Penulis ‘Grey’s Anatomy’ Mengambil Cuti Dari Drama Perubatan ABC

Bertempur Anatomi kelabu penulis Elisabeth Finch telah mengambil cuti peribadi dari drama perubatan ABC sebagai sumber memberitahu Wartawan Hollywood bahawa dia tidak lagi disiasat oleh Disney berikutan kebimbangan bahawa unsur-unsur perjalanan peribadinya – sebahagian daripadanya dia tulis dalam rancangan Shonda Rhimes – didakwa direka-reka.

“Saya akan sentiasa kekal sebagai salah seorang Anatomi kelabupeminat terbesar. Saya menyukai rancangan itu dari hari pertama dan mendapat penghormatan untuk menulis untuknya sejak musim 11. Saat paling membanggakan dalam kerjaya saya ialah menonton mangsa rogol menerima episod ‘Senyap Sepanjang Tahun Ini.’ Anatomi kelabu adalah satu keluarga yang berjiwa besar dan cemerlang. Walaupun sukar untuk mengambil sedikit masa sekarang, saya tahu adalah lebih penting untuk memberi tumpuan kepada keluarga saya sendiri dan kesihatan saya. Saya amat berterima kasih kepada Disney, ABC, dan Shondaland kerana membenarkan saya berbuat demikian dan menyokong saya melalui masa yang sukar ini,” kata Finch dalam satu kenyataan kepada THR.

Sumber menyatakan Disney berminat untuk menyiasat Finch dan, selepas keputusannya untuk bercuti Kelabu, menggantung sebarang jenis siasatan terhadap dakwaan bahawa butiran peribadi seperti serangannya dengan kanser dan isu berkaitan perubatan lain mungkin direka-reka. Siasatan rasmi, kata sumber lain, tidak pernah dilancarkan secara rasmi kerana Disney dikatakan telah meminta Finch memberikan nota doktor dan kebenaran untuk doktornya bercakap dengan pengarah perubatan syarikat itu. Penulis menolak dan sebaliknya memilih untuk mengambil cuti peribadi daripada siri itu. Disney memberikan cuti itu. Rekod perubatan Finch dilindungi di bawah undang-undang privasi pesakit yang termasuk dalam Akta HIPPA.

Anatomi kelabu masih dalam pengeluaran pada musim semasa. Tidak jelas berapa minggu lagi ruang penulis tinggal sebelum menamatkan musimnya. Drama ABC juga, seperti siaran dan rancangan kabel lain, secara tradisinya mempunyai penulis di set untuk menghasilkan episod mereka sendiri. Siri ini telah pun diperbaharui untuk musim ke-19. Arus Finch Kelabu perjanjian termasuk pilihan bersama untuk kembali untuk musim 19. Sumber mengatakan Finch tidak dijangka akan kembali ke siri ini. Finch pada hari Rabu disiarkan imej dengan dia Kelabu rakan sekerja dari salah satu episodnya di akaun Instagramnya yang disahkan dengan kapsyen “keluarga”.

Satu daripada Anatomi kelabuPenulis yang paling vokal, Finch ialah diletakkan pada cuti pentadbiran 17 Mac ketika jabatan undang-undang dan sumber manusia Disney menjalankan siasatan untuk menentukan sama ada elemen termasuk Finch diagnosis kanser dan pengguguran semasa menjalani kemoterapi, antara subjek lain, adalah tidak tepat.

Wakil untuk Disney, yang ABC Signature menghasilkan Kelabumenolak komen.

“Cik. Finch tidak akan mendedahkan perkara kesihatan peribadinya. Begitu juga, dia tidak akan bercakap tentang perceraiannya yang belum selesai dengan isterinya yang terasing, Jennifer Beyer, atau mengulas sebarang kenyataan yang mungkin telah dibuat oleh Cik Beyer kepada pihak ketiga mengenai Cik Finch,” peguam Finch, Andrew Brettler, dari Lavely & Singer, berkata dalam satu kenyataan kepada THR pada masa itu. Perwakilan untuk Shondaland sebelum ini mengeluarkan kenyataan berikut: “Hanya Elisabeth boleh bercakap dengan kisah peribadinya.”

Finch pernah menjadi penulis Kelabu selama bertahun-tahun dan telah menulis beberapa episod siri ini untuk bekas pelakon persembahan Rhimes dan pelakon persembahan semasa Krista Vernoff. Selama bertahun-tahun, Finch telah memperincikan perjuangan peribadinya dalam esei untuk penerbitan termasuk dia, Shondaland.com dan THR, sambil melakukan beberapa pusingan akhbar untuk episod yang didakwa berdasarkan dia pengalaman sendiri.

Keraguan terhadap kesahihan butiran peribadi Finch timbul selepas penulis memetik kecemasan keluarga dan pergi Anatomi kelabu ruang penulis untuk menanganinya, kata pelbagai sumber. Apabila rakan sekerja menelefon isteri Finch, Jennifer Beyer, persamaan dengan cerita Finch memberitahu rakan sekerjanya sepadan dengan cerita Beyer sendiri. Beyer membangkitkan kebimbangan dengan eksekutif Disney dan Shondaland, menyebabkan Finch diletakkan dalam cuti pentadbiran. Finch dan Beyer kini dikatakan akan melalui “perceraian yang teruk,” seperti yang diterangkan oleh satu sumber.

Berbilang rakan sekerja industri yang telah mesra dengan Finch selama bertahun-tahun sebelum ini memberitahu THR bahawa mereka terkejut dengan khabar angin yang mengelilingi penulis yang mempunyai hubungan baik dan tidak lagi tahu apa yang perlu dipercayai, memetik kekurangan “senjata rokok” yang membuktikan dia tidak jujur. “Anda percaya wanita miskin ini telah melalui perkara yang mengerikan ini dan anda mahu menyokongnya,” kata salah seorang rakan Finch yang sudah lama bersekutu.

Sebagai tambahan kepada Anatomi kelabukredit penulisan Finch termasuk Diari Pontianak dan Keturunan yang sebenarnya.

Wakil untuk Beyer tidak dapat dihubungi untuk mendapatkan ulasan.We want to give thanks to the writer of this article for this amazing material

Penulis ‘Grey’s Anatomy’ Mengambil Cuti Dari Drama Perubatan ABC


Find here our social media accounts as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/