‘Picard’ Musim 3 Showrunner Di TNG Sendoff, Lebih Banyak Kapal Bintang, Solekan Worf dan Kameo Star Trek Lain

Pada pagi Selasa Paramount+ mengejutkan komuniti Star Trek dengan berita itu musim ketiga daripada Star Trek: Picard akan menampilkan kembali pelakon siri utama Star Trek: Generasi Seterusnya. Dan sepanjang hari itu, pelakon persembahan Terry Matalas menyertai buzz di media sosial, termasuk memberikan beberapa pandangan tentang musim akan datang.

Matalas untuk merahsiakan kerja cinta ini, menjanjikan Starships “berlimpah-limpah”

Penerbit eksekutif dan pelakon bersama musim kedua Terry Matalas akan menjadi pelakon tunggal untuk musim ketiga dan terakhir Picard. Sejak pengumuman itu, dia telah menunjukkan keghairahan yang tidak terkawal untuk musim yang menamatkan produksi bulan lalu. Dia memulakan dengan bercakap tentang keadaannya menyimpan rahsia ini selama hampir setahun. Ramai yang terkejut pengumuman ini dibuat sebelum musim kedua berakhir, tetapi Matalas menjelaskan bahawa pasukan itu tidak tahu berapa lama lagi nasib mereka akan bertahan untuk menyembunyikan sesuatu yang besar ini.

Matalas juga menjelaskan bahawa musim ketiga Picard adalah apa yang dia akan lakukan dengan rancangan Star Trek yang diberi pemerintahan bebas.

Pereka pengeluaran Dave Blass juga mengesahkan bahawa perjumpaan semula TNG pada musim ketiga ini adalah sesuatu yang dimungkinkan oleh Matalas.

Matalas juga menjelaskan bahawa berita ini bukan mengenai cameo, dan musim ketiga akan menjadi “penghantaran yang betul kepada kru TNG, dan ia telah menjadi “kerja cinta untuk sekian lama”. Dia juga berjanji, “kapal bintang Persekutuan berlimpah.”

KEMASKINI: Bagaimana musim 2 dan 3 bersatu

Sebagai tindak balas kepada soalan daripada TrekMovie, Matalas menjelaskan bagaimana dia dan pelakon bersama musim kedua membahagikan tugas mereka untuk menyusun dua musim berturut-turut.

Worf adalah Worf

Klingons belum dipaparkan Star Trek: Picard dan apabila peminat bertanya sama ada Worf akan kelihatan lebih seperti itu PenemuanKlingons gaya, Matalas hanya memberi jaminan dengan “Worf kelihatan seperti Worf.”

Dia juga menyusuli dengan berkata “Bunyi Worf seperti Worf.” dan bahawa dia “TIDAK riang.”

Apabila ditekan untuk mendapatkan butiran di mana musim ketiga menemui Worf pada arkanya berikutan peristiwa Deep Space Nine dan Nemesis, Matalas tidak akan memberikan butiran kecuali mengatakan bahawa dia bekerja rapat dengan Michael Dorn tentang tempat yang mereka fikir dia akan berada selepas Perang Dominion. Sudah tentu, Dorn mempunyai beberapa idea yang sangat khusus tentang di mana keadaan pergi untuk Worf selepas itu Musuh.

Pelumba itu juga menyatakan bahawa akan ada beberapa pemeriksaan tentang bagaimana Persekutuan mengatasi selepas Perang Dominion.

Jeri mengalu-alukan pemain baharu

Dengan Matalas menjelaskan bahawa pelakon TNG bukan sekadar kameo untuk musim ketiga dan bagaimana musim itu akan menjadi “penghantaran” untuk mereka, ia masih perlu didedahkan bagaimana musim akan datang akan melayan watak-watak lain dalam rancangan itu. Satu-satunya petunjuk setakat ini ialah tweet (juga ditweet semula oleh Matalas) daripada Jeri Ryan (Tujuh) mengenai pengumuman pelakon TNG dengan pelakon itu berkata “lihat siapa yang datang untuk bermain untuk musim 3!”

Kami tidak bersedia untuk Beverly dan yang lain

Salah seorang pelakon yang kembali ialah Gates McFadden sebagai Dr. Beverly Crusher, yang tidak muncul di Picard dan hanya disebut secara serong. Menjawab peminat, pelakon itu berjanji kami “tidak bersedia” untuk apa yang mereka sediakan untuk Beverly dalam musim ketiga.

