Pete Telah Bergambar Melepak Dengan Utara Kurang Dari Dua Bulan Selepas Kanye Bersumpah Dia “Tidak Akan Pernah Bertemu” Anak-Anaknya Dan Kim

Temu janji bermain Pete dengan North berlaku sejurus selepas Kim memberitahu tentang masa depan hubungan mereka, mendedahkan bahawa ia berasa baik untuk mencari “kedamaian.”

Hubungan Kim Kardashian dan Pete Davidson telah bergerak dari satu kekuatan ke satu kekuatan dalam beberapa bulan kebelakangan ini, dan kini kelihatan seolah-olah mereka baru sahaja mencapai satu lagi kejayaan besar.

Buat pertama kalinya, selepas hampir enam bulan berkenalan, Pete baru sahaja bergambar melepak dengan anak perempuan Kim yang berusia 8 tahun, North West — yang dia kongsi dengan bekas suaminya, Kanye West.

Rakaman video serba baharu yang diperolehi oleh TMZ menunjukkan Sabtu Malam Live bintang kelihatan santai semasa memandu kereta elektrik Moke merah jambu Kim, dengan North duduk di ribanya.

Kedua-duanya dilaporkan turut disertai oleh Kourtney Kardashian dan anak perempuan Scott Disick yang berusia 9 tahun, Penelope Disick, semasa mereka menaiki kereta untuk pelayaran santai di sekitar kawasan kejiranan berpagar Scott pada petang Ahad.

Ini menandakan kali pertama Pete bergambar dengan mana-mana anak Kim dan Kanye, dan pada masa ini masih dapat dilihat sama ada dia menghabiskan masa bersama mana-mana adik-beradik North: Saint, 6, Chicago, 4, dan Psalm, 2. .

Oleh itu, memandangkan baru-baru ini dilaporkan bahawa Kim baru sahaja melakukan perjalanan ke Pulau Staten asal Pete berjumpa dengan datuk dan neneknya, anda akan dimaafkan kerana berfikir bahawa tidak ada yang luar biasa tentang pelawak itu menghabiskan masa bersama anak-anak teman wanitanya. Walau bagaimanapun, jika anda telah menjejaki hubungan Pete dan Kim, anda akan tahu bahawa terdapat beberapa sebab mengapa tarikh bermain Pete dan North mungkin mengejutkan sesetengah peminat.

Bank Foto Nbc / NBCU melalui Getty Images

Seperti yang anda mungkin ingat, keibubapaan empat anak Kim dan Kanye telah menjadi punca utama pertelingkahan antara bekas kerana mereka telah mengharungi prosiding perceraian mereka yang tidak kemas sejak beberapa bulan lalu.

Sama ada kekurangan jemputan ke pesta ulang tahun Chicago yang keempat atau siaran penuh semangatnya tentang akaun TikTok North, Ye sangat lantang bersuara tentang bagaimana dia berharap untuk membesarkan anak-anaknya — atau lebih khusus lagi, anak perempuannya.

Dan, sudah tentu, tema berterusan dalam kejatuhan penceraian Kim dan Kanye ialah kebimbangan Ye tentang Pete, termasuk bagaimana kehadirannya dalam keluarga mungkin mempengaruhi anak-anak.

Imej Kevin Winter / Getty

Dia mula-mula membincangkan topik itu pada awal hubungan Pete dan Kim, mendakwa dalam temu bual dengan Hollywood Tidak Berkunci pada bulan Januari bahawa dia pernah “dihentikan” daripada memasuki rumah Kim kerana Pete telah berada di dalam rumah bersama anak-anak.

Tidak lama selepas temu bual itu disiarkan secara langsung, sumber yang rapat dengan Kim dengan pantas membalas, mendakwa bahawa cerita Ye adalah palsu dan bahawa Pete tidak pernah bertemu kanak-kanak pada peringkat ini.

Imej Theo Wargo / Getty

“Pete tidak pernah ke rumah itu,” orang dalam memberitahu DAN! Berita. “Dia tidak pernah bertemu dengan kanak-kanak itu.”

Robyn Beck / AFP melalui Getty Images

Dan walaupun pada mulanya mengatakan bahawa Pete telah menghabiskan masa bersama anak-anaknya, Kanye terkebelakang pada tuntutannya beberapa minggu kemudian pada bulan Februari, apabila dia menggunakan Instagram untuk berikrar bahawa SNL bintang “tidak akan” dibenarkan bertemu dengan mereka.

Didalam rentetan sejak dipadamkan Siaran Instagram yang menyasarkan Kim dan Pete, Ye berkongsi sekumpulan teks peribadi, termasuk satu di mana Pete boleh dilihat meyakinkan penyanyi rap bahawa dia tidak akan terlibat dengan kehidupan kanak-kanak itu.

“Saya tidak akan dapat [in the] cara anak-anak anda,” teks daripada Pete kelihatan dibaca. “[That’s] janji. Bagaimana anda semua [go about] membesarkan anak-anak anda adalah [your business] dan bukan milik saya.”

