Penyanyi negara ditemui mati selepas dilaporkan hilang

Luke Bellpenyanyi desa yang terkenal dengan lagu “Ke mana Ya?” dan “The Bullfighter,” sudah mati. Dia berumur 32 tahun.

Bell ditemui mati di Tucson, Arizona, pada hari Jumaat, Jabatan Polis Tucson mengesahkan kepada USA TODAY dalam satu kenyataan Selasa. “Siasatan sedang dijalankan pada masa ini,” tambah polis. Tiada butiran lanjut didedahkan.

Artis Matt Kinman, kawan rapat Bell, mengesahkan kematian pemuzik itu Menyelamatkan Muzik Negara, yang merupakan orang pertama yang melaporkan berita itu. Menurut outlet itu, Bell dikatakan hilang pada 20 Ogos di Tucson.

USA TODAY telah menghubungi pejabat Pemeriksa Perubatan Pima County untuk butiran lanjut.

Dilahirkan di Lexington, Kentucky, pada 27 Januari 1990, Bell mendapat permulaan dalam industri muzik semasa bermain di bar tempatan semasa tahun kolejnya, menurut Saving Country Music. Dia dibesarkan di Cody, Wyoming, dan muziknya membawanya menghabiskan masa di Tennessee, Texas dan Louisiana.

Luke Bell, penyanyi desa yang terkenal dengan lagu "Ke mana Ya?" dan "The Bullfighter," sudah mati. Dia berumur 32 tahun.

Lagi:Bob LuPone yang dicalonkan Tony, abang kepada Patti LuPone yang membantu memulakan Teater MCC, meninggal dunia pada usia 76 tahun

Di Nashville, Tennessee, dia merakam album 2014nya “Don’t Mind If I Do,” yang dikeluarkannya di Bandcamp. Pada tahun 2016, dia mengeluarkan album bertajuk sendiri. Pada tahun 2021, Bell mengeluarkan lagu terbarunya “Jealous Guy.”

Menjelang persembahan di Stagecoach Country Music Festival 2016 di Indio, California, Bell bercakap kepada Los Angeles Times tentang kerjaya muziknya.We wish to give thanks to the writer of this article for this awesome content

Penyanyi negara ditemui mati selepas dilaporkan hilang


Discover our social media profiles , as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/