Bagi pihaknya, McFadden membalas berita itu (seperti yang dilaporkan oleh TrekMovie) dengan menyatakan rasa cintanya kepada Matalas kerana menjayakannya dan berkata ia adalah “Cool untuk dibuat” dan berharap ia akan “megah untuk ditonton.”

Dan McFadden juga berkata musim 3 adalah impian ruang kegemarannya, Sebagai tindak balas kepada Picard penulis/pengeluar Christopher Monfette bercakap tentang impian untuk bekerja dengan pelakon TNG, dan juga mengatakan mereka membawa karya terbaik mereka, menambah lapisan baharu dan menjanjikan penjahat yang baik juga.

Mengenai kepulangan LeVar Burton, Matalas membalas tweet pelakon itu untuk mengusik bagaimana peminat akan mengetahui “apa sahaja yang berlaku kepada Geordi LaForge.”

Jonathan Frakes telah muncul sebagai Riker sebelum ini Star Trek: Picard dan Matalas memuji pelakon/pengarah itu atas budi bicaranya selepas seorang peminat menunjukkan cara Frakes menjawab soalan tentang kembali sebagai Riker dalam Temu bual TrekMovie dari minggu lepas.

Matalas tidak mempunyai apa-apa yang khusus untuk dikatakan tentang Brent Spiner atau Marina Sirtis, tetapi dia telah mengetweet semula pelakon itu dengan mengatakan “kami baaaaaaaaack!”

Wheaton menjawab soalan tentang Wesley

Satu nama terkenal yang tidak termasuk dalam pengumuman itu ialah Wil Wheaton, yang memainkan Wesley Crusher di TNG, pertama sebagai siri tetap dan kemudian sebagai watak berulang. Wheaton masih terlibat dengan Trek baharu sebagai hos Star Trek rasmi selepas pertunjukan Bilik Sedia. Dan Wheaton menjawab berita itu dalam a catatan blog di laman webnya yang berkata sebahagiannya…

Saya telah membaca Internet, seperti yang anda lakukan, dan saya melihat ramai rakan kutu buku saya teruja untuk melihat TNG kembali bersama seperti saya.

Saya juga telah melihat BANYAK orang — seperti, lebih daripada yang saya bayangkan – meluahkan rasa kecewa bahawa Wesley bukan sebahagian daripadanya.

Saya berkongsi beberapa kesedihan anda, atas sebab saya sendiri, tetapi saya memilih untuk menumpukan perhatian pada betapa istimewanya melihat keluarga saya kembali bersatu semula, dan betapa indahnya untuk bercakap dengan mereka mengenainya di Bilik Sedia .

Catatan blognya juga termasuk bagaimana Wheaton membayangkan “apa yang akan berlaku jika Wesley DID muncul?” dengan menulis adegan bersama Picard dan Traveler Wesley.

Bagi Matalas, dia hanya menjawab salah satu soalan dengan, “Di mana dia? Pengembara yang bodoh itu.”

Petunjuk pada lebih banyak siri kameo

Dengan begitu cinta kepada TNG, sesetengah peminat tertanya-tanya sama ada musim akhir mungkin melihat beberapa wajah yang dikenali daripada rancangan Star Trek yang lain. Pelakon pertunjukan tidak menyatakan dengan pasti, tetapi menggunakan GIF “Mungkin” yang menunjukkan kameo akan datang. Pada masa lalu, Matalas telah membayangkan bahawa Deep Space Nine akan melihat beberapa cinta dalam musim ketiga.

Di sebalik tabir pertemuan era TNG

Pereka pengeluaran Dave Blass juga mendedahkan bahawa ramai veteran Generasi seterusnya era telah bekerja pada kedua-dua musim kedua dan musim ketiga Picard.

Apabila peminat mengikutinya dengan bertanya bagaimana dengan membawa balik beberapa penulis TNG, Blass memberi jaminan bahawa peminat berada dalam tangan yang baik dengan Matalas dan pasukan penulisannya.


Episod baharu Bintang Trek: Picard tayangan perdana musim 2 pada hari Khamis pada Paramount+ di AS dan pada hari Jumaat di mana Paramount+ tersedia di seluruh dunia. Di Kanada, ia disiarkan Saluran CTV Sci-Fi pada aliran pada mengidam pada hari Khamis. Picard juga tersedia pada hari Jumaat di Amazon Prime Video di seluruh dunia.We would love to say thanks to the writer of this write-up for this remarkable content

‘Picard’ Musim 3 Showrunner Di TNG Sendoff, Lebih Banyak Kapal Bintang, Solekan Worf dan Kameo Star Trek Lain


Our social media profiles here as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/