Raja Charles Mungkin ‘Mengasingkan’ Harry & Meghan—Ini Sebab Mereka ‘Tidak Penting’ & ‘Ancaman’ kepada Takhtanya

Tidak menyambut anaknya. Raja Charles dilaporkan membuang Putera Harry dan Meghan Markle. Sumber yang rapat dengan raja yang baru memerintah memberitahu Daily Beast tentang rancangan masa depan tentang apa yang Raja mahu lakukan dengan anak lelaki dan menantunya.

The sumber merujuk kepada penyingkiran Edward VIII sebagai preseden mengapa Raja Charles akan mengasingkan anaknya. “Kerajaan diraja menangani krisis penurunan takhta dengan membuang Edward yang bermakna dia dan Wallis akhirnya kelihatan seperti individu yang tidak penting, sesat, tidak setia, dan juga khianat kepada hampir keseluruhan rakyat Britain. Ia adalah operasi yang hebat dalam perkhidmatan yang Ibu Permaisuri, khususnya, bekerja tanpa jemu. Sumber itu meneruskan, “Perkara yang sama sudah berlaku dengan Harry dan Meghan, dan hanya akan meningkat dalam beberapa tahun akan datang di bawah pemerintahan Raja Charles. Dan tentu saja, anak kedua yang sesat jauh lebih kecil daripada ancaman eksistensi kepada struktur monarki daripada seorang raja yang sesat.”

Sumber lain yang sebelum ini bekerja di Istana Buckingham juga mendedahkan logistik pertabalan dan bagaimana ia akan terus menghasut Harry dan Meghan dalam buangan. “Harry dan Meghan akan mendapat jemputan ke pertabalan tetapi mereka akan duduk dengan kukuh di tempat duduk murah bersama dengan [Princesses] Beatrice dan Eugenie, semasa mereka berada di pengebumian. Itu sahaja. Charles akan bersikap kejam apabila melindungi Mahkota, dan itu bermakna menjaga Harry dan Meghan sejauh mungkin dari pusat graviti,” kata bekas kakitangan itu.

Kemas kini buangan itu muncul selepas laporan mengenai Meghan dan Harry masih ada gelisah bersama Keluarga Diraja selepas kematian Ratu Elizabeth. Pakar diraja Christopher Andersen menjelaskan kepada Kami Mingguan pada 13 September 2022, “Harry dan seorang Meghan masih tidak selesa.” Dia meneruskan “Kami telah melihatnya dalam wawancara baru-baru ini yang diberikan Meghan. Ia akan mengambil banyak masa, saya fikir, bagi mereka untuk mengembalikan keadaan seperti semula, dan semuanya menyedihkan.”

Andersen merujuk kepada Meghan temuduga terkini dengan Potongan di mana dia bercakap tentang sekatan yang Firma berikan kepadanya sebelum dia dan Putera Harry berundur daripada tugas Keluarga Diraja mereka. “Terdapat struktur yang jika anda ingin mengeluarkan foto anak anda, sebagai ahli keluarga, anda perlu memberikannya kepada Royal Rota terlebih dahulu,” Sut tawas menerangkan tentang akhbar UK. “Mengapa saya hendak memberikan foto anak saya kepada orang yang memanggil anak saya dengan perkataan N sebelum saya boleh berkongsi dengan orang yang menyayangi anak saya. Anda beritahu saya bagaimana ia masuk akal dan kemudian saya akan bermain permainan itu.”

Harry dan Meghan meninggalkan tugas diraja mereka pada 2020 dan kemudiannya berpindah ke California. Walaupun mereka telah membuat kemunculan di acara UK yang berbeza seperti pengebumian Putera Philip dan Jubli Platinum Ratu, mereka masih mempunyai hubungan rock dengan Royals. Buat pertama kali selepas beberapa ketika, Duke dan Duchess of Sussex membuat a penampilan awam dengan Putera William dan Kate Middleton sejurus selepas kematian Ratu. The Putera dan Puteri Wales yang baru dilantik dan Duke dan Duchess of Sussex bersama-sama melihat penghormatan kepada mendiang Ratu Elizabeth II di Istana Windsor. Istana Kensington berkata William menjemput abang dan kakak iparnya untuk menyertainya dan Kate. Pada awal hari itu, William hadir untuk bapanya pengisytiharan sebagai Raja. Pasangan yang berpakaian serba hitam memandang penuh kasih sayang pada bunga dan mesej sokongan kepada Permaisuri dan keluarganya. “Kami semua sangat berterima kasih – kedua-dua pihak mengetepikan semua perkara untuk Ratu,” kata sumber Diraja Muka surat Enam.

Dalam dia kenyataan di laman web Archewell, Putera Harry memberi penghormatan untuk semua kenangan manis dia bersama neneknya semasa dia masih hidup. “Nenek, sementara perpisahan terakhir ini membawa kesedihan yang mendalam, saya sentiasa bersyukur atas semua pertemuan pertama kita — dari kenangan awal zaman kanak-kanak saya dengan awak, hingga bertemu dengan awak buat kali pertama sebagai ketua komander saya, hingga saat pertama awak bertemu. isteri tersayang dan peluk cicit tercinta. Saya menghargai masa-masa yang dikongsi dengan anda ini, dan banyak detik istimewa lain di antaranya. Anda sudah sangat dirindui, bukan hanya oleh kami, tetapi oleh seluruh dunia. Dan mengenai pertemuan pertama, kami kini menghormati bapa saya dalam peranan baharunya sebagai Raja Charles III.” Dia juga menyebut bagaimana dia dan suaminya Putera Philip bersatu semula. “Kami juga, tersenyum mengetahui bahawa anda dan datuk bersatu semula sekarang, dan kedua-duanya bersama dengan aman.”

Imej: Ihsan Random House.

Untuk lebih lanjut mengenai keluarga diraja British, lihat biografi 2012 Sally Bedell Smith, Elizabeth Ratu: Kehidupan Raja Moden
.
Buku laris New York Times, yang merangkumi “kisah sebenar” di sebalik beberapa jalan cerita yang dipaparkan dalam Netflix Mahkota, mengikuti kehidupan Ratu Elizabeth II dari zaman kanak-kanaknya sebagai “waris anggapan” kepada bapanya, Raja George VI; hingga saat dia bertemu suaminya, Putera Philip, ketika dia berumur 13 tahun; untuk menaiki takhta pada usia 25 tahun pada tahun 1952. Elizabeth the Queen, yang juga termasuk temu bual dengan sumber Istana Buckingham dan dokumen yang tidak pernah didedahkan sebelum ini, memberikan penyelaman mendalam ke dalam legasi Ratu sebagai salah seorang raja paling terkenal baru-baru ini sejarah.

Kourtney Terkejut dengan Kemalangan Kereta Scott yang Mengerikan—Dia Tidak Dapat

We wish to give thanks to the author of this article for this amazing content

Raja Charles Mungkin ‘Mengasingkan’ Harry & Meghan—Ini Sebab Mereka ‘Tidak Penting’ & ‘Ancaman’ kepada Takhtanya


Check out our social media profiles and other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/