Menariknya, teks itu diakhiri dengan Pete menyatakan bahawa dia berharap akhirnya dapat menyelesaikan perbezaan mereka dan bertemu dengan anak-anak.

Bank Foto Nbc / NBCU melalui Getty Images

“Saya sudi [hope one] hari saya boleh berjumpa dengan mereka dan [we can] semua jadi kawan,” tulis pelawak itu.

Imej Thestewartofny / GC

Jelas kecewa dengan kemungkinan Pete menjadi sebahagian daripada kehidupan kanak-kanak itu, Ye berkongsi mesej itu kepada pengikutnya dengan kapsyen: “TIDAK ANDA TIDAK AKAN PERNAH JUMPA ANAK SAYA.”

Apatah lagi, hanya beberapa minggu kemudian pada bulan Mac, Ye menggandakan pendiriannya dengan berkongsi a jenaka kontroversi Pete pernah membuat cerita tentang bayi, memberitahu peminat bahawa dia mendapati ia adalah “sebab lain” mengapa dia mahu menjauhkan pelakon itu daripada anak-anaknya.

Bank Foto Nbc / NBCU melalui Getty Images

Penyanyi rap itu menyiarkan semula tangkapan skrin artikel 2019 bertajuk: “Pete Davidson Marahkan Penonton Dengan Jenaka Tentang Bersetubuh Dengan Bayi.” Dia berkongsinya dengan kapsyen: “Satu lagi sebab mengapa SKETE perlu menjauhkan diri daripada anak-anak saya.”

Imej Gilbert Carrasquillo / GC

Oleh itu, memandangkan Ye — pada lebih daripada satu kali — telah bercakap terus terang tentang menjaga jarak antara Pete dan anak-anaknya, berita bahawa komik itu telah menjalin ikatan dengan Utara datang sebagai satu peristiwa penting dalam kacau Kimye cerai saga.

Imej Dimitrios Kambouris / Getty untuk The Met Museum/Vogue

Apatah lagi melihat kembali bagaimana berhati-hati Kim telah menavigasi kesan orang ramai mengenai perpecahan mereka — terutamanya dalam keadaan Kanye perjuangan kesihatan mental — keputusan untuk membawa Pete ke dalam kehidupan anak-anaknya bercakap banyak tentang kekuatan hubungan mereka.

Malah, rakaman pemergian Pete dan North datang selepas Kim membuka tentang masa depan percintaannya dengan komik itu, menyatakan bahawa ia berasa gembira untuk akhirnya menemui “kedamaian.”

Didalam teaser ringkas untuk mempromosikan wawancaranya yang akan datang dengan Robin Roberts pada Selamat Pagi Amerikapengasas Skims ditanya tentang hubungannya dengan Pete, dan sama ada percintaan itu — yang pada mulanya diduga ramai sebagai sejenis aksi PR – adalah perjanjian sebenar.

.@KimKardashian memberitahu @RobinRoberts “Saya tidak akan bersama seseorang jika saya tidak bercadang untuk menghabiskan banyak masa saya bersama mereka” apabila ditanya sejauh mana hubungannya dengan Pete Davidson serius. Tayangan perdana khas #TheKardashians esok 8/7c di @ABC dan @Hulu.


Twitter: @GMA

“Seberapa seriusnya?” Robin bertanya kepada Kim dalam klip itu, mendorong cerapan yang jarang tetapi menyentuh hati tentang dinamik mereka.

“Saya seorang gadis yang mempunyai hubungan, sudah pasti, dan saya tidak akan bersama seseorang jika saya tidak bercadang untuk menghabiskan banyak masa saya bersama mereka,” balas Kim, terus berkata dia berasa “berpuas hati” dengannya. Pete.

“Sudah tentu, saya mahu meluangkan masa, tetapi saya sangat gembira dan sangat berpuas hati. Dan ia adalah perasaan yang sangat baik untuk berada dalam keadaan aman,” tambahnya.

Di bahagian lain dalam klip pendek itu, keluarga Kim boleh dilihat memberikan pemikiran mereka tentang gandingan itu — yang pada mulanya mengejutkan peminat apabila Kim dan Pete pertama kali bergambar bersama pada bulan Oktober.

“Pete hebat. Pete hebat,” kata Kris Jenner. “Dia lelaki yang sangat baik.”

“Dia hanya membuat dia ketawa dan dia ketawa sepanjang masa,” tambah Khloé Kardashian.

Sementara itu, Ye masih belum mengulas mengenai lawatan mengejut Pete dan North. Walau bagaimanapun, memandangkan penyanyi rap telah terbaring agak rendah dalam beberapa minggu kebelakangan ini, mungkin agak lama sebelum kita mendengar pendapat beliau tentang perkembangan itu.

Ronald Martinez / Getty ImagesWe wish to say thanks to the writer of this write-up for this awesome web content

Pete Telah Bergambar Melepak Dengan Utara Kurang Dari Dua Bulan Selepas Kanye Bersumpah Dia “Tidak Akan Pernah Bertemu” Anak-Anaknya Dan Kim


You can view our social media profiles here , as well as other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/