Quantum Leap Boss Memutuskan Sambungan Al Itu dan Mengekalkan Legasinya dengan ‘Cara Nyata dan Mendalam’

Amaran: Yang berikut mengandungi spoiler dari hari Isnin Peningkatan yang besar tayangan perdana.

Dalam Peningkatan yang besarEpisod perdana, Ben Song (lakonan Raymond Lee) membuat lompatan tanpa kebenaran dan terluka di dalam badan seorang bakal pencuri berlian pada tahun 1985. Butiran mengapa dia melompat masih tidak jelas, tetapi kita kini tahu bahawa anak perempuan Al Janice Calavicci entah bagaimana terlibat.

Pada penghujung jam itu, Herbert “Magic” Williams (Ernie Hudson) mendedahkan bahawa Janice mahu mengikut jejak bapanya dan mengambil bahagian dalam projek Quantum Leap baharu. Bagaimanapun, Jabatan Pertahanan menafikannya kerana bimbang tentang hubungan emosinya dengan Al (dilakonkan dalam siri asal oleh Dean Stockwell), yang meninggal dunia tahun lalu, dan Sam (Scott Bakula), yang tidak pernah pulang ke rumah. Pada malam lompatan Ben, Janice menghantar mesej segera kepada Ben untuk berbuat demikian sekarang kerana ia “kehabisan masa”.

Menurut pelancar pertunjukan Martin Gero, kami baru sahaja bermula dengan Janice. “The Calaviccis memainkan peranan besar dalam Musim 1,” katanya kepada TVLine. “Georgina Reilly, yang memainkan watak Janice, akan berulang dalam rancangan itu.”

Pengambilan baharu NBC Peningkatan yang besar sedang dibangunkan semasa Stockwell masih hidup, dan pengeluar sentiasa tahu keluarga Calavicci akan menjadi sebahagian besar cerita. Tetapi selepas kematian Stockwell pada November 2021, pengendalian rancangan itu terhadap watak Al berkembang.

“Impian sentiasa berpotensi untuk menjadikan Dean memainkan peranan kecil dalam rancangan itu,” kongsi Gero. “Tetapi apabila dia meninggal dunia, adalah penting bagi kami untuk mengekalkan legasi watak itu dalam rancangan itu dengan cara yang sebenar dan mendalam.”

Teruskan membaca untuk mendapatkan berita gembira tambahan daripada pelakon pertunjukan Martin Gero dan bintang Raymond Lee dan Ernie Hudson.

Gero hidup Peningkatan yang besarkaitan dengan siri asal: “Pertunjukan itu adalah sesuatu yang tersendiri, tetapi kami mempunyai hubungan yang sangat indah dengan masa lalu yang memaklumkan segala-galanya yang kami lakukan, dan dengan cara yang saya fikir akan memberi ganjaran kepada penonton rancangan lama tetapi tidak mengasingkan penonton baharu yang mungkin selamat. tidak melihat semua episod 90 lebih daripada Peningkatan yang besar. Ia adalah cerita yang sangat keren, dan ia akan pergi ke beberapa tempat yang sangat hebat, dan saya tidak sabar untuk anda semua melihat lebih banyak lagi Georgina sebagai Janice Calavicci.”

Lee pada Addison memberitahu Ben, yang hilang ingatan, bahawa dia pada asalnya bertujuan untuk melompat dan Ben sepatutnya menjadi hologramnya: “Terpulang kepada Addison untuk mendedahkan apa yang dia boleh dedahkan kerana ada beberapa perkara yang lebih baik tidak diperkatakan untuk manfaat dan kesihatan dan kesejahteraan Ben sendiri. Dia mungkin tahu sebab mengapa dia melakukannya [make an unauthorized jump], tetapi mungkin tidak baik untuk dia memberitahu saya. Tetapi banyak yang perlu dibongkarkan di sana, begitu banyak drama.”

Hudson pada bintangnya Lee: “Dia seseorang yang anda boleh kaitkan. Scott Bakula, perkara yang saya suka [him in the original], dia sangat kelakar dan bodoh serta menawan, tetapi dia ialah lelaki yang anda suka. Dia akan mendapati dirinya dalam situasi ini, tetapi sukar untuk tidak merasakannya, dan saya fikir Raymond juga mempunyai banyak perkara itu.”

Gero untuk memasukkan telur Paskah sepanjang siri ini: “Kami cuba untuk mempunyai pasangan setiap [episode], dan terdapat beberapa prop ikonik yang akhirnya akan kembali ke kanon rancangan ini juga. Rancangan ini dibuat oleh peminat rancangan asal, dan ia juga dibuat oleh orang yang membuat persembahan asal, supaya sambungan dengan rancangan lama itu sangat ketara.”

Apa yang anda semua fikirkan Quantum Leap’s episod pertama? Nilaikan tayangan perdana di bawah, kemudian bunyikan dalam ulasan.

We want to give thanks to the writer of this article for this outstanding content

Quantum Leap Boss Memutuskan Sambungan Al Itu dan Mengekalkan Legasinya dengan ‘Cara Nyata dan Mendalam’


Explore our social media accounts along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/