Pete Davidson Memandu Kereta Golf Kim Ke Rumah Scott Selepas Malam Kanak-kanak Lelaki “Liar” Mereka Mengilhamkan Lakaran “SNL”

Adakah terlalu janggal untuk menjadikan #Scete sesuatu?

Dalam tempoh enam bulan sejak Kim Kardashian mula berkencan dengan Pete Davidson, peminat telah menyedari a perubahan besar dalam bintang.

Pasangan baharu itu mengekalkan percintaan mereka dengan sangat sederhana malam temu janji di restoran tempatan dan juga pusat membeli-belah. Yang menyedihkan, ia datang hanya beberapa bulan selepas Kim bercakap tentang mahu “lebih kecil” dan gerak isyarat yang lebih bermakna dalam hubungan romantis berikutan kemewahan perkahwinannya dengan bekas suaminya Kanye West.

“Saya mahu seseorang di mana kita mempunyai perkara yang sama [TV] menunjukkan persamaan. Saya mahu seseorang yang mahu bersenam dengan saya. Ia adalah perkara kecil yang saya tidak ada,” katanya dalam episod akhir Mengikuti Kardashiansyang disiarkan pada Jun lalu.

“Saya mempunyai semua perkara besar. saya ada [everything] boros yang mungkin anda bayangkan,” tambahnya. “Dan tiada siapa yang akan melakukannya seperti itu [again]. Saya bersyukur dengan pengalaman itu, tetapi saya rasa saya sudah bersedia untuk pengalaman yang lebih kecil yang saya fikir akan sangat bermakna.”

Dan Pete nampaknya telah menyampaikan apa yang dia harapkan, dengan Kim kelihatan lebih gembira dan lebih santai berbanding sebelum ini dalam penampilan umum baru-baru ini.

Malah, dalam treler untuk siri TV baharu keluarganya yang akan datang, Orang Kardashianspening Kelihatan Kim tergelak kecil dan cuba bersikap malu selepas dia menerima mesej teks daripada Pete semasa awal hubungan mereka.

Dan apabila dia ditemu bual pada Rancangan Ellen DeGeneres bulan lepas, Kim tidak dapat berhenti tersenyum ketika dia membuka cerita tentang percintaan mereka – termasuk fakta bahawa Pete mempunyai beberapa tatu sebagai penghormatan kepadanya, serta “penjenamaan” namanya di dadanya.

Posturnya yang santai dan tindak balas yang ceria terhadap soalan Ellen malah mendorong hos untuk mengulas tentang perubahan ketara dalam tenaga Kim. “Saya melihat perubahan dalam diri anda, kemudahan kepada anda, sisi yang berbeza,” katanya.

Dan Kim mengakui bahawa dia mengambil masa tetapi akhirnya menemui kebahagiaannya sambil menjelaskan: “Saya fikir ia hanya dalam hidup, seperti, tidak kira apa pun, saya hanya fikir saya menggalakkan rakan saya dan orang yang saya sayangi untuk menjadi gembira. Dan saya pergi untuk itu.”

“Saya seperti, anda tahu apa? Saya berumur 40-an, seperti, persetan, lakukan sahaja. Cari kebahagiaan anda. Saya pergi untuk itu dan saya mengambil masa saya. Saya menemuinya dan ia berasa sangat baik,” tambah Kim. “Saya mahu berpegang pada itu selama-lamanya.”

Dan nampaknya Kim bukan satu-satunya yang mendapat manfaat daripada hubungannya dengan Pete, dengan itu juga asas persahabatan baharu dalam kalangan dalaman KarJenner.

Bulan lalu, ia telah mendedahkan bahawa Pete telah berkembang rapat kepada rakan keluarga Kardashian Scott Disick, yang pernah dating dengan kakak Kim, Kourtney Kardashian, dan merupakan bapa kepada tiga anaknya.

Pete juga menyertai Scott apabila dia menghadiri permainan besbol anaknya Reign, dan mereka kemudiannya menikmati “malam boyz” bersama dua rakan lain.

Scott sebelum ini berkongsi video yang dirakam oleh Pete pada malam itu ke cerita Instagramnya, yang menunjukkan Scott dan rakan-rakan lain nyenyak tidur manakala filem 1982 Raja Lawak dimainkan di latar belakang.

