalangan penduduk yang menganggap pelakon itu adalah anggota bomba sebenar yang memilih untuk tidak bertindak balas terhadap kebakaran itu.

Charles Childs Jr., pengarah rumah pengebumian di mana rancangan NBC sedang menjalani penggambaran, secara eksklusif memberitahu Fox News Digital bahawa sejurus sebelum suspek melepaskan tembakan berhampiran set, pelakon telah berlatih memadamkan api sebenar sementara insiden berasingan dilaporkan di bawah blok.

Hampir sejurus kebakaran sebenar dilaporkan, pihak berkuasa bertindak balas ke tempat kejadian sejurus selepas 1:45 petang apabila seorang “pesalah yang tidak dikenali, bersenjatakan pistol ditembak sekumpulan orang berdiri di blok 5900 W. Madison Street” berhampiran kawasan Oak Park di bandar itu, menurut Jabatan Polis Chicago.

Childs Jr. menjelaskan keseluruhan senario adalah “huru-hara” kerana jiran-jiran bingung mengapa berpuluh-puluh anggota bomba yang diandaikan di tempatnya tidak bertindak balas terhadap kebakaran di jalan, tanpa mereka sedar bahawa orang yang mereka perhatikan telah memadamkan kebakaran. tidak dilatih sebagai responden pertama, tetapi sebenarnya adalah pelakon.

‘CHICAGO FIRE’ MENGHENTIKAN PENGELUARAN SELEPAS PENGELUARAN BERDEKATAN DENGAN SET DI TAMAN OAK, POLIS SAHKAN PENEMBAK ‘LARIAN SCENE’

“Chicago Fire” sedang menjalani penggambaran apabila tembakan berlaku berhampiran, selain kebakaran sebenar yang berlaku di blok itu, menurut pengarah rumah pengebumian Charles Childs, Jr.
(Adrian S. Burrows)

“Kami mendapat penghormatan kerana dipilih untuk berada dalam episod ‘Chicago Fire,’ dan kru berdiri di luar apabila tiba-tiba mereka bersiap sedia untuk melakukan penggambaran,” jelas Childs Jr. mengenai adegan umum di Rumah Pengebumian AA Rayner & Sons di Jalan Madison.

“Pertama, kebakaran berlaku di blok bersebelahan di 1500 West Madison. Kemudian, Jabatan Bomba Chicago (CFD) bertindak balas terhadap perkara itu, dan sementara Jabatan Bomba Chicago bertindak balas, bintang dan krew televisyen ‘Chicago Fire’ hanya satu blok jauhnya supaya orang ramai melihat pelakon dan ingin tahu mengapa mereka tidak bertindak balas terhadap kebakaran sebenar.”

POLIS CHICAGO AKAN MENGALINGKAN BEBERAPA POLIS DARI KEJIRANAN UNTUK MELINDUNGI SET FILEM: LAPORAN

Charles berkata kekeliruan itu mungkin menjadi jalan cerita untuk buku laris kerana orang ramai bergegas memohon bantuan daripada pelakon, dengan mengandaikan mereka adalah responden pertama yang langsung tidak bertindak balas.

“Di rumah pengebumian, ia hanya membuat percaya, dan pelakon hanya melakukan kerja mereka,” katanya. “Jadi semasa semua ini berlaku, ada orang bodoh menggunakan senjata api dan menembak orang. Kami tidak tahu siapa yang menjadi sasaran. Kami tidak tahu siapa penyerang itu.”

The "Api Chicago" (dilihat dalam musim 10) penggambaran berlaku berhampiran rumah pengebumian di mana rancangan NBC sedang menjalani penggambaran pada hari Rabu

Penggambaran “Chicago Fire” (dilihat dalam musim 10) berlaku berhampiran rumah pengebumian tempat rancangan NBC sedang menjalani penggambaran pada hari Rabu
(Adrian S. Burrows)

Walaupun “tiada sesiapa yang dilanggar,” suspek melarikan diri dari tempat kejadian dengan “SUV berwarna gelap” dan detektif CPD sedang menyiasat tembakan itu.

“Ia huru-hara kerana semua aktiviti ini berjalan pada masa yang sama,” kata Childs Jr. “Mengapa seseorang melakukan itu? Ada kehadiran polis. Ada pengawal keselamatan yang hadir. Ia hanya satu situasi yang sukar dipercayai.”

Dia menambah, “Ia adalah salah satu hari itu. Anda tidak boleh menulis ini dalam novel.”

KLIK DI SINI UNTUK MENDAFTAR UNTUK NEWSLETTER HIBURAN

"Api Chicago" sedang menjalani penggambaran di AA Rayner & Rumah Pengebumian Anak di Oak Park. Taylor Kinney membintangi sebagai Lt. Kelly Severide dalam rancangan NBC yang popular.

“Chicago Fire” telah menjalani penggambaran di AA Rayner & Rumah Pengebumian Anak di Oak Park. Taylor Kinney membintangi sebagai Lt. Kelly Severide dalam rancangan NBC yang popular.
(Adrian S. Burrows)

Childs Jr. membuat spekulasi kira-kira 70 orang berada di berdekatan dengan rumah pengebumiannya atau di tempat kejadian, dan seseorang mungkin cedera parah.

“Seseorang mungkin terbunuh, ditembak secara tidak sengaja,” katanya. “Kami tidak tahu apa yang ada dalam fikiran orang ini. Kami tidak faham,” katanya.

Beberapa anggota keselamatan berada di tempat kejadian drama Dick Wolf, yang dibintangi Jesse Spencer, Kara Killmer, David Eigenberg, dan bekas tunang Lady Gaga, Taylor Kinney.

"Api Chicago" pelakon selamat selepas penggambaran berhampiran set produksi pada hari Rabu (gambar dalam Musim 10).

Pelakon “Chicago Fire” selamat selepas penggambaran berhampiran set produksi pada hari Rabu (gambar dalam Musim 10).
(Adrian S. Burrows)

Di antara bunyi siren yang berbunyi dari responden kepada kebakaran di jalan dan isyarat polis, Childs Jr. berkata semuanya “sangat huru-hara” dan “mengelirukan.”

KLIK DI SINI UNTUK MENDAPATKAN APP BERITA FOX

“Kita boleh berdoa agar tiada sesiapa yang cedera,” katanya. “Saya tidak pasti berapa ramai mangsa yang kehilangan tempat tinggal kerana kebakaran itu.”

Dia menambah, “Kami semua bersyukur kerana tiada siapa yang cedera di sini.”

We wish to say thanks to the author of this article for this remarkable web content

Penggambaran ‘Chicago Fire’ adalah ‘tidak boleh dipercayai,’ pengarah rumah pengebumian berkata kebakaran sebenar berhampiran menjadikan adegan ‘huru-hara’


Explore our social media accounts as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/