Rachel Zegler Pelakon dalam Prekuel ‘Hunger Games’ sebagai Lucy Grey Baird

Pelakon “West Side Story”. Rachel Zegler ditetapkan untuk membintangi “The Permainan kelaparan” prekuel “The Balada Burung Nyanyian dan Ular.”

Zegler telah mencetuskan spekulasi mengenai pelakonnya selepas dia tweet pada malam Isnin, “dengar….. bolehkah kamu berkembang dengan tenang? adakah anda menjadi seorang individu yang berehat dengan tegas?” Seperti yang ditunjukkan oleh peminat bermata helang, huruf pertama setiap perkataan dalam tweetnya menyatakan nama watak utama, Lucy Grey Baird.

Filem ini diadaptasi daripada buku Suzanne Collins 2020 dengan nama yang sama, yang berlangsung beberapa dekad sebelum pengembaraan Katniss Everdeen dalam “The Hunger Games.” Ini bermakna Jennifer Lawrence, yang menjadi bintang terkenal sebagai Girl on Fire, tidak muncul dalam cerita prekuel. Sebaliknya, “The Ballad of Songbirds and Snakes” berpusat pada Coriolanus Snow, seorang budak lelaki yang bercita-cita tinggi yang akhirnya menjadi pemimpin zalim di negara dystopian Panem. Seperti yang diumumkan sebelum ini, Tom Blyth (“Billy the Kid” dan “The Gilded Age”) akan memainkan Salji muda.

Dalam filem yang akan datang, Snow yang berusia 18 tahun dipilih untuk membimbing Lucy Gray, penghormatan wanita dari Daerah 12 yang miskin, semasa Sukan Lapar ke-10. Seperti yang diperkenalkan dalam trilogi “The Hunger Games” – yang dibangunkan menjadi empat filem cereka – acara biadab yang disiarkan di televisyen secara rawak memilih dua remaja dari setiap daerah untuk bertarung hingga mati. Dalam novel itu, Lucy Grey yang sederhana menarik perhatian semua orang dengan menyanyi semasa upacara menuai. Dengan bakat dan daya tarikannya, Snow percaya dia mungkin dapat mengubah peluang memihak kepada mereka untuk memenangi perlawanan tersebut.

Memandangkan kehebatan vokal Lucy Gray, tidak hairanlah Zegler, yang menewaskan ribuan orang untuk membintangi sebagai Maria dalam pembikinan semula “West Side Story” Steven Spielberg, mendapat watak utama dalam “The Ballad of Songbirds and Snakes.” Zegler akan muncul seterusnya dalam “Shazam! Fury of the Gods” bersama Zachary Levi, Helen Mirren dan Lucy Liu; dan aksi langsung Disney “Snow White.”

“Apabila anda membaca buku Suzanne, kecerdasan emosi Lucy Gray, ketangkasan fizikal, dan suara nyanyian yang sangat berkuasa dan penuh tekad menyerlah. Rachel merangkumi semua kemahiran itu — dia adalah pilihan yang tepat untuk Lucy Grey kami,” kata presiden Kumpulan Gambar Motion Lionsgate Nathan Kahane.

Veteran “Hunger Games” Francis Lawrence kembali untuk mengarahkan filem akan datang, yang akan memulakan produksi akhir tahun ini. Michael Arndt, yang menulis ansuran kedua francais “Catching Fire,” bertujuan untuk menulis lakon layar, tetapi dia telah menyerahkan tugas kepada Michael Lesslie (“Macbeth,” dibintangi oleh Michael Fassbender).

“Seperti semua orang, saya pertama kali melihat Rachel Zegler dalam ‘West Side Story,’ dan seperti semua orang, saya tahu saya sedang menonton bintang yang akan menguasai skrin untuk satu generasi,” kata Francis Lawrence. “Lucy Gray adalah pasangan yang sempurna untuknya sebagai pelakon: wataknya berani, bebas dan menentang, tetapi juga terdedah, emosi dan penyayang. Rachel akan menjadikan watak ini tidak dapat dilupakan.”

Pengeluar francais Nina Jacobson dan rakan penerbitnya Brad Simpson akan menyelia ansuran “Hunger Games” terbaharu, bersama-sama dengan Francis Lawrence. Collins, Tim Palen dan Jim Miller akan berkhidmat sebagai penerbit eksekutif.

“Lucy Gray ialah watak yang sangat kompleks, seorang penghibur yang perlu menggunakan setiap kemahiran dalam senjatanya untuk bertahan,” kata Jacobson. Pasukan pelakon kami, Deb Zane dan Dylan Jury, menerajui pencarian yang menyeluruh, membaca ratusan pelakon untuk mencari Lucy Grey kami yang sempurna. Pencarian itu berakhir apabila Rachel Zegler meledakkan bumbung dengan kedalaman dan keluasan bakatnya sebagai pelakon, penyanyi dan penghibur. Rachel benar-benar menarik; sama seperti Lucy Gray, suara dan karismanya menguasai pentas sementara kekuatan dalaman dan kemanusiaannya mengubah orang di sekelilingnya.”

“The Ballad of Songbirds and Snakes” akan ditayangkan di pawagam pada 17 November 2023.We would like to say thanks to the writer of this short article for this outstanding content

Rachel Zegler Pelakon dalam Prekuel ‘Hunger Games’ sebagai Lucy Grey Baird


Our social media profiles here and other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/