Dalam klip itu, Pete kelihatan tidak terkesan apabila dia memalingkan kamera kepada dirinya sendiri, dan Scott secara berseloroh menulis kapsyen media sosial itu dengan: “Malam Boyz adalah liar.”

Petang itu nampaknya memberi inspirasi kepada a Sabtu Malam Live sketsa yang disiarkan pada hujung minggu, dengan Pete kembali ke rancangan komedi buat kali pertama sejak Januari.

Lihat video ini di YouTube


youtube.com

Semasa ansuran hari Sabtu, Pete tampil dalam lagu yang menyindir “filem keldai panjang” dan membuat rujukan langsung kepada malam selesanya bersama Scott — dan betapa janggalnya dia seorang sahaja yang berjaga.

“Kami cuba menonton filem itu Haba semasa kami melepak di rumah saya / Tetapi hampir 20 minit anak lelaki saya terliur di atas sofa,” rap Pete dalam video itu.

Muzik itu kemudiannya terputus apabila Pete memecahkan dinding keempat dan memberi pandangan kepada kamera sambil bergurau: “Satu-satunya yang tidak tidur ialah lelaki pelik yang memilih filem itu.”

manakala Raja Lawak adalah kurang daripada dua jam, jadi tidak semestinya sesuai dengan tugas untuk “filem keldai panjang”, ia adalah salah satu kegemaran Petejadi tidak mungkin dia yang mencadangkannya pada malam lelaki.

Imej Dimitrios Kambouris / Getty untuk The Met Museum/Vogue

Tetapi mujurlah, pemilihannya yang diterima dengan teruk nampaknya tidak mempunyai kesan yang berpanjangan pada persaudaraan dia dan Scott, kerana Scott menyiarkan satu lagi cerita Instagram dengan Pete pada hari Ahad.

Dalam klip itu, Pete telah memandu kereta golf merah jambu yang dibeli oleh ibu Kim, Kris Jenner, untuk Krismas tahun lalu ke rumah Scott.

Scott mula membuat penggambaran apabila Pete masuk semula ke dalam troli setelah kelihatan menurunkan makanan.


Twitter: @davidsonupdate

“Senang bertemu dengan anda,” Scott menjerit pada komik dalam video itu. “Terima kasih kerana menghantar piza.”

Pete menjawab: “Oh, bila-bila masa, selamat malam, boleh?”

“Baiklah, berhati-hati,” kata Scott sebagai tindak balas, sebelum menambah “sayang Postmates,” menunjukkan bahawa Pete bekerja sebagai penghantar makanan.

Tidak perlu dikatakan, orang ramai tidak berpuas hati dengan persahabatan Scott dan Pete yang semakin meningkat, dan interaksi terkini menjadi topik perbualan hangat di Reddit.

“Saya suka mereka mempunyai hubungan, Scott memerlukan beberapa ikatan lelaki dalam keluarga dan saya yakin kedua-duanya adalah ancaman mutlak bersama-sama,” komen seorang pengguna.

Seorang lagi menunjukkan bahawa dua lelaki itu pernah ada pengalaman lampau yang serupa seperti yang mereka tulis: “Baiklah tetapi saya fikir saya sebenarnya sangat seronok melihat kedua-dua ini berinteraksi, dan saya fikir ia boleh menjadi perkara yang positif untuk mereka. Mereka boleh bercakap tentang terapi dan perjalanan pemulihan mereka!”

“Ini adalah bromance saya di sini!” orang lain tambah. Seorang lagi bergurau: “Ini adalah rancangan realiti yang saya akan tonton.”

Dan sementara kita semua jelas terharu melihat hubungan Kim dan Pete yang nampaknya bahagia dan sihat, saya harus mengakui bahawa saya sama-sama melabur dalam persahabatan Scott dan Pete dan hanya boleh berharap bahawa kita akan dilayan dengan lebih banyak gambaran tentangnya dalam masa hadapan.We would like to give thanks to the writer of this article for this outstanding web content

Pete Davidson Memandu Kereta Golf Kim Ke Rumah Scott Selepas Malam Kanak-kanak Lelaki “Liar” Mereka Mengilhamkan Lakaran “SNL”


You can find our social media profiles here as well as additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/