Puteri Charlotte, 7, memberitahu Putera George, 9, untuk tunduk di pengebumian Ratu

Warisan Ratu Elizabeth II kekal.

Puteri Charlotte telah ditangkap memberi arahan kepada abangnya, Putera George, tentang cara berkelakuan semasa pengebumian nenek moyang mereka pada hari Isnin.

Dalam video pendek dari upacara mewah di London, England, Charlotte, 7, bersandar pada George, 9, dan memberi isyarat dengan tangannya sambil berbisik, “Anda perlu tunduk.” Yang kedua dalam barisan takhta mendengar dengan teliti sebelum menganggukkan kepalanya tanda mengiakan.

Apabila keranda mendiang raja melewati dua anak sulung Putera dan Puteri Wales yang baru dilantik di Wellington Arch, George menundukkan kepalanya manakala adik perempuannya meringkuk serentak dengan ibu mereka, Kate Middleton, ibu saudara mereka, Duchess of Sussex Meghan Markle, dan nenek tiri mereka, Permaisuri Camilla.

Tetapi Charlotte merangkumi lebih daripada sekadar komitmen Elizabeth untuk menegakkan protokol diraja semasa tontonan yang sangat dipublikasikan, ketika dia tiba memakai barang kemas pertamanya yang penting: kerongsang ladam berlian yang dilaporkan dihadiahkan oleh nenek moyangnya.

Puteri muda itu juga memakai topi buat kali pertama semasa menghadiri perkhidmatan Biara Westminster.

“Anda perlu tunduk,” Charlotte, 7, seolah-olah berbisik kepada abangnya, 9.

POOL/AFP melalui Getty Images

Pengebumian Negeri Ratu Elizabeth II

“Anda perlu tunduk,” Charlotte, 7, seolah-olah berbisik kepada abangnya, 9.

Imej Getty

Seterusnya

“Kami telah menyaksikan sebuah keluarga penyayang bersedih kerana seorang ibu,…

Macam makcik diaMeghan, dan datuknyaRaja Charles III, Charlotte menjadi emosi semasa peristiwa suram, sepanjang hari.

Middleton difoto meletakkan tangannya di belakang anak perempuannya yang berair sebelum memegang tangannya dengan lembut dan membawanya ke dalam gereja yang penuh sesak.

Anak bongsu Middleton dan Putera William, Putera Louis yang berusia 4 tahun, tidak hadir selepas yang pertama menjelaskan bahawa anak kecil itu adalah bersusah payah memahami kematian Ratu.

Ketiga-tiga anak Mountbatten-Windsor telah dibawa ke banyak acara meraikan Jubli Platinum Baginda pada bulan Jun, di mana Charlotte sekali lagi ditangkap memastikan abang-abangnya menunjukkan etika yang betul.

Pengebumian Ratu Elizabeth II
Walaupun dia menunjukkan adab yang baik, Charlotte menangis semasa pengebumian.
Imej Getty

Semasa perarakan Trooping the Color, Charlotte dengan manis mengecilkan hati Louis melambai tanpa henti dan kemudian menyenggol George untuk membetulkan posturnya semasa menonton perarakan Pageant.

We would like to say thanks to the writer of this article for this outstanding material

Puteri Charlotte, 7, memberitahu Putera George, 9, untuk tunduk di pengebumian Ratu


You can find our social media profiles , as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/